Fond kolektivního investování China Internet UCITS

Společnost KraneShares přináší na evropskou burzu fond kolektivního investování China Internet UCITS ETF pod tickerem KWEB.

Krane Funds Advisors, LLC, („KraneShares"), globální společnost spravující akcie, známá svými obchodovanými fondy KraneShares zaměřenými na Čínu (ETF) a inovativními strategiemi investic v Číně, oznámila uvedení fondu kolektivního investování KraneShares CSI China Internet UCITS ETF1 na londýnskou burzu cenných papírů (Ticker: KWEB). Fond sleduje index CSI Overseas China Internet, tedy stejné měřítko a strategii jako vlajkový fond společnosti KraneShares, China internet ETF, který je kótován na burze v New Yorku od 31. července 2013 a má již více než pětiletou historii.

„Na evropském trhu zaznamenáváme značnou poptávku klientů po fondu Internet UCITS ETF, který je zaměřen na Čínu," řekl generální ředitel společnosti KraneShares Jonathan Krane. „Jsme nadšeni, že tento úspěšný fond kolektivního investování (ETF) přinášíme na londýnskou burzu cenných papírů."

V přípravě na zahájení obchodování si společnost KraneShares najala evropského veterána fondů ETF, Sjefa Pieterse, který povede evropské prodeje a klientské služby. Sjef přichází k firmě ze společnosti Invesco, kde byl dříve ředitelem prodeje pro Nizozemsko a nordické země.

Nově obchodovaný fond CSI China Internet UCITS ETF2 společnosti KraneShares poskytne investorům přístup k čínským internetovým společnostem, které těží z rostoucí domácí spotřeby v Číně. Ke klíčovým společnostem fondu patří Tencent, Alibaba, Baidu, JD, Weibo a další. Fond bude obchodován v USD: Ticker KWEB.

Čína má největší globální internetovou populaci s 802 miliony(3) uživatelů internetu, což představuje 21,1 % 4 světových uživatelů internetu. S mírou proniknutí internetu, která činí pouhých 57,7 %5, je v Číně stále značný prostor pro růst internetového sektoru. Čína je navíc světovým lídrem v celkovém prodeji elektronických obchodů. V roce 2017 dosáhly online prodeje v Číně obratu 1,14 bilionu USD6 nebo téměř 50 % z celosvětového prodeje elektronických obchodů ve výši 2,3 bilionu USD6.

O společnosti Krane Funds Advisors, LLC:

Společnost Krane Funds Advisors, LLC je investičním správcem fondů ETF společnosti KraneShares. Naše fondy ETF zaměřené na Čínu poskytují investorům řešení umožňující využití významu Číny jako podstatného prvku dobře rozloženého investičního portfolia. Snažíme se poskytovat inovativní a nejčerstvější tržní strategie, které byly vyvinuty na základě našich silných partnerství a našich hlubokých investičních znalostí. Pomáháme investorům udržovat informovanost o aktuálních trendech na celosvětovém trhu a usilujeme o jejich významnou diverzifikaci. Společnost Krane Funds Advisors, LLC je většinově vlastněna společností China International Capital Corporation (CICC), přední investiční bankou v Číně.

Více informací naleznete na webových stránkách: www.kraneshares.com

1. Povoleno Centrální irskou bankou

2. Povoleno Centrální irskou bankou

3. CNNIC, 42. statistická zpráva o rozvoji čínského internetu, 30. června 2018. Načteno dne 13.11.2018.

4. Data z webu internetlivestats.com ke dni 31.12.2016. Načteno dne 13.11.2018.

5. Národní statistický úřad v Číně, „Celkové maloobchodní prodeje spotřebitelského zboží v prosinci 2017" dne 25.1. 2018. Poznámka: Částky převedeny z čínského renminbi na USD.

6. Zpráva agentury eMarketer, „Celosvětový prodej a prodeje elektronických obchodů: aktualizovaná předpověď a nové odhady pro novou Mcommerce pro období 2016-2021 agentury eMarketer". Získáno dne 13.11.2018.

KONTAKT: Joseph Dube, +1 (917) 261 4194, joseph.dube@kraneshares.com


Zařazenoút 20.11.2018 18:11:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30225
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.