Společnost Mindray představila řadu ePM, 4. generaci pacientských monitorů pro ambulantní péči

Mindray (SZSE: 300760), přední globální vývojová společnost a poskytovatel zdravotnických zařízení a řešení, oznámila koncem ledna 2019 oficiální zavedení své nové řady pacientských monitorů ePM.

Řada ePM byla velmi očekávanou čtvrtou generací populárních monitorů pro ambulantní péči společnosti Mindray. Nabízí vynikající vizuální zážitek, inteligentní provoz, přesné fyziologické měření, plynulý pracovní postup a komplexní možnosti připojení pro náročné nemocniční prostředí, jako jsou pohotovostní ordinace, rehabilitační a obecná oddělení.

„Naše nová řada pacientských monitorů ePM je díky desetiletím klinických zkušeností navržena se zaměřením na řešení potíží našich zákazníků s monitoringem v zařízeních ambulantní péče," uvedla Sabrina Lin, obchodní ředitelka oddělení PMLS společnosti Mindray.

Řada ePM, která byla vyvinuta dle filozofie jednoduchosti, přináší uživatelské zkušenosti srovnatelné se smartphonem. Jako první monitor na trhu pacientských monitorů pro ambulantní péči podporuje ovládání gesty, je snadno použitelný bez jakéhokoliv omezení funkčnosti. Efektivní pracovní postup umožňuje ošetřovatelům díky uživatelsky přívětivému uživatelskému rozhraní přístup k běžným funkcím maximálně ve dvou krocích.

Řada ePM je vybavena různými klinickými asistenčními aplikacemi (CAA), jako je automatizovaná kontrola včasného varování (Early Warning Score - EWS), která pomáhá opatrovatelům identifikovat zhoršující se stavy pacientů rychleji a přesněji. Jiné měřicí nástroje jsou speciálně navrženy pro novorozence ke zlepšení bezpečnosti na neontologické jednotce intenzivní péče (NICU).

V mnoha případech jsou pacienti v zařízeních ambulantní péče při vědomí a pohybující se, což způsobuje neúmyslné, přesto nevítané rušení a falešné poplachy během sledování. To by mohlo dále zatěžovat již velmi zaneprázdněné pečovatele a vést k riziku přehlédnutí poplachu.

Řada ePM obsahuje inovativní technologii CrozFusionTM, která kombinuje a analyzuje puls (SpO2) a EKG, aby pomohla snížit falešné poplachy při arytmii o 50 %, a zvyšuje přesnost měření srdečního tepu a tepové frekvence o 30 %. *

Díky bezproblémovému připojení k centrální stanici nebo elektronickému zdravotnickému záznamu (EMR) v nemocnici umožňuje řada ePM nepřetržité sledování v místě péče, ať už na lůžku nebo na cestách.

Pacientské monitory řady ePM, která využívá výhody posledních tří generací monitorů (řady 509, PM-9000 a iPM), mají vytvořit nový milník ve vývoji technologie společnosti Mindray pro monitorování pacientů se středně závažným onemocněním.

„Řada ePM je správným vyjádřením naší mise - pokročilé lékařské technologie, které více zpřístupňují zdravotní péči," řekl Huang Haitao, viceprezident společnosti Mindray.

* Zdroj: Databáze multiparametrické fúze společnosti Mindray.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/817152/Mindray_ePM_Series_Patient_Monitor.jpg

KONTAKT: Mezinárodní marketingová komunikace společnosti Mindray, Tel.: 0086 755 8188 7839, E-mail: Intl-marcom@mindray.com


Zařazenost 06.02.2019 10:02:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30620

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V