Značky PUMA a Maybelline New York obohatí trh make-upů limitovanou edicí kolekce inspirované sportem

Globální sportovní značka PUMA a Maybelline New York, světová značka make-upů č. 1, spolupracují na zavedení své první kolekce PUMA x Maybelline ve speciální edici, která spojuje krásu, módu a sport do jedné vysoce kvalitní kolekce make-upu.

Spolupráce značek PUMA a Maybelline v oblasti make-upu byla zaměřena na životní styl typu „vždy v akci" a „zkusit vše" tzv. generace Z a s ohledem na mileniály. V souvislosti se zalíbením těchto generací ve sportovním odpočinkovém stylu se značka Maybelline spojila se společností PUMA - přední značkou ženského sportovního oblečení - a vytvořila kompletní vysoce kvalitní kolekci make-upů inspirovanou stylem ulice. „Naše mladá spotřebitelka dnes dává přednost aktivnímu životnímu stylu, ať už jde o kariéru, fitness nebo osobní život. Je vždy na cestách, nikdy se nezastavuje a potřebuje vysoce kvalitní výrobky, které s ní udržují krok," řekla Trisha Ayyagari, zástupkyně generálního ředitele Maybelline New York. „Kolekce PUMA x Maybelline byla vytvořena právě s tímto účelem."

12dílná kolekce PUMA x Maybelline, vyrobená v nejnovějších dlouhotrvajících technologiích, obsahuje voděodolnou řasenku pro celodenní maximální objem řas, metalický zvýrazňovač pro působivý efekt chromu a oblíbenou dlouhotrvající matnou tekutou rtěnku Super Stay Matte Ink v nových odstínech limitované edice. Značka Maybelline navíc ke svým nabídkám představí dvě nové duo oční linky, novou dlouhotrvající matnou a metalickou, pro celodenní a také noční zkrášlení, stejně jako vodotěsnou barevnou a lesklou konturovací tužku pro začervenání líček. Víceúčelové formáty produktů se dodávají ve snadno přenositelném elegantním obalu a usnadňují dosažení úplného make-upu nebo rychlé úpravy po tréninku. Adriana Lima, dlouhodobá prezentační modelka značky Maybelline a nejnovější propagátorka značky PUMA, nejvíce známá svou vášní pro atletiku, módu a krásu, a jako globální ikona stylu, bude tváří nové kampaně.

Partnerství s největší značkou make-upu na světě za účelem vytvoření jedinečné, neočekávané a univerzální make-upové kolekce, bylo samozřejmostí. PUMA vždy usiluje o sloučení módy a sportu a tato spolupráce tento cíl splňuje. „Tato kolekce skutečně zosobňuje místo, kde se tělocvična setkává s přehlídkovým molem, což je cíl, o který usilujeme ve všem, co děláme pro naše zákazníky," řekl Adam Petrick, globální ředitel značky a marketingu společnosti PUMA. „Věříme, že tato naše první spolupráce umožní ženám značky PUMA Women bezproblémový přechod z tělocvičny na ulici a poskytne jim nástroje, které jim umožní vypadat a cítit se nejlépe."

„Značky PUMA a Maybelline jsou synonymem pro trendové a vysoce kvalitní produkty," řekl Leonardo Chavez, prezident globální značky Maybelline New York. „Spolupráce společnosti Maybelline se značkou PUMA zpřístupňuje inovativní make-up inspirovaný uličním stylem všem zákazníkům na celém světě a doplňuje jejich náročný životní styl v neustálém pohybu."

Dostupnost kolekce PUMA x Maybelline v obchodech a online se liší podle trhu. Více informací naleznete na svých lokálních webových stránkách Maybelline.com

O značce Maybelline New York

Maybelline New York je vedoucí světová kosmetická značka, dostupná ve více než 120 zemích. Úkolem Maybelline New York je nabízet inovativní, dostupnou a uživatelsky přívětivou kosmetiku pro každou ženu, čehož dosahuje kombinací technologicky pokročilých přípravků s odborností odpovídající nejnovějším trendům a atmosféře New Yorku. Více informací naleznete na webových stránkách www.maybelline.com.

Dle směrnic společnosti L'Oréal USA zveřejněte, pokud jste obdrželi bezplatný produkt k posouzení.

O značce PUMA

PUMA je jednou z předních světových sportovních značek, která navrhuje, vyvíjí, prodává a distribuuje obuv, oděvy a doplňky. Společnost PUMA již 70 let neúnavně prosazuje sport a kulturu prostřednictvím vytváření rychlých produktů pro nejrychlejší sportovce na světě. PUMA nabízí kvalitní produkty inspirované sportovním životním stylem v kategoriích, jako je fotbal, běh a trénink, basketbal, golf a motorové sporty. Spolupracuje s renomovanými designéry a značkami, které zprostředkovávají vliv sportu na kulturu a módu ulice. Společnost PUMA Group vlastní značky PUMA, Cobra Golf a Dobotex. Společnost distribuuje své výrobky ve více než 120 zemích, zaměstnává více než 13 000 zaměstnanců po celém světě a sídlí v Herzogenaurachu v Německu. Sledujte @PUMA pro další zprávy o produktech. Nejnovější zprávy společnosti PUMA naleznete na webových stránkách about.puma.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/809413/Maybelline_Puma_Collaboration_Adriana.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/809414/PumaXMaybelline_Logo.jpg

KONTAKT: Kristen Tully, Maybelline New York, ktully@maybelline.com, 212-984-4849, Alberto Turincio, PUMA, alberto.turincio@puma.com, 978-302-8724


Zařazenočt 17.01.2019 16:01:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30512

Související témata

New York | Značka
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.