Studio Jam City rozšiřuje globální operace do kanadského Toronta, kupuje hru Bingo Pop od společnosti Uken Games

Studio Jam City, jednička v oblasti mobilní zábavy, dnes oznámila, že koupila hru Bingo Pop, jednu z nejlepších mobilních bingo her na světě od firmy Uken Games. Tým zkušených tvůrců hry Bingo Pop se připojí ke studiu Jam City a bude pokračovat v řízení herních operací z nového studia Jam City v Torontu. Podmínky transakce nebyly zveřejněny.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20181128005013/en/

„Jsme velmi pyšní na to, že pokračujeme v rychlé globální expanzi studia Jam City prostřednictvím akvizice jednoho z nejoblíbenějších bingo titulů a vysoce talentovaného týmu,“ řekl Chris DeWolfe, spoluzakladatel a generální ředitel studia Jam City. „Tato akvizice umožní studiu Jam City přístup k nejlepším kreativním talentům na jednom z nejrychleji se rozrůstajících a nejživějších technologických trhů na světě. Těšíme se na spolupráci s talentovaným týmem studia Jam City v Torontu, protože chceme posílit pozici hry Bingo Pop a vyvíjíme moderní nové tituly a zážitky z mobilní zábavy.“

Kanada se rychle stává rájem pro špičkové tvůrce her, konstruktéry, designéry a umělce z celého světa, protože nabízí prestižní univerzity, všeobecnou zdravotní péči, dostupné bydlení a různorodé komunity. Kromě toho je v celém Torontu provincii Ontaria více než 35 000 studentů zapojeno do programů souvisejících s digitálními hrami. „Studio Jam City se těší na vstup do velké líhně talentů v celém regionu a rozšíření naší činnosti v pulsujícím městě, které udává trendy,“ řekl DeWolfe.

„Jsme velmi pyšní na to, co tým Bingo Pop dokázal, aby se stal jedničkou v kategorii mobilních bingo her. Jsme si jistí, že studio Jam City bude pro Bingo Pop a talentovaný tým, který se na hře podílí, skvělým domovem v další fázi jejího rozvoje,“ řekl Chris Ye, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Uken Games. „Po dokončení této transakce se chystáme zaměřit na pokračující úspěch našich kultovních her a představení nových herních franšíz hráčům na celém světě. Chceme pokračovat v najímání lidí a investování v Torontu, globálním centru herního světa.“

Akvizice společnosti Bingo Pop společností Jam City následuje po nedávném zveřejnění několikaleté spolupráce se studiem Disney.

O studiu Jam City

Společnost Jam City je světová jednička v oblasti mobilní zábavy, která poskytuje společenské herní zážitky milionům hráčů po celém světě. Jam City založili v roce 2009 bývalí spoluzakladatelé společnosti MySpace Chris DeWolf a bývalý výkonný manažer společnosti 20th Century Fox Josh Yguado. Jam City je významným tvůrcem populárních a špičkových her, mezi jinými titulů Cookie Jam (vítěz Facebookové soutěže „Hra roku“) a Panda Pop. Jam City spolupracuje s Hollywoodem a vyvinula napínavé, výpravné hry pro mobilní zařízení s poutavým příběhem založené na kultovních značkách jako je Harry Potter, Family Guy a Marvel Avengers. Jam City má studia v Los Angeles, v San Francisku, San Diegu, Bogotě a Buenos Aires. Tým společnosti Jam City je známý pro vynikající kreativní výsledky a technologickou modernizaci v klíčových oblastech jako jsou například stavba příběhu, věda o datech a informace o uživatelích.

O hře Bingo Pop

Hra Bingo Pop, která byla spuštěna v roce 2012, je bezesporu nejlepší mobilní bingo hrou na světě. Je to bezplatná, klasická bingo hra spojená s velkými jackpoty, rychlou akcí, power-upy a dalšími rysy, jako jsou například nezapomenutelné postavy a jedinečné společenské aspekty. Bingo Pop je k dispozici na celém světě v obchodech App Store a Google Play.

O společnosti Uken Games

Společnost Uken vytváří hry, které všichni milují. Chcete být milionářem? a Jeopardy! World Tour jsou dvě nejlepší kvízové hry, které lákají každý měsíc miliony hráčů na celém světě. Jsme velmi rádi, že máme designéry, technology a umělce, kteří využívají data. Díky jejich spolupráci spojujeme umění designu se zpětnou vazbou a daty, abychom vytvořili při každé hře tempo a rytmus, které pohlcují naše diváky a zanechávají v nich touhu po dalších hrách. Vaši zábavu bereme vážně. Další informace o společnosti Uken naleznete na našich stránkách https://www.uken.com.

Poznámka pro vydavatele:

Podpůrné materiály pro Bingo Pop, včetně nejnovějšího herního videa, naleznete na adrese: https://app.box.com/v/JamCity-UkenGamesAcquisition.

Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181128005013/en/

Kontakty

Jam City

Sarah Ross

Tel : 310-924-1404

Email : sarahr@jamcity.com

ONE PR Studio (pro studio Jam City v USA)

Kjell Vistad

Gilberto Williams-Gamboa

Tel : 510-893-3271

Email : jamcity@oneprstudio.com

Uproar PR pro společnost Uken Games

Brianna Hayes

Tel : 321-236-0102 x237

Email : bhayes@uproarpr.com

Zdroj: Jam City

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)


Zařazenočt 29.11.2018 12:11:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30300

Související témata

Mobilní volání | Mobilní trh
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.