Partnerství ve vzdělávání mezi Makeblock a Gratnells

Společnost Makeblock oznámila partnerství v oblasti vzdělávání se společností Gratnells

Společnost Makeblock, přední poskytovatel řešení pro vzdělávání STEAM (věda, technologie, inženýrství, umění a matematika), oznámila spolupráci se společností Gratnells, světově uznávaným poskytovatelem řešení školního skladování, při poskytování špičkového vzdělávacího řešení STEAM pro čínský vzdělávací trh. Makeblock bude spolupracovat s firmou Gratnells při poskytování pohodlných a pokročilých systémů pro správu tříd vyučovaných dle řešení STEAM a vytváření vzrušujících třídních prostor, které umožní zapojit studenty, nabídnou řízený přístup ke zdrojům a budou inspirovat kreativitu.

Společnost Makeblock poskytuje spolu se vzdělávacími robotickými sadami a osnovami výuky STEAM také kompletní hardware, software, řešení obsahu, grafické programování a špičkovou robotickou soutěž, se zaměřením na trh vzdělávací STEAM a zábavy pro školy, vzdělávací instituce a rodiny s cílem dosažení hluboké integrace technologie a vzdělávání.

„Naše partnerství s firmou Gratnells je skutečně oboustranně výhodné, protože se všude setkává s nadšením pedagogů," uvedl Jasen Wang, zakladatel a generální ředitel společnosti Makeblock. „Vždy se snažíme spolupracovat s podobně smýšlejícími společnostmi, jako je Gratnells, jejímž primárním zaměřením je zlepšování vzdělávání dětí."

Makeblock je nadnárodní společnost s více než 500 zaměstnanci a dceřinými společnostmi v USA, Nizozemsku, Japonsku a Hongkongu. Spolupracovala s více než 1 600 partnery globálního kanálu, vytvořila podnikání ve více než 140 zemích a angažuje se se společností Microsoft a strategickými partnery, jako je japonská SoftBank C&S. Více než 20 000 škol po celém světě využívá řešení STEAM společnosti Makeblock.

„Jsme nadšeni, že jsme se stali partnery společnosti Makeblock, protože pokračujeme v rozšiřování prostředí vzdělávání," řekl Spencer Randon, obchodní ředitel společnosti Gratnells. „Propojení řešení společnosti Makeblock s řešením ukládání společnosti Gratnell se nasazení a ukládání systému společnosti Makeblock stává efektivnějším, což umožňuje učitelům trávit více času na skutečně důležitých záležitostech, kterými je výuka s cílem zlepšit výsledky učení."

V posledních 40 letech společnost Gratnells spolupracovala s předními světovými výrobci školního nábytku, kteří vytvářejí a uvádějí na trh modely nábytku pomocí systému zásuvkového ukládání. Ukládací zásuvky společnosti Gratnells se ukázaly být velmi populární a nyní je můžeme vidět téměř ve všech učebnách.

Mezinárodní oceněné zásuvkové systémy společnosti Gratnells s testy BSI jsou určeny pro náročné užívání v oblasti vzdělávání. Zásobníky jsou dodávány ve 12 barvách a čtyřech různých výškách (F1 mělký zásobník o výšce 3 palce, F2 hluboký zásobník o výšce 6 palců, F25 extra hluboký zásobník o výšce 9 palců a F3 jumbo zásobník o výšce 12 palců), což umožňuje učitelům vybrat způsob skladování, který vyhovuje jejich potřebám. I když jsou všechny zásobníky společnosti Gratnells vyrobeny tak, aby vydržely dlouho, všechny jsou plně recyklovatelné.

Více informací naleznete na webových stránkách www.makeblock.com a www.gratnells.com.

O společnosti Makeblock

Společnost Makeblock Co, Ltd, založená v roce 2013, je předním poskytovatelem řešení systému vzdělávání STEAM. Jejím posláním je pomáhat lidem proměňovat myšlenky v realitu a povznést vzdělávání na vyšší úroveň. Nabízí snadno použitelné programovatelné robotové sestavy, platformu elektronických stavebních bloků, robotickou platformu Maker, kurzy a aplikace pro vizuální programování. Jejím cílem je pomoci dětem využít jejich plného potenciálu. Vývojem těchto hardwarových a softwarových produktů a ukázkami jejich obsluhy společnost Makeblock výrazně snižuje hranici požadavků pro tvorbu, aby každý mohl realizovat své nápady a užívat si zážitků spojených s tvořením.

O společnosti Gratnells

Společnost Gratnells je světovým lídrem v oblasti řešení školních úložišť, navrhuje, vyvíjí a vyrábí oceňované skladovací systémy pro vzdělávací trh. Specializuje se na systémy ukládání ve školách a práci se strategickými partnery od předních výrobců nábytku až po pokročilé dodavatele sad STEM. Skladovací zásobníky společnosti Gratnells se staly ikonickým systémem skladování, který si osvojily školy a dodavatelé vybavení ve více než 65 zemích. Společnost Gratnells také rozšířila rozsah svých primárních a sekundárních rámů a řadu přesuvných vozíků tak, aby zahrnovaly obsluhu školek a středisek pro předškolní vzdělávání a stala se také jedním z předních dodavatelů do nemocnic a poskytovatelům zdravotnických služeb.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/784569/MAKEBLOCK_steam_lab.jpg

KONTAKT: Mason Zhong, +86-18688736642, Mason.zhong@makeblock.com


Zařazenočt 15.11.2018 09:11:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30193

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.