Společnost PPG dokončila projekt COLORFUL COMMUNITIES v mateřské školce Pšeník v Brně

Společnost PPG (NYSE:PPG) dnes oznámila dokončení projektu COLORFUL COMMUNITIES™ v Brně, který pomohl revitalizovat mateřskou školku Pšeník. V rámci programu Colorful Communities poskytuje společnost PPG mimo finančních příspěvků i dobrovolníky z řad zaměstnanců a PPG produkty, a přináší tak barvu a vitalitu do obcí po celém světě, ve kterých podniká, jako například v Brně, kde společnost PPG provozuje centrum sdílených služeb a provozovny s architektonickými nátěry.

Tato tisková zpráva obsahuje multimediální prvky. Celou zprávu najdete zde: https://www.businesswire.com/news/home/20181008005288/cs/

Projektu se zúčastnilo celkem více než 75 dobrovolníků z řad zaměstnanců společnosti PPG, kteří během tří dnů oživili interiér, exteriér a dětské hřiště mateřské školky. Společnost PPG poskytla v rámci své pomoci projektu více než 22 000 amerických dolarů (480 000 Kč), včetně asi 300 litrů (80 galonů) nátěrových hmot BALAKRYL®, PRIMALEX® a SIGMA COATINGS®.

Mateřská škola Pšeník, která se nachází v blízkosti centra sdílených služeb v Brně, vzdělává více než 70 dětí ve věku od 3 do 6 let. Její vizí je učit děti "vidět krásu kolem nich" a zaměřuje se na zdravý životní styl a životní prostředí. V průběhu více než 50 let od svého otevření neprošel objekt žádnou významnou renovací.

Uvnitř mateřské školy vymalovali dobrovolníci stěny, nalakovali dveře, zábradlí a židle a to v barevné paletě oranžové a žluté, aby rozjasnili prostor a barevně odlišili jednotlivé učebny.

Zvenčí dobrovolníci namalovali na šedou fasádu louku posetou květy, aby se rozzářila barvami a aby bylo na první pohled vidět, že se jedná o mateřskou školu. Vytvořili také interaktivní a barevné skákací panáky, natřeli lavičky, okraje pískoviště, vybavení hřiště a další předměty. Společnost PPG také darovala novou dřevěnou prolézačku ve tvaru lodi, kterou dobrovolníci natřeli modrou, červenou, žlutou, zelenou a oranžovou barvou. V rámci projektu byly také vysazeny květiny a keře, aby oddělili a odhlučnili hřiště od přilehlé silnice.

"Společnost PPG ráda pomohla k přeměně tohoto důležitého obecního objektu na příjemné, vřelé a bezpečné prostředí pro místní děti," říká Nikola Krištofová, PPG interim operations manager, Brno Shared Services Center. "Projekty Colorful Communities představují skvělou příležitost pro naše zaměstnance, kteří tráví celé dny prací v kanceláři, aby se spojili jeden s druhým a s celou komunitou a zasadili se o naplnění vize společnosti PPG."

Program Colorful Communities, který je hlavní iniciativou společnosti PPG v oblasti podpory místních komunit, má za cíl chránit a zkrášlovat města a obce, ve kterých PPG podniká, po celém světě. Prostřednictvím programu Colorful Communities investují dobrovolníci z řad zaměstnanců svůj čas a jsou použity nátěrové hmoty společnosti PPG, aby pomohli přetvářet obecní majetek - od vymalování školní třídy až po porodní oddělení a rekonstrukci dětských hřišť. Od roku 2015 realizovala společnost PPG více než 170 projektů v rámci programu Colourful Communities, které se dotkly téměř 5 milionů lidí v 25 zemích.

Společnost PPG a Nadace PPG si kladou za cíl přinést barvu a jas do obcí po celém světě, ve kterých společnost PPG působí. V roce 2017 jsme investovali více než 10,5 milionů dolarů v rámci podpory stovek občanských organizací ve 29 zemích. Investicemi do vzdělávání pomáháme rozvíjet dnešní kvalifikovanou pracovní sílu a pomáháme inovátorům zítřka v oblastech souvisejících s nátěry a výrobou. Navíc dáváme zaměstnancům PPG možnost znásobit jejich dopad ve věcech, které jsou pro ně důležité, tím, že podporujeme jejich dobrovolnické úsilí a charitativní činnost. Více se dozvíte na www.ppgcommunities.com.

PPG: WE PROTECT AND BEAUTIFY THE WORLD™

Ve společnosti PPG (NYSE:PPG) pracujeme každý den na vývoji a realizaci barev, nátěrů a hmot, kterým naši zákazníci důvěřují již 135 let. Díky naší obětavosti a tvořivosti se nám daří řešit největší výzvy našich zákazníků, se kterými úzce spolupracujeme na tom, abychom vždy našli správnou cestu vpřed. Z našeho pittsburského sídla podnikáme a inovujeme ve více než 70 zemích. V roce 2017 jsme zaznamenali čisté tržby ve výši 14,7 miliardy dolarů. Poskytujeme služby zákazníkům v oblasti stavebnictví a spotřebních výrobků, na průmyslových a dopravních trzích a na trzích s náhradními díly a příslušenstvím. Více informací naleznete na adrese www.ppg.com.

We protect and beautify the world a Colorful Communities jsou ochranné známky a Logo PPG je registrovaná obchodní značka společnosti PPG Industries Ohio, Inc.

Sigma Coatings je registrovaná obchodní značka společnosti PPG Coatings Nederland B.V.

Primalex a Balakryl jsou registrované obchodní značky společnosti PPG Deco Czech a.s.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Zdrojovou verzi najdete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181008005288/cs/

Kontakt PPG pro média:

Ken Armistead

PPG Corporate Communications, EMEA

+44 1924 354848

EMEACommunications@ppg.com

www.ppgcommunities.com

Zdroj: PPG

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)


Zařazenost 10.10.2018 15:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29949

Související témata

Město Brno | Brno
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.