Eshopista opouští příběhy a nově nabídne konfrontaci

Úspěšná diskusní platforma Eshopista mění svůj formát. Od podnikatelských příběhů se posouvá ke konkrétním, aktuálním tématům, která pálí nejen odborníky z e-commerce. Reaguje tak na zpětnou vazbu návštěvníků a vývoj digitálního trhu. Kromě konkrétních příkladů z praxe nabídne pohled experta, speciálního hosta večera a duel, v rámci něhož dojde na přímou konfrontaci.

"Od účastníků konferencí víme, že si vybírají, kterou akci navštíví, s ohledem na přínosy získaného know-how. Trh e-commerce se velmi rychle vyvíjí a každá jeho oblast vyžaduje specifické znalosti, proto jsme se rozhodli celý koncept změnit," vysvětluje hlavní koordinátor akce Ondřej Klega z pořádající firmy Acomware.

Pořadatelé plánují prostřednictvím nového formátu přispět více pohledy na konkrétní téma. Na konferenci proto vystoupí nejen zástupci známých e-shopů, aby představili vlastní řešení či případovou studii, ale také experti z oboru, kteří téma rozvinou a doplní o své tipy a postřehy. V duelech pak dojde na konfrontace: střetávat se budou například hlediska malého a velkého e-shopu nebo názory experta a inhouse manažera.

Doposud fungovala platforma spíše jako sdílení příběhů z různých oblastí podnikání v e-commerce. Představitelé úspěšných značek v rámci konference odhalili marketingové a prodejní strategie, podělili se o zajímavé tipy, ale i své slepé uličky a prohrané bitvy.

"Eshopista je pro nás jednou z nejvýznamnějších akcí, jež se koná na pravidelné bázi. Za největší výhodu považuji to, že se tu vídáme s našimi klienty a poznáváme nové lidi z oboru e-commerce. Pravidelně zde čerpáme know-how od odborníků a největších profíků," pochvaluje si akci Adéla Mrázková z Bidding Tools.

V loňském roce si například návštěvníci vyslechli, jak rozjížděli e-shop jedni z nejmladších úspěšných podnikatelů, nebo třeba to, jak se majitelé firem snaží vrátit slávu tradičním značkám Merkur, Prim či Favorit. Během 4 let, kdy Acomware konferenci pořádá, tu o svém podnikání promluvili mimo jiné představitelé Alzy, Slevomatu, Notina, Mitonu, Mall.cz, Martinus.sk nebo Zootu. Celkem platforma hostila 87 spíkrů, kteří se podělili o své příběhy na 25 akcích.

"Eshopista si během svého působení vybudoval silnou pozici v oboru e-commerce. Je to odborná a zároveň společenská událost, protože se tu setkávají majitelé e-shopů, dodavatelé i odborná veřejnost. I nadále chceme přinášet aktuální témata, reagovat na vývoj trhu, vytvářet prostor pro networking a pomáhat tak rozvíjet českou e-commerce," doplňuje David Vurma, výkonný ředitel Acomware.

Pátý ročník Eshopisty zahájí 11. října konference s tématem logistika, expedice a zákaznická zkušenost. Obsahovým garantem tohoto večera bude Zásilkovna.cz. O svých zkušenostech promluví například Tomáš Čupr z Rohlik.cz, Martin Kasa z Pilulka.cz nebo Juraj Čadecký z firmy Fatcool, která působí na mezinárodním trhu.

Další tři tematické akce Eshopisty, na něž se návštěvníci mohou těšit příští rok, se budou věnovat těmto oblastem: Technologie v e-commerce a trendy v roce 2019; HR, lidé a management, brand na trhu práce; Budování značky v e-commerce, rebranding a redesign.

O společnosti Acomware

Acomware je specializovaná konzultační společnost pro e-commerce a digitální marketing. Od roku 2002 pomáhá firmám, aby v jeho prostředí dosahovaly co nejlepších výsledků. Zvyšuje prodeje, buduje nové značky nebo zlepšuje péči o zákazníky. Služby společnosti využívají obchodní řetězce, e-shopy i výrobní firmy.

Česká e-commerce scéna je pro Acomware domovem, který se snaží aktivně rozvíjet a kultivovat. Podílí se na vývoji a implementaci nových nástrojů a technologií, školí odborníky i nadšence. Na webu www.acomware.cz publikuje unikátní výzkumy a studie. Je pořadatelem konferencí Performance2020, Emailing2020 a cyklu diskuzí Eshopista.

Kontakt pro média

Ivana Šalbabová

salbabova@acomware.cz


Zařazenopo 08.10.2018 10:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29933

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V