Společnost WeWork získala investici ve výši 6 miliard amerických dolarů od skupiny SoftBank

Oznamuje založení společnosti The We Company

Společnost WeWork dnes oznámila, že získala od společnosti SoftBank investici ve výši 6 miliard amerických dolarů. 5 miliard amerických dolarů je ve formě primárního růstového kapitálu a zbývající miliarda ve formě sekundárního kapitálu, který bude využit na financování nákupu akcií od investorů a zaměstnanců. Odhadovaná hodnota společnosti WeWork po investici činí 47 miliard amerických dolarů.

Tato investice zahrnuje dříve oznámenou finanční pomoc skupiny SoftBank ve výši 4 miliard amerických dolarů ve formě převoditelných cenných papírů (1 miliarda) a opčních listů (3 miliardy). Společnost WeWork a její dceřiné firmy od roku 2017 dosud získaly od SoftBank celkově více než 10 miliard amerických dolarů.

„Společnost WeWork mění podobu průmyslu s bilionovými obraty technologickou platformou, která poskytuje kompletní řešení pro potřeby daného prostoru. Společnost WeWork zaznamenala nebývalý rozvoj a jsme si jisti, že s Adamovou vizí a tímto růstovým kapitálem bude společnost schopna pružně reagovat na enormní příležitosti trhu, které má před sebou,“ řekl Masayoshi Son, předseda představenstva a generální ředitel společnosti SoftBank Group Corp.

Společnost WeWork dnes rovněž oznámila založení firmy The We Company. The We Company založí divize WeWork, WeLive a WeGrow jako tři odlišné obchodní linie, které se budou rozvíjet v rámci stávajících aktivit WeWork v těchto oblastech: misí divize WeWork je vytvářet svět, kde lidé pracují, aby si utvářeli život, nejen bydlení; misí divize WeLive je vytvářet svět, kde se nikdo necítí osamělý a misí WeGrow je uvolnit silné stránky každého jednotlivce.

„Prostřednictvím rozšířené sítě WeWork a komunity Meetup má nyní společnost The We Company přístup ke zhruba 5 milionům lidí na celém světě a fondy k oslovení mnoha dalších. Naším motorem je to, že si uvědomujeme potenciální dopad společné práce všech se stejným cílem. Jsem vděčný našim zaměstnancům, členům a našemu skvělému partnerovi společnosti SoftBank za jejich podporu naší mise,“ řekl Adam Neumann, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti The We Company.

Společnost WeWork zahajuje rok 2019 s více než 400 000 členy na 425 místech ve 100 městech ve 27 zemích. Firemní zákazníci (členové s více než 1 000 zaměstnanců) tvoří více než 30% celkové členské základny společnosti. Čtyřicet šest procent členů z řad podnikatelů společnost WeWork oceňuje tím, že jim poskytuje svobodu a flexibilitu při pronikání na nové trhy. V září 2018 bylo členy WeWork 30% firem z žebříčku Global Fortune 500.

Další informace o společnosti The We Company, naleznete na adrese we.co.

O společnosti The We Company

Základní misí společnosti The We Company je pozvednout vědomí světa. Chce pomáhat lidem žít proaktivně a smysluplně, studovat život pro život a přijmout fakt, že lidské bytosti se stále rozvíjejí a jsou v neustálé fázi sebeobjevování, osobního rozvoje a změny.

Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190108005751/en/

Kontakty

Kontakty pro média

The We Company: press@wework.com

SoftBank: Ben Spicehandler b bspicehandler@sardverb.com

Zdroj: WeWork


Zařazenost 09.01.2019 15:01:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30457
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.