Skupina mezinárodních škol míří do Londýna

- Organizace Nord Anglia Education přestěhuje svou světovou centrálu z Hongkongu zpět do Spojeného království

- Přestěhování vytvoří v Londýně 80 pracovních míst

- Přesun podpoří financování ve výši 75 milionů GBP na novou charitativní nadaci a globální propagační centrum pro studenty a učitele

Nord Anglia Education (NAE), přední světová organizace předních škol, přemístí své sídlo zpět do Spojeného království.

Z této nové základny založí organizace NAE charitativní nadaci a inovativní globální propagační centrum, které umožní studentům a učitelům proměnit jejich nápady na změnu na efektivní a udržitelná řešení.

Organizace Nord Anglia Education, která původně sídlila ve Spojeném království, se v roce 2012 přesunula do Hongkongu, aby podpořila expanzi v Číně a jihovýchodní Asii následnou akvizicí 15 škol a vytvořením osmi nových škol v tomto regionu.

Organizace v současné době zahrnuje 56 škol ve 27 zemích a generální ředitel organizace Nord Anglia Education Andrew Fitzmaurice uvedl, že přesun do Londýna umožní organizaci NAE lepší spolupráci s globální sítí škol v budoucnosti.

„Organizace Nord Anglia Education se za posledních šest let výrazně rozrostla a nyní máme školy po celém světě od Pekingu po Sao Paulo," řekl pan Fitzmaurice.

„Minulý měsíc jsme otevřeli novou školu v Dublinu v Irsku a získali Americkou mezinárodní školu v Rotterdamu."

„S výhledem do budoucnosti je Londýn ideální základnou pro náš centrální podpůrný tým, aby efektivně uspokojil potřeby výuky a vzdělávání našich 53 000 studentů po celém světě."

Tento krok vytvoří v hlavním městě 80 nových pracovních míst v centrálním podpůrném týmu organizace, která zahrnuje vzdělávání, IT, lidské zdroje, marketing, finance a právní a administrativní podporu. Londýnská centrála bude fungovat jako centrum pro pět regionálních poboček v Chicagu, Dubaji, Ženevě, Ho Či Minově městě a Šanghaji.

Vzhledem k tomu, že se společnost NAE stále rozrůstá, zavázala se pro příští desetiletí k věnování odhadem 75 milionů GBP na vytvoření nové charitativní nadace a podpoře vytvoření globálního propagačního centra vedeného studenty, které využije potenciálu svých 53 000 studentů, aby se stali tvůrci změn zítřka.

„Naším nejsilnějším aktivem jsou naši studenti," řekl pan Fitzmaurice.

„Chtějí, mohou a změní svět. Doufám, že jim naše charitativní nadace a globální propagační centrum kampaní pomohou, aby tak učinili rychleji, efektivněji a udržitelněji."

Tyto iniciativy budou vedeny paní Katie White, nositelkou Řádu britského impéria (OBE), která uvedla, že cílem je přivést mladé lidi k nástrojům, zdrojům a odborné přípravě, aby proměnili své vášně v mocnou sílu pro systémové změny.

„Chceme povzbudit a připravit budoucí lídry, manažery, tvůrce názorů a podnikatele, aby byli schopni pozitivně ovlivnit změny a růst udržitelných komunit," řekla paní White.

„Naše školy již spolupracují na skvělých společenských aktivitách a my chceme, aby globální propagační centrum udělalo ještě jeden krok dále. Jsme v jedinečné pozici, abychom dosáhli společenského dobra, a chceme ji maximálně využít."

Kromě založení charitativní nadace a globálního propagačního centra bude financování také směřovat k zavedení první platformy na světě, webové stránky „Share A Dream", která umožní studentům škol organizace NAE po celém světě sdílet dobročinné akce a uvádět, jakým způsobem jsou podporovány, včetně věnovaného času a získaných financí.

Tato platforma je v současné době pilotována v pěti školách NAE, College Alpin Beau Soleil, College Champittet, Nyon a College Champittet Pully, Britské mezinárodní škole v Houstonu a Britské mezinárodní škole v Ho Či Minově městě.

Lord David Puttnam, předseda Poradního sboru organizace Nord Anglia Education uvedl, že iniciativy studentům NAE umožní zapojení do systémových změn, které mohou přispět k dosažení udržitelného rozdílu ve společnosti.

„Na našich školách máme 53 000 mladých lidí, kteří se, jak doufáme, stanou tvůrci změn zítřka," uvedl Lord Puttnam.

Vzdělávání v současné době přijímá pracovníky na podporu svého přesídlení do Londýna a cílem je plné zprovoznění ředitelství v Londýně v prvním čtvrtletí roku 2019.

„Když naši studenti vyjdou do pracovního světa, chceme, aby si s sebou odnesli odlišné dovednosti, které budou mít dynamický efekt na vytváření skutečných a smysluplných změn ve společnostech po celém světě," řekl pan Fitzmaurice.

Další informace o organizaci Nord Anglia Education naleznete na webových stránkách www.nordangliaeducation.com.

Další informace o platformě Share A Dream naleznete na webových stránkách www.shareadream.org

Logo - http://photos.prnasia.com/prnh/20170228/8521701149LOGO

KONTAKT: Lucille Keen, ředitelka pro globální komunikaci, e-mail: lucille.keen@nordanglia.com, Tel.: +852 9220 1026


Zařazenočt 11.10.2018 09:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29952

Související témata

Hongkong | Londýn | Velká Británie
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.