V24 Media, vydavatelství Vogue v České republice a na Slovensku, po úspěšném prvním roce oznamuje své strategické plány na rok 2019

Vogue CS je díky exkluzivní spolupráci s řadou světových topmodelek a předních módních fotografů považován za československou módní bibli.

V24 Media, vydavatelství Vogue CS, po úspěšném prvním roce svých aktivit v České republice a na Slovensku, oznamuje strategické plány na rok 2019. Společnost plánuje navýšit investice na rok 2019 s cílem urychlit rozvoj svých základních aktivit, jako jsou například:

- Vogue CS print a digitální platformy

- Vogue eventy

- navázání exkluzivních partnerství značky s globálními lídry v oblasti módy, umění a lifestyle

- vlastní vývoj technologií

- platformy věnované lokálním designérům a umělcům

(Logo: https://mma.prnewswire.com/media/812942/Vogue_Logo.jpg)

(Photo: https://mma.prnewswire.com/media/812943/Vogue_CS__Czech_Republic.jpg )

(Photo: https://mma.prnewswire.com/media/812944/V24_Czech_Republic.jpg )

Vogue CS se v roce 2018 podařilo úspěšně zaplnit mezeru na českém a slovenském trhu a vystoupit jako hlas autority v oblasti luxusní módy, který svým čtenářům dokáže podat velmi osobitý a uznávaný obsah. Přesahující koncept módy, krásy, řemesel, designu a špičkový redakční tým společně dodávají úžasný obsah v printu i online a poskytují tak čtenářům čerstvou inspiraci každý měsíc.

Počet předplatitelů a sledujících na sociálních sítích každý měsíc neustále roste, stejně tak jako množství luxusních módních značek, které s Vogue CS navazují spolupráci.

Počet předplatitelů: 4 500

Průměrný měsíční tištěný náklad (za 5 vydání): 28 600

Průměrný měsíční počet prodaných výtisků (za 5 vydání): 20 121

Celkový počet sledujících (Facebook i Instagram): 84 579

Už za takto krátký časový úsek se Vogue podařilo pracovat s nebývalou sestavou světových modelek a předních módních fotografů a zapsat se na místním trhu jako československá módní bible.

Časová osa klíčových momentů a osobností Vogue CS:

Březen 2018: V24 Media a Condé Nast International oznamují navázání společného partnerství a launch Vogue CS.

Duben 2018: Vogue CS uvádí jako svou šéfredaktorku Andreu Běhounkovou a jako kreativního ředitele Jana Králíčka.

Srpen 2018: Vogue CS představuje mezinárodně uznávané české modelky Evu Herzigovou jako editor-at-large a Karolínu Kurkovou, Terezu Maxovou a Danielu Peštovou jako přispívající editory pokrývající globální módní a beauty trendy.

17. srpen 2018: V24 Media vydává historicky první číslo Vogue CS, na jehož obálce se objevuje přední světová modelka Karolína Kurková jako Olga Havlová. První vydání oslavuje výročí sametové revoluce v Československu a vzdává holt první dámě a její úloze při významných událostech roku 1989. Obálku fotil slovenský fotograf Branislav Šimončík.

Září 2018: Vstup Vogue CS na český a slovenský trh doprovází výstava První vydání v pražském Uměleckoprůmyslovém museu. Interaktivní výstava přilákala přes devět tisíc návštěvníků.

Říjen 2018: Na titulce říjnového vydání Vogue CS, kterou fotil známý britský fotograf Rankin, září topmodelka Lara Stone. Toto číslo skrze společný český a slovenský odkaz spojuje mezinárodní módní ikony.

Listopad 2018: Listopadové číslo Vogue focené v Paříži se může pochlubit známou top modelkou Annou Cleveland na obálce. "Červené číslo" oslavuje vášeň a kuráž, kterou Vogue v lidech probouzí.

Prosinec 2018: Na obálce prosincového vydání je společně Andy Warhol a Kirsten Owen. Obálku fotil v Medzilaborcích na Slovensku, v místě narození Andyho Warhola, známý fotograf Michal Pudelka. Na Slovensku rozený Pudelka fotí Kirsten Owen, světovou modelku a múzu Helmuta Langa, jako poctu Warholovi. A není to náhoda, že ve stejné době, kdy je prosincové číslo uvedeno na český a slovenský trh, začíná největší retrospektivní výstava věnována této ikoně pop artu ve Whitney Museum v New Yorku.

Leden/Únor 2019: Dvojčíslo na obálce s Evou Herzigovou focenou uznávanou Pamelou Hanson na španělské Ibize. Rozená Češka Eva Herzigová, jenž byla už po více než třech desetiletích na několika titulkách edic Vogue, se vrací do rodné země, aby zářila na nádherných vizuálech i Vogue CS. Po boku Evy se v dvojčísle "Out of Office" objevují také známé top modelky Maryna Linchuk a Eniko Mihalik.

V roce 2019 bude V24 Media i nadále pokračovat ve vyhledávání zajímavých talentů, kteří by podpořili expanzi vydavatelství a značky Vogue CS.

Majitelka a ředitelka V24 Media, Michaela Seewald, uvedla: "Jsem spokojená s výsledky prvního roku a s vlivem, který Vogue CS rychle získal na našich domácích trzích i v zahraničí. Těším se na rok 2019, ve kterém s jistotou mohu říci, že budeme nadále pokračovat v budování silného brandu, talentovaného týmu a představování inovativních nápadů tak, aby se nám v České republice a na Slovensku podařilo perfektně uspokojit poptávku po významné módní publikaci."

Andrea Běhounková, šéfredaktorka Vogue CS, dodala: "Již prvním vydání jsme ukázali, jakým směrem se československá Vogue bude ubírat. Naším přáním bylo vytvořit unikátní produkt, který bude čtenáře informovat, vzdělávat i překvapovat. To se nám myslím splnilo. Vogue všude ve světě je především vizuální médium a jeho největší pýchou bývají fotografie. Vážím si toho, že se nám podařilo na tento odkaz navázat a že spolupracujeme s těmi nejlepšími českými, slovenskými i zahraničními fotografy. Přála bych si, abychom i v letošním roce našim příznivcům přinášeli nejen módní, ale zároveň umělecké fotografie a módu představovali v širším společenském a kulturním kontextu."

Společnost V24 Media by ráda poděkovala svým klientům, partnerům, čtenářům, stoupencům, přispěvatelům, předním módním značkám světa a talentovaným modelkám, které dodávají půvabu našim stránkám a neuvěřitelným fotografům a špičkovým zaměstnancům, kteří všichni pomáhají budovat skutečně unikátní Vogue CS. My slibujeme, že to nejlepší teprve přijde.

O Vogue CS

Československou Vogue vydává společnost V24 Media, pražské vydavatelství nové generace, v partnerství s globální společností Condé Nast International, produkující nejkvalitnější časopisy, webové stránky a digitální obsah. Společnost V24 Media byla založena Michaelou Seewald a týmem, ve kterém působí šéfredaktorka Vogue CS Andrea Běhounková a kreativní ředitel Vogue CS Jan Králíček. Československá edice Vogue je dvacátou čtvrtou ve světě. Vogue je vydáván ve Spojených státech, Británii, Francii, Itálii, Německu, Španělsku, Rusku, Japonsku, Číně, na Tchaj-wanu, v Mexiku a Latinské Americe, na Středním východě, v Koreji, Brazílii, Austrálii, Portugalsku, Indii, Turecku, Thajsku, Polsku, Nizozemsku a na Ukrajině.

Navštivte prosím vogue.cz a sledujte @vogueczechoslovakia na Instagramu.

KONTAKTY

PR zastoupení má na starosti agentura BB Media Consulting, s.r.o.

PR kontakt:

Barbora Bergová

GSM: +420-604-247-450

Email: barbora.bergova@bb-media.cz

BB MEDIA CONSULTING, s.r.o.

Široká 7, 110 00 Praha 1

Tel/Fax: +420-222-310-840

@bbmediaconsulting


Zařazenočt 24.01.2019 11:01:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30542

Související témata

Rozpočet příští rok
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.