Čtvrtý dobročinný koncert "TIDAL X: Brooklyn"

Lil Wayne, Lauryn Hill, Meek Mill, Anderson Paak a další spojí své síly a vystoupí na podporu reformy trestního soudnictví na čtvrtém ročníku festivalu TIDAL X: Brooklyn

Benefiční koncert se uskuteční 23. října v Barclays Center v New Yorku.

Celosvětová hudební a zábavní streamovací platforma TIDAL oznámila seznam účinkujících na čtvrtém každoročním dobročinném koncertu "TIDAL X: Brooklyn". V letošním roce na něm vystoupí Lil Wayne, Lauryn Hill, Meek Mill, Anderson Paak, Kaskade, Normani, Kodak Black, Teyana Taylor, Bazzi, Lil Skies, Mozart La Para, Black Thought, Queen Naija, The Lox, Vic Mensa, BlocBoy JB, DaniLeigh, Danielle Bradbery, Jay Critch, Snoh Aalegra, SiR, Westside Gunn, Conway, Arin Ray, Jacob Banks, Cautious Clay a Patrick Droney.

Účinkující svým vystoupením podpoří reformu trestního soudnictví v celé zemi. Díky letošním sponzorům, k nimž se řadí značky jako Puma, D'USSE, American Family Insurance, Stoli Crushed, Sprint a Barclays Center, půjde sto procent z čistého výtěžku z prodeje vstupenek a z darů neziskovým organizacím zasazujícím se o reformu trestního soudnictví, jako jsou #Cut50, Equal Justice Initiative, Innocence Project a REFORM.

Fanoušci z celého světa se budou moci dozvědět více, zakoupit si vstupenky, přispět peněžním darem a naladit si tuto show živě 23. října na webových stránkách: TIDAL.com/BROOKLYN.

Benefiční koncerty TIDAL X za poslední tři roky získaly více než 10 milionů USD na sociální spravedlnost, pomoc při katastrofách a zotavování a vzdělávání. Každým rokem se za účelem podpory potřebných z celého světa sejdou světové hvězdy i začínající umělci. V minulosti na koncertu vystoupili mimo jiné Beyoncé, Stevie Wonder, Jennifer Lopez, Alessia Cara, Jessie Reyez, Usher, Common a mnoho dalších.

TIDAL X: BROOKLYN potvrzuje odhodlání platformy TIDAL podporovat dobročinné akce a poukazovat na klíčové společenské otázky, na kterých hudební komunitě záleží, včetně akcí Social Wave For Change Lil Waynea, TIDAL X: Money Talk Education Challenge rappera T.I. a iniciativ sociální spravedlnosti umělců A Ferg, The LOX, Damian Marley, Dec. 99th a dalších.

O platformě TIDAL

TIDAL je globální hudební a zábavní platforma vlastněná umělci, která přímo propojuje umělce a jejich fanoušky prostřednictvím jedinečného originálního obsahu a pořádáním exkluzivních událostí.

Streamovací služba, která je dostupná v 53 zemích, nabízí ve svém katalogu více než 58 milionů skladeb a 240 000 vysoce kvalitních videí, spolu s originálními video seriály, podcasty, tisíci odborně vybranými seznamy skladeb a v neposlední řadě objevováním nových umělců prostřednictvím platformy TIDAL Rising. S odhodláním vlastníků platformy vytvořit udržitelnější model pro hudební průmysl je TIDAL k dispozici v prvotřídní kvalitě a v kvalitě HiFi, a to včetně streamování nahrávek ve formátu Master Quality Authenticated (MQA).

Další informace naleznete na webových stránkách www.tidal.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/766982/TIDAL_X_Brooklyn.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/551889/TIDAL_Logo.jpg

KONTAKT: Alisa Finkelstein, afinkelstein@mww.com


Zařazenočt 11.10.2018 12:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29953

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V