Starbucks jmenuje Patricka Grismera finančním ředitelem

Společnost Starbucks Corporation (burzovní index NASDAQ: SBUX) dnes oznámila, že Patrick Grismer byl jmenován výkonným viceprezidentem a finančním ředitelem. Jeho nadřízeným bude Kevin Johnson, prezident a generální ředitel Starbucks. Grismer nahradí ve funkci Scotta Mawa, který odchází do penze 30. listopadu. Maw setrvá ve společnosti jako konzultant až do března příštího roku, aby byl zajištěn bezproblémový přechod. Grismer vstoupí do firmy 12. listopadu a funkci finančního ředitele začne zastávat 30.listopadu.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní tiskovou zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20181008005394/en/

Grismer je zkušený finanční expert, který přinese do Starbucks cenné zkušenosti na vedoucích pozicích ve světových rychle se rozvíjejících společnostech. Pracoval například více než 25 let ve společnosti Hyatt Hotels Corporation, Yum! Brands (mateřská společnost firem KFC, Pizza Hut a Taco Bell) a společnosti Walt Disney Company.

Grismer přichází do Starbucks ze současné pozice finančního ředitele ve společnosti Hyatt, kterou zastával od března 2016, kdy do firmy vstoupil. V této funkci zodpovídal za všechny aspekty globální finanční situace, stejně jako firemní strategii, správu aktiv, konstrukci, zásobování a sdílené služby.

„Jako ostřílený finanční ředitel v mnoha globálních rychle s rozvíjejících firmách zaměřených na zákazníky, přinese Pat do společnosti Starbuck ohromné zkušenosti z oblasti financí, přístup zaměřený na zákazníky a znalost sféry pohostinství,“ řekl Kevin Johnson, prezident a generální ředitel Starbucks. „Pat bude skvělým přínosem pro náš tým a těším se na spolupráci s ním na realizaci našich strategických priorit a budování silné pozice v oblasti financí.“

Před vstupem do společnosti Hyatt zastával Grismer po dobu více než 14 let celou řadu vedoucích pozic ve firmě Yum! Brands, včetně funkce finančního ředitele. Před společností Yum! Brands, Grismer pracoval po dobu více než deseti let v mnoha finančních a strategických pozicích ve společnosti Walt Disney Company, včetně funkce vice prezidenta pro obchodní plánování a vývoj pro Disneyland Resort. Grismer začal svoji kariéru jako konzultant vedení společnosti Price Waterhouse.

Grismer získal bakalářský titul z obchodní administrativy na Univerzitě Jižní Karolíny, magisterský titul ve stejném oboru na škole managementu Kellogg Graduate School of Management univerzity Northwestern University a stal se certifikovaným účetním (CPA) státu Kalifornie.

„Jsem velmi rád, že se připojím ke společnosti Starbucks a je pro mě ctí stát se součástí týmu, který zodpovídá za řízení této kultovní světové firmy. Vždy jsem obdivoval značku Starbucks a její hodnoty a těším se na spolupráci s Kevinem a týmem vedení, se kterým se budu podílet na vedení společnosti v další fázi jejího rozvoje,“ řekl Grismer.

O společnosti Starbucks

Od roku 1971 se Starbucks Coffee Company snaží etickým způsobem nakupovat a pražit vysoce kvalitní kávu Arabica. Dnes má tato značka obchody po celém světě a je špičkovou pražírnou a prodejcem speciálních druhů kávy na světě. Na základě naší neustálé snahy o dokonalost a zásad správného chování, kterými se řídíme, přinášíme zákazníkům jedinečné zážitky Starbucks Experience v každém šálku kávy. Pokud chcete tyto zážitky sdílet s námi, navštivte naše obchody, webové stránky Starbucks.com nebo nás kontaktujte prostřednictvím zpravodajského centra Starbucks Newsroom.

Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181008005394/en/

Kontakty

Starbucks Coffee Company

Email : press@starbucks.com

Tel : (206) 318 7100

Zdroj: Starbucks Coffee Company

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)


Zařazenoút 09.10.2018 08:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29937
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.