Firma Diligent spouští v rámci projektu Diligent Institute první globální think-tank o chování a odpovědnosti firem

Diligent Institute má globální síť více než 500 tisíc předsedů správních rad a profesionálů z oblasti chování a odpovědnosti firem, kteří se své zkušenosti a znalosti rozhodly předat ostatním prostřednictvím nové výzkumné platformy

Společnost Diligent Corporation dnes představila Diligent Institute, špičkový think-tank, který má uspokojit poptávku vyššího managementu firem po službách v oblasti chování a odpovědnosti firem.

Diligent Institute nabídne předsedům správních rad a manažerským týmům výsledky nejnovějších výzkumů v oblasti chování a odpovědnosti firem, což jim umožní činit kvalifikovanější rozhodnutí a zmírnit sociální a environmentální dopady jejich činnosti. Díky tomu, že má firma Diligent přístup do správních rad více firem, než kdokoli jiný, má jedinečnou příležitost sdílet s ostatními ty nejlepší postupy používané v oblasti odpovědnosti a chování firem na celém světě.

Toto prohlášení firmy Diligent přichází v rámci roku plného inovací a ukazuje na pokračující investice firmy Diligent do sektoru chování a odpovědnosti firem. Tato nová výzkumná divize nabídne ředitelům správních rad a vyššímu managementu možnost získávat aktuální informace o nejnovějších trendech a postupech v oboru od těch nejlepších odborníků na danou problematiku. To jim umožní činit informovanější rozhodnutí a vytvářet strategie pro další úspěšný rozvoj jejich firem.

“Jako jednička v oblasti softwarových řešení pro chování a odpovědnost firem a zajišťování souladu s platnými zákony, jsme se rozhodli vytvořit Diligent Institute, abychom pomohli ředitelům a vyššímu managementu sdílet a získávat nové informace z oboru,“ řekl Brian Stafford, generální ředitel firmy Diligent.

“Dnes jsou pro představenstva firem důležité jiné věci než dříve. Tato jedinečná organizace tak dává vedoucím pracovníkům příležitost získat nové výzkumy podložené informace a nástroje potřebné k přijímání strategických rozhodnutí, která posouvají jejich podniky vpřed.”

Díky globálnímu záběru firmy Diligent se tento nový výzkumný institut odlišuje od ostatních a nabídne výsledky výzkumu založené na konkrétních zkušenostech získaných z různých oborů a zeměpisných oblastí. Diligent Institut tak prostřednictvím dotazníků, případových studií a rozhovorů s předními profesionály a odborníky pomůže zlepšit transparentnost, důvěryhodnost a kvalitu podnikání na celém světě. Institut již nedávnou zveřejnil výstupy z globálního panelu předsedů správních rad a přinesl odpovědi na aktuální palčivé problémy, které musí členové správních rad řešit v rámci série „Ptejte se ředitele (Ask a Director)“.

Institut také založil poradní sbor, jehož členové jsou zástupci různých oborů z různých zeměpisných oblastí světa. Členové poradního sporu mají rozsáhlé zkušenosti a patří mezi ně:

- Anastassia Lauterbach, předsedkyně správních rad firem Dun & Bradstreet, Wirecard a Censhare, hlavní poradkyně firmy McKinsey and Company a autorka knihy The Artificial Intelligence Imperative: A Practical Roadmap for Business (Umělá inteligence: Praktická cesta pro podniky)

- David Larcker, profesor účetnictví na škole James Irvin Miller a ředitel oddělení pro výzkum chování a odpovědnosti firem na ekonomické škole Stanford Graduate School of Business

- Dottie Schindlinger, viceprezidentka a zástupkyně firmy Diligent Corporation pro technologie používané ve službách zaměřených na chování a odpovědnost firem , spoluautorka díla Governance in the Digital Age (Chování v digitálním věku), renomovaná odbornice na chování a odpovědnost firem a zakladatelka projektu BoardEffect.

- Peter Gleason, prezident a generální ředitel Národní asociace ředitelů firem (National Association of Corporate Directors)

- Susan Kilsby, předsedkyně představenstva firmy Shire plc. a čestná ředitelka bez exekutivních funkcí ve firmách Diageo, Goldman Sachs International, Fortune Brand Home & Security a BBA Aviation

- Susan Forrester, předsedkyně představenstva firem G8 Education Ltd, Over the Wire a Xenith IP Group, a též předsedkyně představenstva společnosti National Veterinary Care Ltd.

- TK Kerstetter, zakladatel a ředitel Boardroom Resources, šéfredaktor, člen představenstva a moderátor pořadu “Ze zasedacích síní správních rad Ameriky - Inside America’s Boardrooms”

- Brian Stafford, generální ředitel firmy Diligent Corporation a spoluautor knihy Governance in the Digital Age

“Diligent Institute se snaží řešit globální problémy, které se dnes řeší v zasedacích místnostech správních rad,” řekla Anastassia Lauterbach, členka poradního sboru Diligent Institute. “V dnešní době nastupující umělé inteligence, globálních obav z nerovnosti příležitostí a zmatků kolem vlivu informací na naše životy a rozhodování je stále obtížnější udržet konkurenceschopnost a hodnotu firem. Diligent Institute tak nabízí fantastickou platformu, která členům správních rad umožní získávat nové informace prostřednictvím případových studií a ověřených nejlepších postupů, a pomůže jim tak činit lepší a kvalifikovanější rozhodnutí.”

Diligent Institute je globální výzkumné centrum firmy Diligent Corporation, jejíž služby v oblasti chování a odpovědnosti firem využívá více než 500 tisíc osob, ze 14 tisíc organizací v 90 zemích světa. Institut bude fungovat samostatně a odděleně od vlastního podnikání firmy. Výzkum je prováděn zdarma a můžete s jeho výsledky seznámit na webových stránkách DiligentInstitute.com.

O Diligent Institute

Projekt Diligent Institute vznikl v roce 2018 jako odpověď na otázky ohledně chování a odpovědnosti firem, které trápí ředitele a manažerské týmy. Tento institut slouží jako globální výzkumné centrum firmy Diligent Corporation, přední firmy v oblasti služeb pro správní rady a vyšší manažery firem, týkajících se chování, odpovědnosti a firemní kultury. Diligent Institute je financován výhradně firmou Diligent Corporation.

O společnosti Diligent

Diligent je přední firma v oblasti služeb pro správní rady a vyšší manažery firem, týkajících se chování, odpovědnosti a firemní kultury. Společnost má více než 14 tisíc zákazníků v 90 zemích světa, kteří spoléhají na služby společnosti Diligent v oblasti bezpečného šíření materiálů pro správní rady, bezpečného předávání zpráv, zajišťování souladu firemních procesů s platnými zákony a správy pobočkové sítě. Governance Cloud je jediné cloudové řešení, které splňuje rostoucí nároky předních organizací a firem v oblasti chování a odpovědnosti firem. Další informace získáte na webových stránkách www.diligent.com.

Přečtěte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181205005043/en/

Kontaktní informace

Diligent Corporation

Greg Nyhan, 646-215-6884

gnyhan@mww.com

Zdroj: Diligent Corporation

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)


Zařazenočt 06.12.2018 10:12:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30345

Související témata

Farmaceutické firmy
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V