Firmy project44 a Gatehouse Logistics oznámily exkluzivní spolupráci

Nadnárodní spolupráce přinese do dopravy vizibilitu v celé Evropě a Severní Americe

Společnost project44 (dále jen p44) a Gatehouse Logistics dnes společně oznámily, že uzavřely exkluzivní nadnárodní smlouvu, která zajistí bezpečný a autorizovaný přístup k největší síti umožňující vizibilitu v celé Severní Americe a Evropě. V konečném důsledku umožní oběma poskytovatelům technologií rychleji dodávat řešení zaměřená na vizibilitu v mnoha typech přepravy a zeměpisných regionech.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20181017005211/en/

Vizibilita v rámci celého dodavatelského řetězce je velice důležitá pro mnoho globálních firem, které chtějí monitorovat globální operace, zvyšovat efektivitu a celkově zlepšovat zkušenosti zákazníků. Tato nadnárodní spolupráce, první svého druhu, přinese vizibilitu do klíčových procesů přepravy a zajistí globálním firmám možnost přesně sledovat a proaktivně reagovat na všechny události, ke kterým může v rámci dodavatelského řetězce dojít velice rychle.

Generální ředitel společnosti Gatehouse Logistics Jesper Bennike komentoval: “project44 a Gatehouse Logistics vyzdvihují význam vysoce kvalitních dat již mnoho let. Tato spolupráce je v souladu s klíčovou misí obou firem zajistit co nejkomplexnější vizibilitu díky bezpečným vysoce kvalitním informacím v reálném čase.“

Společnost Gatehouse Logistics je od roku 1992 jedničkou v oblasti bezpečného sdílení dat v rámci celého dodavatelského řetězce, kam přináší tolik potřebnou vizibilitu příchozí i odchozí logistiky. ghTrack odpovídá GDPR a je to neutrální služba sdílení hardwarových agnostických dat, díky které může společnost Gatehouse Logistics budovat nejrozsáhlejší síť telematických systémů v celé Evropě. Podobně se platforma project44 rychle stala jedničkou v Severní Americe v oblasti vizibility, když vybudovala nejrozsáhlejší a nejpřístupnější síť poskytovatelů spojených přes ELD, telematiku, přímé spojení API, sledování dodávek bez aplikací nebo s aplikacemi na chytrých telefonech.

Díky této spolupráci budou mít nyní zákazníci společností project44 a Gatehouse Logistics okamžitý a akci umožňující přístup k síti 175 000 multimodálních přepravců, s 90 000 poskytovateli v Severní Americe a 85 000 v Evropě. Implementační procesy byly zrychleny, aby bylo zajištěno rychlé a bezproblémové zapojení všech zákazníků a rychlá návratnost.

„Vizibilita představuje v rámci dodavatelských řetězců nejdůležitější faktor. Sledovali jsme mnoho firem v Severní Americe a Evropě, které investovaly do platforem umožňujícím vizibilitu v reálném čase, používaných buď samostatně nebo v rámci logistických systémů TMS, CRM, WMS nebo ERP,“ řekl zakladatel a generální ředitel společnosti project44 Jett McCandless. „Toto partnerství zrychlí dobu, za kterou mohou výrobci, obchodníci, poskytovatelé ekomerce, distributoři, přepravci a firmy logistiky třetích stran úspěšně realizovat výhody kompletní vizibility s využitím jednoho poskytovatele pro všechny dodávky bez ohledu na zeměpisnou polohu.“

Další informace o tomto exkluzivním partnerství nebo pokud si chcete naplánovat demo, navštivte stránky https://get.project44.com/ghl-partnership/ . Výkonní představitelé firem project44 a Gatehouse Logistics se zúčastní 35. Mezinárodní konference o dodavatelských řetězcích v Berlíně (ve dnech 17. - 19. října 2018), kterou pořádá společnost BVL. Zveme vydavatele, kteří se konference BVL zúčastní, na exkluzivní briefing dne 17. října v recepci v Gartenlounge II ve 14:00.

O platformě project44:

project44 je přední světová platforma zaměřená na vizibilitu pro přepravce a logistické společnosti třetích stran. project44 spojuje, automatizuje a zajišťuje vizibilitu v klíčových procesech přepravy, kde urychluje hodnocení situace a zkracuje dobu potřebnou k realizaci řešení. S využitím potenciálu cloudové platformy project44 mohou firmy zvyšovat provozní efektivitu, snižovat náklady, zlepšovat výkony při přepravě a přinášet zákazníkům výjimečné zkušenosti, podobně jako u společnosti Amazon. Společnost je ve spojení s více než 175 000 přepravci na celém světě a má kompletní pokrytí pro všechny ELD a telematická zařízení na trhu. project44 podporuje všechny druhy přepravy a dodávek, jako například balíkovou přepravu, doručování přímo zákazníkovi (Final Mile), dokládky a sběrnou službu (LTL), kusové zásilky, kamiónovou přepravu, železniční, intermodální a námořní přepravu. Další informace naleznete na adrese www.project44.com.

O společnosti GateHouse Logistics A/S:

Společnost GateHouse Logistics je majitelem značky ghTrack, zcela neutrální a nezávislé služby sdílení dat založené na cloudu, která určuje směr bezpečného sdílení důležitých dat v rámci celého dodavatelského řetězce. Představuje rovněž perfektní základ pro rozvíjející se smart průmyslová odvětví, jako je například vývoj internetu věcí. Platforma ghTrack přináší dlouho požadovanou kompletní vizibilitu v reálném čase pro všechny účastníky dodavatelského řetězce. Shromažďuje údaje o poloze a data ze senzorů všech typů přepravy a prezentuje je jako jednotný logický datový tok, který lze snadno integrovat do jakéhokoli obchodního systému. ghTrack je nejrozšířenější bezpečná služba pro sdílení dat v Evropě, která splňuje GDPR. Navštivte stránky www.ghTrack.com.

Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181017005211/en/

Kontakty

Kontakt pro média Severní Amerika:

project44

Ally Lynch, Viceprezident pro marketing

Tel: 1-312-300-4899

Email: ally@project44.com

nebo

Kontakt pro média v Evropě:

GateHouse Logistics

Mette Lilkaer, Manažer pro strategický prodej a marketing

Pevná linka: + 45 7020 1909, Mobil: + 45 2920 2383

Email: mdl@gatehouse.dk

Zdroj: project44

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)


Zařazenočt 18.10.2018 08:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30004

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec