Společnost Risen Energy urychluje expanzi v jihovýchodní Asii podepsáním smlouvy na solární elektrárnu ve Vietnamu o výkonu 50 MW PV

Společnost Risen Energy nedávno oznámila, že podepsala smlouvu se společností Surya Prakash Vietnam Energy Company Limited, která je dceřinou společností Shapoorji Pallonji Group, jedné z největších indických společností pro rozvoj soukromé infrastruktury. Jedná se o další dohodu na trhu jihovýchodní Asie po podobném outsourcingovém kontraktu na projekt o výkonu 61 MW v téže provincii se společností Tasco z Vietnamu.

Zařízení o výkonu 50 MW, na které se vztahuje tato poslední smlouva, bude vybaveno vysoce účinnými polykrystalickými moduly o výkonu 360 W. Pro maximalizaci množství vyrobené energie, stejně jako míry využití půdy, plánuje společnost Risen Energy instalaci a využívání dvou systémů, které budou pracovat ve vzájemné shodě, přičemž 26 MW užitečného zatížení bude využívat sledovací systém se solárními panely pohybujícími se v souladu s pohybem slunce a zbylých 24 MW bude generováno pomocí pevných nosných konstrukcí, které poskytují celkové řešení pro výrobu energie zajišťující maximální návratnosti investic.

Připojení solárního projektu k rozvodné síti je naplánováno na 30. června roku 2019, s očekávanou průměrnou roční výrobou elektrické energie o výkonu 81 429 MWh. Elektřina, kterou tento projekt poskytne, bude dodávána do vietnamské státní sítě EVN.

Liu Dong, generální ředitel společnosti Risen Energy Vietnam, uvedl: „Po hloubkové analýze vietnamského trhu a průzkumu projektu na místě jsme vybrali nejkomplexnější a nejvýkonnější řešení pro výrobu elektřiny vzhledem k charakteristice projektu, včetně sledovacích systémů, zvýšení návratnosti investic a zároveň umístění zařízení tak, aby fungovalo jako demonstrační model pro budoucí sledovací systémy. S výhledem do budoucnosti očekáváme úzkou spolupráci s vysoce kvalitními společnostmi, včetně společnosti Surya Prakash, která na trh dodává profesionálnější a spolehlivější fotovoltaická řešení."

Společnost Risen Energy s místní pobočkou a profesionálním a efektivním týmem pro vývoj projektů, který nyní působí ve Vietnamu, je přesvědčena o pozitivním rozvoji svých plánů v regionu. Čínský výrobce fotovoltaických řešení předpokládá, že do konce letošního roku dosáhne instalovaná kapacita jeho započatých projektů ve Vietnamu celkového výkonu 160 MW.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/752010/Risen_Energy_Vietnam.jpg

KONTAKT: Tina Feng, +86-574-59953077, fengtt@risenenergy.com


Zařazenoút 09.10.2018 08:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29936

Související témata

Vietnam
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.