Podezřelý z vraždy pumpařky měl udat druhého. Chtěl prý víc peněz

V noci z pondělka na úterý si policie přišla pro dva podezřelé z přepadení benzinové pumpy v Nelahozevsi, při kterém zemřela čerpadlářka. Policisté zatím k případu podrobnosti neuvedli, spekuluje se však o tom, že střelce udal jeho komplic, který byl nespokojený s částkou, kterou z loupežného přepadení dostal.

Jednoho z podezřelých, 30letého Davida Š., měla policie dopadnout v řadovém domku ve Vojkovicích na Mělnicku v pondělí mezi desátou hodinou večer a půlnocí. Dům kriminalisté zapečetili.

Pro druhého podezřelého - Ivana H., si policie dojela do nedalekých Kralup nad Vltavou. Podle informací televize Nova měli problémy s drogami a David Š. už i se zákonem. "Byl to člověk už několikrát trestanej za krádeže," řekla jedna z místních.

Další zase potvrdili jeho spojitost s omamnými látkami. "Nějaký drogy, to zase jo. Ale jestli se to dá spojit až s takovouhle věcí?" nechce veřit jeden z obyvatel Kralup.

S vraždou si podezřelé nedokáže spojit ani čerpadlářka, kterou také přepadla dvojice útočníků jen necelý měsíc před vraždou Jany Š. a která oba zadržené zná. Připouští však, že zvláštní chůzí, kterou jeden z pachatelů chodil na zveřejněném kamerovém záznamu, sedí na jednoho z nich. "Chůzi měl takovou, to ano," řekla po zhlédnutí videa. "Že by ale byli schopni zabít? Nějak mi to do toho nejde," nemůže uvěřit.

Portál novinky.cz dokonce spekuluje o teorii, že jeden muž udal druhého. Údajně kvůli nespokojenosti s částkou, kterou dostal z loupežného přepadení. Měl dostat pouze dva tisíce.

V úterý večer se ještě policisté vrátili do domu ve Vojkovicích a přivedli jednoho z podezřelých, kterého tam dříve zadrželi. Prohlídka domu trvala zhruba do půl desáté. Kriminalisté s největší pravděpodobností hledali vražednou zbraň.

Policie zatím ani nepotvrdila, jestli zadrženými jsou dva muži, nebo jde o muže a ženu. Od začátku totiž kriminalisté pracovali s verzí, že komplicem by mohla být právě žena.

Dvojice pachatelů přepadla čerpací stanici 3. prosince minulého roku kolem půl třetí ráno. 58letá pumpařka Jana nejprve venku myla stojany. Je pravděpodobné, že právě na tuto chvíli lupiči čekali. Pumpařka totiž nestihla zamknout. Poté, co se vrátila do prodejny, vtrhli dovnitř lupiči. Jana se před nimi chtěla schovat do skladu. Jeden z maskovaných pachatelů ji nemilosrdně zastřelil.

Vše trvalo pouhých čtyřicet sekund. Čerpadlářce Janě útočníci nedali jedinou šanci na záchranu. Dvojice pachatelů si z čerpací stanice odnesla pokladnu, ve které bylo přibližně deset tisíc korun, a karton cigaret.

Podívejte se, jak probíhala eskorta muže podezřelého z vraždy čerpadlářky:


Zařazenost 16.01.2019 07:01:00
Zdrojtn.cz Mediafax Nova
Origináltn.nova.cz/ext/podezreli-z-vrazdy-pumparky-udal-jeden-druheho.html
Přílohy

Související témata

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.