Lifescan oznámila na zasedání EASD budoucí inovaci

Společnost Lifescan oznámila na výročním zasedání EASD budoucí inovaci: Glukometr OneTouch Verio ReflectTM obsahující informační systém Blood Sugar MentorTM

Odborníci na cukrovku potvrzují důležitost domácího měření hladiny cukru v krvi (SMBG) a rozšířený potenciál pro zdravotnické odborníky a jejich pacienty žijící s diabetem

Společnost Lifescan, Inc., světový lídr v oblasti monitorování hladiny glukózy v krvi, představila na výročním zasedání Evropské asociace pro studium diabetu (EASD) 2018 v rámci sympozia o budoucnosti propojeného vlastního monitorování glukózy v krvi svou nejnovější inovaci, měřicí přístroj pro měření hladiny cukru v krvi OneTouch Verio ReflectTM.

Systém OneTouch Verio ReflectTM obsahuje systém Blood Sugar MentorTM1, který je navržen tak, aby analyzoval vzory, informoval pacienty o trendech glykémie a poskytoval jim personalizované pokyny, které by mohly pomoci zjistit, kdy hladina cukru v krvi stoupá nad požadovaný rozsah nebo pod něj klesne. Obsahuje také dynamický indikátor ColorSure(R) (ColorSure(R) PLUS), který je rozšířením technologie ColorSure(R) značky OneTouch(R). Technologie ColorSure(R) PLUS je navržena tak, aby pacientům pomohla pochopit, kdy se hladina glukózy blíží nejvyšším nebo nejnižším hodnotám. Měřicí přístroj OneTouch Verio ReflectTM nabídne také funkce inspirované uživateli v mobilní aplikaci OneTouch Reveal(R), která je nadále jednou ze světově nejvíce stahovaných aplikací pro cukrovku2.

"Systém OneTouch Verio ReflectTM poskytuje personalizované vedení a podporu v reálném čase na základě obsahu glukózy v krvi pacientů. Nový systém může být s časem přizpůsoben individuálním pacientům a jejich potřebám," říká David DeJonghe, ředitel pro strategii portfolia společnosti Lifescan, Inc., který během sympozia oznámil plány spojené s novým produktem. "Společnost Lifescan má v oblasti monitorování hladiny glukózy v krvi bohatou historii inovací. Nadále budeme pro pacienty inovovat a urychlovat pokrok v řešeních, jako je OneTouch Verio ReflectTM a naše aplikace pro správu diabetu, OneTouch Reveal(R)."

Nový systém je vyvrcholením sympozia sponzorovaného společností Lifescan, kde špičkoví mezinárodní odborníci v oblasti léčby diabetu potvrdili trvající důležitost vlastního sledování hladiny glukózy v krvi (SMBG) a možnosti propojených systémů SMBG, které využívají inteligentní telefony jako zprostředkovatele, a zdůraznili stále nesplněnou potřebu důsledné podpory pacienta a interakce.

"Mnoho lidí, kteří žijí s diabetem 2. typu, opravdu nechtějí zviditelňovat své onemocnění, spíše upřednostňují diskrétnost a možnost volby, proto by neustálé nošení zařízení nebylo jejich preferovaným řešením. Měřicí přístroje hladiny glukózy v krvi zůstávají nejpřesnějším prostředkem testování s nejnižšími náklady," říká Katharine Barnard, Ph.D., hostující profesorka zdravotnické psychologie na Bournemouth University a University of Southampton a diplomovaná zdravotní psycholožka, která se ve Spojeném království specializuje na psychosociální dopady a zvládání diabetu. "Vývoj nástrojů SMBG příští generace minimalizuje dobu, po kterou lidé musí myslet na své úkoly spojené s cukrovkou, a zároveň pomáhá při jejich vlastní organizaci léčby se sníženou zátěží. To bude skutečná výhra."

Sympozium, kterému předsedal MUDr. Steven Edelman, klinický profesor medicíny v Centru pro metabolický výzkum a zakladatel organizace Taking Control of Your Diabetes (TCOYD), neziskové organizace pro vzdělávání v oblasti diabetu, také oznámilo dokončení konsenzuálního prohlášení nazvaného "Překlenutí do budoucnosti: SMBG není mrtvé, je podhodnocené." Toto prohlášení je závěrem několika loňských zasedání na téma trvalého významu SMBG a příležitostí pro rozšířený potenciál, kterých se účastnily různé přední osobnosti v oblasti diabetu a zainteresované subjekty. Autoři mají v úmyslu koncem tohoto roku vydat toto prohlášení v odborném časopise.

Měřicí přístroj OneTouch Verio ReflectTM čeká na certifikaci CE s komerčním uvedením do provozu ve Francii, očekávaném ve 4. čtvrtletí roku 2018. Ostatní trhy zemí EMEA budou následovat v roce 2019. Produkt byl rovněž předložen ke schválení 510(k) americkému Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) a úřadu Health Canada pro licenci na zdravotnická zařízení. Kromě toho přístroj OneTouch Ultra Plus ReflectTM - měřič krevního glukózy se stejnými vlastnostmi, jako je měřicí přístroj OneTouch Verio ReflectTM, který využívá testovací proužky OneTouch Ultra Plus(R) namísto testovacích proužků OneTouch Verio(R) - čeká také na certifikaci CE s komerčním uvedením do provozu v Německu a Belgii očekávaném ve 4. čtvrtletí roku 2018 a následně dalšími trhy zemí EMEA v roce 2019.

Mobilní aplikace OneTouch Reveal(R) je k dispozici pro bezplatné stažení na zařízeních Apple(R) v obchodě App Store(R) a zařízeních AndroidTM v distribuční službě Google PlayTM ve 20 zemích světa, včetně Argentiny, Alžírska, Rakouska, Belgie, Brazílie, Kanady, Kolumbie, Chile, Francie, Německa, Indie, Itálie, Irska, Mexika, Portugalska, Kataru, Španělska, Spojených arabských emirátů, Spojeného království a Spojených států.

O společnosti Lifescan, Inc.

Společnost Lifescan, Inc. je světovým lídrem v oblasti monitorování hladiny glukózy v krvi - více než 20 milionů lidí z celého světa závisí na produktech značky OneTouch(R), které jim pomáhají zvládnout cukrovku. Platforma OneTouch Verio(R) prokázala sedm let ověřené přesnosti ve více než 70 000 místech klinických testů3. V USA je společnost Lifescan, Inc. vedoucí společností v oblasti sledování hladiny glukózy v krvi a výrobky značky OneTouch(R) jsou doporučovány větším počtem endokrinologů, lékařů primární péče a lékárníků než kterákoli jiná značka. Nový systém OneTouch Verio Reflect(R) a měřicí přístroj OneTouch Verio Flex(R) jsou vybaveny technologií ColorSure(R), která okamžitě indikuje, kdy jsou výsledky glykémie pacientů v rozsahu nebo mimo rozsah, a vestavěná technologie Bluetooth® Smart Technology umožňuje bezdrátové připojení obou měřicích přístrojů a jejich bezproblémovou synchronizaci s mobilní aplikací OneTouch Reveal(R), která je nadále jednou z deseti nejčastěji stahovaných aplikací pro správu diabetu na světě. Jak systém OneTouch Verio(R) Reflect, tak i přístroj OneTouch Verio Flex(R) spolupracují s mobilní aplikací OneTouch Reveal(R), která pomáhá lidem s diabetem a jejich zdravotnickým týmům využívat sílu informací a učinit krok vpřed v oblasti kontroly jejich diabetu. Pro více informací navštivte webové stránky: www.OneTouch.com.

1 Blood Sugar MentorTM poskytuje zprávy o vzorcích, mentorské zprávy nebo ocenění, které se mohou objevit s výsledky hladiny glukózy v krvi

2 R2G Data, srpen 2018

3 Setford a další, Seven-year surveillance of the clinical performance of a blood glucose test strip produkt (Sedmiletý dohled nad klinickou výkonností produktu pro testování krevní glukózy). Journal of Diabetes Science and Technology (2017) 1-85

4 R2G Data, srpen 2018

i Značka a loga Bluetooth® jsou registrovanými ochrannými známkami společnosti Bluetooth SIG, Inc. a jakékoli užívání těchto značek společností Lifescan Scotland Ltd. je podmíněno licencí. Jiné ochranné známky a obchodní názvy jsou ochranné známky příslušných vlastníků .

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/748307/Lifescan_Inc___OneTouch_Verio_Reflect.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/749088/Lifescan_Logo.jpg

KONTAKT: Bridget Kimmel, (215) 688-6033, BKimmel@its.jnj.com; Bridget Doherty, (610) 428-0038, BDohert3@its.jnj.com


Zařazenočt 04.10.2018 19:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29922

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.