Společnosti Diligent a CSC spojují své síly a budou nabízet produkt Blueprint OneWorld firmy Diligent se špičkovou službou CSC pro poskytování služeb registrovaného zástupce v jednom balíku

Firma Diligent dnes oznámila, že její produkt Blueprint® OneWorld spojuje síly se společností CSC, špičkovým poskytovatelem služeb pro obchodní zástupce a budou společně nabízet integrované řešení pro globální správu a řízení harmonizace s právem a platnými zákony v rámci firem a organizací.

V dnešní době svázané regulacemi, potřebují právníci a specialisté na dodržování zákonů a předpisů kvalitní technologie a služby pro sledování platných zákonů a jejich dodržování tak, aby účinně eliminovaly související rizika. Spojením softwarového řešení Blueprint OneWorld se službou CSC Registered Agent tak toto nové partnerství bude reagovat na poptávku nabídkou jednoho komplexního řešení.

“Snažíme se nabízet řešení, která firmám umožní účinně a snadno zajistit dodržování platných zákonů a předpisů a snížit podnikatelská rizika,” řekl Liam Healy, viceprezident a generální ředitel firmy Blueprint OneWorld. “CSC je zlatým standardem v oblasti služeb pro poskytování registrovaného zástupce a toto partnerství je tak pro nás jedinečnou možností, jak našim zákazníkům nabídnout integrované řešení s nepřekonatelným záběrem a hodnotou.”

Firmy Blueprint OneWorld a CSC společně vytvoří integrované řešení pro sdílení dat mezi globální správou poboček a službou poskytování registrovaného zástupce, které zákazníkům přinesou tři hlavní výhody:

1.Rychlejší zpracování schválených údajů a dokumentů;

2.Lepší přesnost a úplnost dat díky nepřetržité synchronizaci; a

3.Zpřehlednění a zjednodušení provozu díky jednomu komplexnímu řešení se špičkovými službami a technologií.

"Partnerství mezi službami Blueprint OneWorld firmy Diligent a službami poskytování registrovaného zástupce firmy CSC má potenciál změnit situaci na trhu a umožnit organizacím fungovat efektivněji, hospodárněji a se zřetelem na dodržování platných zákonů a snížení rizik," řekla Teresa Kennedy, ředitelka firmy World Fuel Services pro služby pro právnické osoby. "Věřím, že tato služba velmi firmám pomůže vést a archivovat všechnu firemní dokumentaci, provádět nové registrace a jejich prodlužování a správu ve všech oblastech Spojených států amerických."

Toto partnerství se zaměřuje hlavně na bezpečnost a nabídne zákazníkům jeden zdroj pro činění kvalifikovaných rozhodnutí ohledně firemních záležitostí, protože budou založena na přesnějších datech. Navíc díky globálnímu dosahu spojených služeb nabídneme budoucím i stávajícím zákazníkům na míru šité řešení, které bude odpovídat jejich velikosti, rozpočtovým možnostem či zeměpisné poloze.

“Služby firmy CSC využívají přední firmy ze žebříčku 500 největších firem světa Fortune 500® z důvodu bezpečnosti, spolehlivosti a důvěryhodnosti, a to již více než 115 let,” říká Jennifer Kenton, viceprezidentka firmy CSC pro obchod. “Těšíme se na toto partnerství s firmou Diligent, protože můžeme našim zákazníkům nabídnout bezproblémovou integraci důležitých dat a údajů do systému Blueprint® OneWorld a současně jim poskytovat špičkový a ceněný zákaznický servis, kterým jsme pověstní.”

O společnosti Diligent

Diligent je přední poskytovatel řešení pro zajištění souladu firem s platnými zákony a předpisy. Naše služby poskytujeme zejména správním radám a manažerům společností. Máme více než 12 tisíc zákazníků ve více než 90 zemích světa na všech sedmi světadílech, kteří spoléhají na bezpečný přenos důležitých materiálů a informací do správních rad, včetně zajištění bezpečného posílání zpráv, hodnocení, řízení poboček a dalších dokumentů. Cloudové řešení Governance Cloud je jediným řešením, které splňuje stále rostoucí nároky společností v oblasti zajištění souladu s platnými zákony a předpisy. Více informací získáte na webových stránkách diligent.com.

O společnosti CSC

Firma CSC nabízí řešení založená na znalostech a informacích pro všechny fáze života firem. Zajišťuje zakládání firem, obnovu registrací, zajištění dodržování platných zákonů a předpisů, provádění firemních transakcí, podporu v oblasti realitního trhu, fúzí a akvizic a to ve stovkách jurisdikcí Spojených států amerických i v zahraničí. Spolupracujeme s největšími světovými bankami, finančními a úvěrovými společnostmi s cílem snížit riziko vyplývající ze zástav, urychlit provádění transakcí a vytvářet bezpečné prostředí pro zpracování finančních transakcí. Nabízíme také řešení pro přípravu bezpečných dokumentů a záznamů v oblasti realitního trhu. Jsme prověřeným a důvěryhodným partnerem 90% firem patřících do žebříčku Fortune 500®, téměř 10 tisíc právních kanceláří a více než 3 tisíc finančních organizací. Naše firma byla založena již v roce 1899 a sídlí ve Wilmingtonu ve státě Delaware (USA). Dnes jsme nadnárodní firmou, která podniká tam, kde jsou naši zákazníci. Těm nabízíme odborníky na všechny služby, které poskytujeme.

Přečtěte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181204005227/en/

Kontaktní informace:

Diligent Corporation

Greg Nyhan, 646-215-6884

gnyhan@mww.com

Zdroj: Diligent

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)


Zařazenost 05.12.2018 11:12:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30336

Související témata

Služba | Farmaceutické firmy
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.