Smartphony HONOR dominovaly víkendovým prodejům Black Friday v Evropě, na Blízkém východě a v USA

Úctyhodný meziroční nárůst tržeb o 250 % oproti roku 2017 v panevropských regionech.

Poptávka po smartphonech HONOR dosáhla nových rekordů, na Amazonu a Neweggu v USA byly kompletně vyprodány.

HONOR, přední e-značka smartphonů, zaznamenala o víkendu Black Friday a v pondělí Cyber Monday impozantní prodejní výkon v Evropě, na Blízkém východě a v USA, přičemž produkty HONOR byly na vrcholu seznamu bestsellerů Amazonu ve Francii, Německu, Itálii a Velké Británii.

Letošní čísla ukazují pozoruhodný meziroční nárůst tržeb během víkendu Black Friday a pondělka Cyber Monday v panevropských zemích, a to o 250 % oproti roku 2017, přičemž prodej ve Španělsku narostl až o 300 %.

HONOR 9 Lite byl nejprodávanějším smartphonem online v cenové kategorii 150-200 EUR se zvláštními nabídkami u všech mobilních telefonů, zatímco HONOR 10 se umístil na seznamu Amazon Top 10 pro prodeje víkendu Black Friday. Oba rekordy prokazují, že inteligentní telefony značky HONOR jsou stále více oblíbené u zákazníků po celé Evropě.

Mezitím v USA dosáhla poptávka po telefonu HONOR View 10 nového vrcholu, kdy byl během akčního prodeje Black Friday zcela vyprodán na Amazonu a Neweggu a zaznamenal pozoruhodný nárůst prodeje na Blízkém východě. Během víkendu Black Friday se značka HONOR zařadila na 1. místo v kategorii telefonů ve všech prodejních kanálech ve Finsku, zatímco v České republice dosáhl celkový prodej smartphonů HONOR ve srovnání s rokem 2017 růstu o 200 %, přičemž prodeje telefonu HONOR 10 vzrostly meziročně o 300 %. Hra HONOR Play zaznamenala v průběhu víkendu Black Friday 500% nárůst tržeb v Polsku a během dvou hodin byla zcela vyprodána v obchodech Euronet, X-kom a Media Expert a dosáhla celkového růstu tržeb o 150 %.

Se všemi skvělými nabídkami smartphonů značky HONOR se v této sezoně našlo něco pro každého. Nové telefony HONOR 8X se ukázaly být nejlepším novým modelem, který si udržel první místo mezi novými produkty na Amazonu v Německu a od globálního představení v říjnu se staly nejlépe online prodávanými telefony[1] ve Francii. V Rusku je nyní HONOR 8X nejprodávanějším smartphonem online a překonal tak prodej svého předchůdce HONOR 7X s nárůstem o 500 %.

Tyto výsledky ukazují na pokračující růst značky HONOR v uplynulém roce a rostoucí popularitu jejích modelů s technologií AI, jako je HONOR 10, s jeho předním AI duálním fotoaparátem a skleněným zadním krytem 3D s úžasným nano-optickým povrchem, a hra HONOR Play, která nabízí zážitek z her 4D s technologií GPU Turbo a rozpoznáváním v reálném čase, a dokonce i HONOR 8X, jehož špičková technologie a přijatelná cena z něj udělala vítěze této sezony.

"Jsem rád a vděčný za podporu, kterou jsme během letošního prodeje Black Friday od spotřebitelů obdrželi. Tyto nejnovější prodejní rekordy jsou pro značku HONOR úspěšným ukončením roku a těšíme se na další rok rychlého růstu v roce 2019. S pokračujícím úsilím v oblasti inovativních technologií a špičkového designu produktů budeme i nadále poskytovat nejlepší smartphony s nejlepším možným uživatelským zážitkem pro všechny spotřebitele na celém světě," řekl George Zhao, prezident společnosti HONOR.

[1] Podle zprávy GFK, W41 2018

O značce HONOR

HONOR je přední světovou značkou smartphonů, která je součástí skupiny Huawei. Tato značka vznikla s cílem naplnit slogan "Pro statečné" (For the Brave) a snaží se uspokojovat potřeby generace z přelomu tisíciletí prostřednictvím nabídky výrobků optimalizovaných pro internet, které svým uživatelům nabízejí skvělé možnosti, podporují akčnost a kreativitu a umožňují jim plnit si své sny. Díky tomu se značka HONOR odlišuje od ostatních a sama naplňuje svůj slogan statečnosti v tom smyslu, že podniká kroky potřebné k zavádění nejnovějších technologií a inovací pro své zákazníky.

Více informací naleznete na webových stránkách www.hiHONOR.com nebo nás sledujte na:

https://www.facebook.com/HONORglobal/

https://twitter.com/HONORglobal

https://www.instagram.com/HONORglobal/

https://www.youtube.com/c/HONORofficial/

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/792090/Top_Selling_Smartphone_Brand_on_Black_Friday.jpg

KONTAKT: Frankie Lau, +852-29635690, frankie.lau@bm.com


Zařazenoso 01.12.2018 12:12:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30307

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.