Pojišťovna VZP, a. s., uvádí na trh vylepšenou verzi pojištění závažných onemocnění Fénix

Pět let poté, co jako první v Česku přišla s neživotním pojištěním FÉNIX pro případ rakoviny, uvádí Pojišťovna VZP, a. s., (PVZP) na trh výraznou inovaci produktu. Nově pojištění chrání klienty a jejich rodinu nejenom v případě onkologických onemocnění, ale v celé řadě dalších závažných diagnóz.

Fénix nyní pomůže zvládnout i taková onemocnění, jako je Alzheimerova choroba, roztroušená skleróza, cévní mozková příhoda, infarkt nebo transplantace. "Vyšli jsme vstříc poptávce klientů po rozšíření seznamu diagnóz, které je možné pojistit. Vylepšená verze pojištění závažných onemocnění vychází z našich pětiletých zkušeností s takovým typem produktu," říká Roman Kryštůfek, ředitel produktového managementu zdravotního pojištění.

Kromě širší ochrany nabízí nová verze pojištění i další výhody - zejména jednorázovou výplatu plnění bezprostředně po stanovení diagnózy a to až do maximální výše pojistné částky 2,5 milionu korun. Pojistnou smlouvu je nyní možno sjednat do dovršení konkrétního věku. Pojištění lze navíc sjednat bez lékařské prohlídky.

"Jedinou podmínkou je vyplnění dotazníku, ve kterém by klient neměl nic zatajit," dodává Roman Kryštůfek. Pokud klient onemocní v čekací době 90 dnů od pojištění, vrátíme mu dosud uhrazené pojistné.

Pojistné je možné hradit ročně, pololetně, čtvrtletně i měsíčně. "Každý si tak může vybrat platbu pojistného, která vyhovuje jeho rozpočtu. Pojištění Fénix přitom ochrání jeho i celou rodinu před propadem příjmů v případě onemocnění a významným způsobem kryje náklady léčby," vyzdvihuje Roman Kryštůfek. V případě pojistné události je přitom na klientovi, k čemu použije vyplacenou pojistnou částku.

Až do konce roku mohou pojištěnci VZP uzavřít pojistnou smlouvu za polovinu, tj. s 50% slevou. Pojištěnci ostatních pojišťoven mají slevu ve výši 30 %. Zvýhodněná cena přitom platí po celou pojistnou dobu.

Pojištění Fénix pro případ závažných onemocnění je možné sjednat na každé pobočce Pojišťovny VZP, a. s., nebo VZP ČR, u externích zprostředkovatelů nebo přes internet na www.pojistenifenix.cz.

Pojišťovna VZP, a. s. je univerzální neživotní pojišťovna. Od roku 1994 byla součástí VZP ČR, po vstupu Česka do Evropské unie v roce 2004 působí samostatně. Slaví nyní výroční 15 let. Poskytuje cestovní pojištění, pojištění majetku a odpovědnosti, občanů, podnikatelů, zdravotnických zařízení, pojištění profesní odpovědnosti a majetku lékařů a farmaceutů, pojištění běžné občanské odpovědnosti, úrazové pojištění, komerční zdravotní pojištění cizinců a další pojistné produkty. Jediným akcionářem je Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky. V roce 2017 dosáhla předpisu pojistného ve výši 492 mil. Kč, v dubnu 2018 navýšila základní kapitál na 308 mil. Kč. Více informací o PVZP najdete na www.pvzp.cz.

Pro další informace, nebo pokud chcete dostávat podobné zprávy, prosím kontaktujte:

Mgr. Jarmila Bílková, specialista marketingu, Pojišťovna VZP, a. s., tel. (+420) 233 006 271 nebo e-mail: jarmila.bilkova@pvzp.cz


Zařazenopo 04.03.2019 11:03:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30772
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.