Nenechte si ujít poslední koncert FILM MUSIC TOUR 2018

Po vyprodaném Špilberku se turné Film Music Tour blíží do finále v Praze

Turné Film Music Tour oživilo hudbu filmových trháků již v 10 městech ČR od Karlových Varů po Zlín. V Brně vyprodal Moravia Brass Band Špilberk tak, že se muselo i stát. Dnes - 15. října máte ještě poslední letošní šanci poslechnout si v netradičním pojetí hudbu z trháků různých žánrů jako Star Wars, Jurský park, Harry Potter, E.T., Forrest Gump, Bathory nebo Lví král! Pod taktovkou charismatického dirigenta Chuheie Iwasakiho (ovšem jak už jméno napovídá narozeného v Japonsku), který spolupracuje s nejlepšími českými orchestry. To vše za obrazového doprovodu filmových ukázek na LED obrazovce. Zkrátka umělecký zážitek pro oči i uši!

Legendární melodie živě zpívají sólisté Anna Julie Slováčková a Milan Peroutka. Oba mladé sympaťáky znáte z pořadu Tvoje tvář má známý hlas nebo z úspěšných muzikálů. Anička láká diváky Film Music Tour na svého favorita - song Let it go z pohádky Ledové Království. Milana zase neodradila od účinkování na turné ani rekonvalescence po operaci zpřetrhaných vazů v koleni. Zvládl všech deset koncertů a už se těší na ten závěrečný v české metropoli.

Filmové hity živě hraje žesťový orchestr Moravia Brass Band - soubor tří desítek gentlemanů a jediné dámy Kristýny Ratajové, která hraje na lesní roh a kromě toho se stará o produkci. "Je skvělé, že za sebou máme 10 koncertů a každý v jiném městě. Byla to velká zkušenost pro celý organizační tým i samotné hudebníky. Těším se na další koncerty, jejichž přípravy právě vrcholí. Brzy prozradíme nové programy Moravia Brass Bandu! Praha bude završením FMT 2018, ale zároveň začátkem dalších projektů,” líčí nadšeně Kristýna.

Moravia Brass Band tvoří hráči profesionálních symfonických, divadelních orchestrů či filharmonií. Toto uskupení žesťových nástrojů jako kornetů, eufonií, lesních rohů, trombonů a tub je v České republice raritou. Jeho zakladatelé jsou zároveň zakladateli agentury Prokoncert, která v letošním roce poprvé spojila sílu žesťového orchestru, atraktivních filmových melodií a populárních zpěváků a vznikla

Film Music Tour, jejíž finální koncert můžete navštívit v Praze 15. 10. v Divadle Hybernia od 20:00.

Moravia Brass Band již samozřejmě akčně plánuje nové programy na rok 2019 a pro obrovský úspěch také FILM MUSIC TOUR 2019!

Kontakt: Vstupenky na poslední koncert jsou k dostání na www.filmmusictour.cz. Dále sledujte FB, Instagram a hlavně Youtube!

Pro více informací, fotografie v tiskové kvalitě či spolupráci kontaktujte manažerku Kristýnu Ratajovou, ratajova@prokoncert.cz, +420 723 736 602. Kromě dalšího nabízíme také možnost rozhovorů se zpěváky Annou Julií Slováčkovou, Milanem Peroutkou, členy týmu Prokoncert (Kristýnou Ratajovou, Vítem Němečkem, Lukášem Daňkem) nebo dirigentem Chuheiem Iwasakim. Domluvit lze také pořádání soutěže. V případě zájmu o akreditaci neváhejte a kontaktujte nás.

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz


Zařazenopo 15.10.2018 08:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29974
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V