Značka Honor oznámila organizaci výstavy s názvem Artology: Explore Art & Technology with You(th) a spolupracuje s přední asijskou umělkyní Red na umělecké kompozici „Aurora"

Umělecká kompozice se skládá z přibližně 2000 kusů recyklovaných skleněných zadních krytů smartphonů Honor a její debut je naplánován na prosinec tohoto roku v budově H Queen's v Hongkongu.

Honor, přední e-značka smartphonů, dnes oznámila zorganizování výstavy Artology: Explore Art & Technology with You(th) a spolupráci s paní Hong Yi „Red", přední postavou v asijského uměleckého světa. „Red", která je proslulá tvorbou umění s využitím nekonvenčních materiálů, vytvoří exkluzivní umělecká díla vyrobená z přibližně 2000 kusů recyklovaných skleněných zadních krytů smartphonů z vlajkové kolekce značky Honor. Výstava a umělecká instalace budou debutovat 10. prosince 2018 v prestižní architektonické ikonické budově a uměleckém prostoru H Queen's, v obchodní a maloobchodní čtvrti Central v Hongkongu.

Umělecké dílo nazvané Aurora ztělesňuje avantgardní spolupráci mezi značkou Honor a umělkyní Red definující nové způsoby vytváření imaginárních a současných uměleckých forem. Kompozice stále mění své zbarvení a vyzařuje odstín aurora, což je možné díky vrstvám membrán nano rozměrů, které se nacházejí uvnitř každého kusu skleněného krytu a odráží a lámou světlo.

„Značka Honor i umělkyně Red se svým vlastním způsobem snaží vytvořit významné umělecké dílo. Red je oceněná umělkyně, která „maluje bez štětce" a je jednou z nejvýznamnějších umělkyní světa. Využívá svou představivost a neočekávaný přístup při proměně každodenních materiálů na mistrovská díla, zatímco Honor povzbuzuje mládež k tomu, aby porušila společenské normy a vyšlapala si svou vlastní cestu k úspěchu. Proto je spoluvytváření této instalace s umělkyní Red další demonstrací odhodlání značky Honor podporovat generaci z přelomu tisíciletí, tedy osob jako ona," řekl George Zhao, prezident společnosti Honor.

„Jsem velice poctěna, že jsem byla pověřena projektem tohoto rozsahu. Když jsem poprvé uviděla skleněné kryty smartphonů, byla jsem okouzlena množstvím odstínů, které se odráží od povrchu. Připomíná mi to fenomén severní polární záře. Značka Honor investovala hodně do svého designu a jedinečná kvalita tohoto materiálu je tím, co nám umožnilo vytvořit tento obří lustr inspirovaný odstínem aurora. Jsem nadšená, že mám tuto příležitost vytvořit moderní umění, které využívá špičkové technologie," řekla Red Hong Yi.

Výstava je součástí nejnovější kampaně značky Honor pro digitální nadšence na celém světě a přichází po úspěšné celosvětové kampani, která na počátku letošního roku představila britskou digitální umělkyni Claru Bacou. Nová výstava bude přístupná veřejnosti od 11. do 23. prosince 2018, vstup je zdarma.

Značka Honor během posledních čtyř let rozšířila svou globální působnost a její dynamika růstu byla viditelná na celém světě. V srpnu 2018 získala společnost Honor na svém zámořském trhu nárůst o 150 %, když zahájila činnost v zemích včetně Myanmaru, Vietnamu, Indonésie, Turecka a Egypta.

O značce Honor

Honor je přední světovou značkou smartphonů, která je součástí skupiny Huawei. Tato značka vznikla s cílem naplnit slogan „Pro statečné" (For the Brave) a snaží se uspokojovat potřeby generace z přelomu tisíciletí prostřednictvím nabídky výrobků optimalizovaných pro internet, které svým uživatelům nabízí skvělé možnosti, podporují akčnost a kreativitu a umožňují jim plnit si své sny. Díky tomu se značka Honor odlišuje od ostatních a sama naplňuje svůj slogan statečnosti v tom smyslu, že dělá věci jinak a snaží se zákazníkům nabízet jenom ty nejmodernější technologie a inovace.

Více informací naleznete na webových stránkách značky HONOR: www.hihonor.com nebo nás sledujte na:

https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

O umělkyni Hong Yi „Red"

Hong Yi, také známá jako „Red", je umělkyně, která se zaměřuje na reinterpretaci každodenních materiálů pro tvorbu svých děl prostřednictvím hromadění předmětů.

Red studovala na univerzitě v Melbourne a TUDelft a je držitelkou titulu magistra architektury. V průběhu práce v Šanghaji pro australskou architektonickou firmu HASSELL Red tvořila o víkendech kompozice z řady cenově dostupných materiálů z místních velkoobchodních trhů. Její díla představující portréty renomovaných čínských osobností byla široce rozšířena v sociálních médiích a mediálních publikacích, včetně Wall Street Journal, TIME, New York Times, CNBC a Fast Company. Red pracovala pro zákazníky, jako jsou společnosti Facebook, Google, Gucci, Chase JP Morgan a Mandarin Oriental, a vystavovala svá díla na Světovém ekonomickém fóru (Davos), v muzeu Anchorage (Aljaška), Design Miami (Miami) a Muzeu asijského umění (San Francisco). Institut Sotheby's ji v roce 2018 jmenoval jedním z „11 světových uměleckých podnikatelů, které byste měli znát".

Více informací naleznete na webových stránkách www.redhongyi.com nebo umělkyni sledujte na Facebooku a Instagramu:

https://www.facebook.com/redhongyi

http://www.instagram.com/redhongyi

O budově H Queen's

H Queen's je oceněná 24podlažní budova na adrese 80 Queen's Road Central, což je skutečně prestižní lokalita, která změní kulturní dynamiku přímo v centru čtvrti Central v Hongkongu. Jsou zde prostory pro výstavy se zájmem o propagaci umění a rozšíření uměleckého publika. Jedinečná architektura budovy, navržená renomovaným architektem a umělcem Williamem Limem, zakladatelem a výkonným ředitelem CL3, jedné z předních architektonických a designových firem v Asii, poskytuje maximální flexibilitu a ekologické vlastnosti. Design budovy H Queen's se může pochlubit multifunkčním uspořádáním, optimální výškou od podlahy ke stropu a expanzními balkony, které vyhovují širokému spektru výstavních a zábavních potřeb. H Queen's je vybavena integrovanou jednotkou pro údržbu budovy, včetně systému gondoly, který usnadňuje dodávku uměleckých děl přes pohyblivou fasádu, která se nachází na každém poschodí galerie. Díky designu, který maximalizuje městskou charakteristiku čtvrti Central, bezkonkurenční flexibilitu a energetickou účinnost, je H Queen's předurčena k tomu, aby se stala architektonickou ikonou a destinací životního stylu. Společnost Henderson Leasing Agency Company Ltd., která je 100% dceřinou společností společnosti Henderson Land Development Company Ltd., je leasingovým a marketingovým agentem budovy H Queen's.

Pro dotazy z médií kontaktujte:

Peony Tam

Burson Cohn & Wolfe

e-mail: peony.tam@cohnwolfe.com

Tel.: +852 2963 6706

Tiffany Wong

Burson Cohn & Wolfe

e-mail: tiffany.wong@cohnwolfe.com

Tel.: +852 2963 6775

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/788131/HONOR_Aurora_9.jpg


Zařazenost 21.11.2018 15:11:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30232

Související témata

Silniční zákon | Zákon o obcích
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.