Mary Kay Inc. oznámila jmenování dvou vedoucích představitelů v rámci provozu dodavatelských řetězců

Globální kosmetická značka jmenuje Chauna Harpera a Dr. Lucy Gildeaovou do vedoucího týmu

Společnost Mary Kay Inc., která slaví své 55. narozeniny jako jednička v oblasti kosmetiky a přímý prodejce na téměř 40 trzích, oznámila jmenování Chauna Harpera do funkce viceprezidenta pro výrobu a Dr. Lucy Gildeovou do pozice viceprezidentky pro vědecký výzkum. Ve svých nových funkcích se Harper a Gildeová stanou součástí vedoucího týmu světové kosmetické firmy.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní tiskovou zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20190124005055/en/

Ve funkci viceprezidenta pro výrobu bude Chaun Harper zodpovídat za výrobní operace ve světě, řízení zásob, plánování, dodávky, dopravu a celkovou kvalitu. Harper vstoupil do společnosti Mary Kay Inc. v roce 2014 na funkci ředitele výrobních operací. V této pozici sehrál Harper klíčovou roli v tvorbě kultury soustavného zlepšování výrobních závodů společnosti Mary Kay včetně výrazně zvýšené efektivity výroby a zavádění klíčových možností rozvoje pro zaměstnance v oblasti získání technických dovedností a rozvoje jejich kariéry. Před vstupem do kultovní kosmetické společnosti pracoval Harper pro společnost L’Oréal, kde zastával několik pozic v oblasti provozu a kvality.

Ve funkci viceprezidentky pro vědecký výzkum bude Dr. Lucy Gildeaová pokračovat v řízení výzkumu a vývoje společnosti Mary Kay Inc.. Od vstupu do kultovní kosmetické firmy v roce 2017, Dr. Gildeaová pracovala na globální strategii produktů a inovací firmy. S globálním portfoliem více než 1 400 patentů na produkty, technologie a obalové systémy, vytvořila společnost Mary Kay kulturu inovací a každoročně investuje miliony dolarů do výzkumu a vývoje. Dr. Gildeaová sehraje klíčovou roli při moderním vedení firmy do příští generace. Před vstupem do společnosti Mary Kay Inc., Dr. Gildeaová strávila 15 let ve firmě Procter and Gamble, kde pracovala na vývoji produktů zdravotní péče, ústní hygieny, kosmetické technologie a dekoračních a pleťových přípravků.

„V relativně krátké době byli Chaun i Lucy velkým přínosem pro společnost a prokázali, že jsou nepostradatelní pro výzkum, vývoj a provoz dodavatelských řetězců společnosti Mary Kay,“ řekal Deborah Gibbinsová, provozní ředitelka spoečnosti Mary Kay Inc. „Ve svých nových rolích členů týmu vedení bude Chaun a Lucy pracovat na zajištění globálního a regionálního uspořádání strategie a plánů pro produkty značky Mary Kay® . Jako jeden z předních inovátorů v oblasti přímého prodeje a kosmetickém průmyslu, má společnost Mary Kay velice silnou pozici s více než 700 produkty v globální nabídce. Snažíme se vyrábět prvotřídní produkty a jsme pyšni na to, že jmenujeme Chauna a Lucy na tyto vedoucí pozice, protože známe jejich vedoucí schopnosti a zkušenosti, které budou neocenitelné pro naši snahu obohacovat životy žen na celém světě.“

Harper získal bakalářský titul z chemie na technické univerzitě Arkansas Tech University v Russellville v Arkansasu a magisterský titul z podnikového řízení na univerzitě Webster University v St. Louis, Missouri. Dr. Gildeaová získala bakalářský titul z biologie na univerzitě Georgetown College v Georgetownu, Kentucky a titul PhD z buněčné a molekulární biologie, imunologie a infekčních chorob na Univerzitě v Cincinnati.

O společnosti Mary Kay

Ve společnosti Mary Kay je úspěch založen na našem odhodlání nabízet neodolatelné produkty a na vytváření nových příležitostí, které mají kladný dopad na komunitu. Již 55 let firma Mary Kay podporuje ženy v dosahování jejich podnikatelských cílů v téměř 40 zemích světa. Jako nadnárodní společnost s obraty v řádech miliard dolarů nabízíme špičkové produkty v oblasti péče o pokožku, barvení vlasů a vůní. Více důvodů proč milovat Mary Kay najdete na marykay.com.

Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190124005055/en/

Kontakty

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

Tel : 972.687.5332 nebo media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay


Zařazenoso 26.01.2019 10:01:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30556

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.