Johnson & Johnson Vision na výročním zasedání ESCRS

Johnson & Johnson Vision na výročním zasedání ESCRS 2018 představí nejnovější klinická data a řešení pro péči o zrak

- Nejnovější klinická data staví na množství důkazů o bezpečnosti, účinnosti a celkovém přínosu nitroočních čoček (IOČ) TECNIS Symfony® pro pacienty s šedým zákalem

- Představena budou i nejnovější řešení pro pacienty se syndromem suchého oka, systém termální pulzace LipiFlow®, stejně jako i nejnovější pokroky v oblasti zobrazovacích zařízení díky dynamickému zobrazování Meibomových žláz LipiScan

- Johnson & Johnson Vision pořádá zahajovací běh na 5 kilometrů kongresu ESCRS Johnson & Johnson Vision Run 5K na podporu nadace Eye Care Foundation a jejího úsilí vybudovat dostupnou péči o zrak v rozvojových zemích

Johnson & Johnson Vision, globální lídr v oblasti péče o zrak, představí na nadcházejícím kongresu Evropské společnosti refrakčních a kataraktových chirurgů (ESCRS) klíčová klinická data a nejnovější řešení ve svém rostoucím portfoliu inovativních produktů určených pro lepší péči o zrak v průběhu celého života. Výroční zasedání ESCRS 2018 bude probíhat ve Vídni ve dnech 22. - 26. září. Společnost nabídne sérii vzdělávacích přednášek a seminářů pro oftalmology, v nichž představí nejnovější pokrok učiněný v oblasti chirurgických zákroků, včetně diagnostických nástrojů, dostupných forem léčby a důležitosti zdravého povrchu oka. Oftalmology stojící v první linii péče o pacienty tak podpoří v jejich úsilí.

V současné době potřebuje polovina světové populace korekci zraku, nicméně léčby se dostává pouze 10 % z nich.1 Johnson & Johnson Vision představí své inovace navržené tak, aby splňovaly potřeby osob žijících s poruchami zraku způsobenými šedým zákalem, stejně jako i potřeby 340 milionů osob trpících syndromem suchého oka po celém světě.2

„Neustále se věnujeme inovacím, abychom mohli přinášet smysluplné nové produkty, které pomáhají pacientům v péči o zrak v průběhu celého jejich života," uvedl Tom Frinzi, celosvětový prezident, Surgical, Johnson & Johnson Vision. „Jsme hrdí na to, že na kongresu ESCRS se můžeme s účastníky podělit o nová data, která znovu ukazují, že čočky TECNIS Symfony® představují pro pacienty významnou pomoc, a zároveň nabídnout řadu příležitostí pro odborníky i zástupce této oblasti se setkat a pohovořit o důležitých otázkách, kterým v dnešní době tento obor čelí."

Do našeho stále rostoucího portfolia přibývají nová řešení, jako například dynamické zobrazování Meibomových žláz LipiScan či interferometr očního povrchu LipiView® II, stejně jako i systém termální pulzace LipiFlow®, který je indikován na léčbu dysfunkce Meibomových žláz, jež je nejčastější příčinou suchého oka.

TECNIS Symfony® IOČ - důležitá data (REFERENČNÍ ABSTRAKTY)

Letos budou prezentována nová klinická data, která opět prokazují bezpečnost, účinnost a celkový přínos nitroočních čoček TECNIS Symfony® pro pacienty s kataraktou, navíc posilují prvotřídní kontrastní citlivost,3 a profil dysfotopsie4 čoček TECNIS Symfony® oproti multifokálním čočkám.

Kromě toho budou prezentována klinická data poukazující na lepší toleranci IOČ TECNIS Symfony® vůči defokusaci5 a reziduálnímu astigmatizmu6 než v případě multifokálních čoček. Tato data rovněž podporují jejich použití u pacientů s myopickým okem po prodělané operaci metodou LASIK7 a pozitivní dopad na spokojenost zákazníků4 a kvalitu života.2

Mezi hlavní prezentace budou patřit:

1. „ Vyhodnocení nové metody měření pomocí přístroje sledujícího pohyb očí pro posouzení kvality čtení u různých přístupů ke korekci presbyopie ", Baumhauer, I.

•Přednášková sekce: Povrch oka a kvalita zraku

•Pondělí, 24. září, 15:00 CEST, místnost A3, pódium 1

2. " Kvalita vidění, kvalita zraku a nezávislost na brýlích s 6 multifokálními IOČ (Acrysof ReSTOR SV25T0, Tecnis ZKB00, Tecnis ZLB00, AT LISA 809M, ATLISA Tri 839MP, Tecnis Symfony ZXR00) a jednou monofokální IOČ (Tecnis ZA9003), 6 měsíců po intervenci u katarakty ", Gil, M.

•Prezentovaná posterová sekce: EDOF IOČ

•Sobota, 22. září, 15:00 CEST, Posterová vesnice: Pódium 1

3. „ Ostrost zraku, defokusační křivky a kontrastová senzitivita s 6 multifokálními IOČ (AcrySof ReSTOR SV25T0, Tecnis ZKB00, Tecnis ZLB00, AT LISA 809M, ATLISA Tri 839MP, Tecnis Symfony ZXR00): 6 měsíců po intervenci u katarakty ", Gil, M.

•Přednášková sekce: EDOF vs. multifokální IOČ

•Neděle, 23. září, 14:21 CEST, Posterová vesnice: Pódium 1

4. "Kvalita zraku po implantaci 4 IOČ pro korekci presbyopie", Hamid, A.

•Posterová sekce: Pseudofakické IOČ: multifokální

5. "Srovnání tolerance defokusace mezi prémiovými IOČ", Palomino, C.

•Posterová sekce: EDOF IOČ

•Sobota, 22. září, 15:55 CEST, Posterová vesnice: Pódium 1

6. " Komparativní analýza tolerance vůči postoperativní reziduální refrakční vadě po implantaci trifokálních nitroočních čoček Finevision a nitroočních čoček Symfony s rozšířeným rozsahem vidění ", Zabala, L.

•Přednášková sekce: EDOF vs. multifokální IOČ

•Neděle, 23. září, 14:50 CEST, místnost A4

7. „ Komparativní analýza klinických výsledků monofokálních a EDOF IOČ u očí po předchozím zákroku LASIK pro korekci myopie ", Zabala, L.

•Posterová sekce: EDOF IOČ

•Sobota, 22. září, 15:20 CEST, Posterová vesnice: Pódium 1

Podpora a vzdělávání oftalmologické komunity

Johnson & Johnson Vision se zavazuje poskytovat všestrannou podporu oftalmologické komunitě, přičemž chce pomáhat podněcovat diskuse o nejnovějším výzkumu, budoucích trendech a řešeních v oblasti péče o zrak, které budou optimálně sloužit pacientům po celém světě.

V průběhu celé události bude společnost pořádat sérii vzdělávacích a interaktivních odborných setkání, na kterých budou mít návštěvníci možnost dělit se vzájemně o své zkušenosti, diskutovat a dále se vzdělávat mezi předními odborníky v oblasti oftalmologie.

Mezi hlavní odborná setkání patří:

• Sympozia o povrchu oka: Informativní a oči otevírající událost, na níž budou diskutovány nedávné trendy a klinická data z oblasti onemocnění povrchu oka (OSD), včetně prevalence, dopadu a výsledků chirurgických zákroků. Řečníci budou hovořit o současných diagnostických nástrojích a představovat nové perspektivy v chápání OSD díky novým diagnostickým nástrojům

?Sobota, 22. září 2018, 13:00 - 14:00 CEST

?Vídeňské kongresové centrum Reed Messe; místnost A6

• Sympozia o zadněkomorových nitroočních čočkách (PC IOL): Diskuse o předoperační diagnostice a nástrojích pro lepší plánování refrakčních nitroočních čoček (IOČ), včetně možností korekce presbyopie pomocí čoček, jako například trifokálních čoček, EDOF IOČ a čoček využívajících techniku monovize.

?Neděle, 23. září 2018, 12:45 - 14:15 CEST

?Vídeňské kongresové centrum Reed Messe

• Satelitní sympózia: Syndrom suchého oka: Všechno, co jste kdy chtěli vědět o nejčastější příčině suchého oka, ale báli jste se zeptat

?Neděle 23. září 2018, 13:00 - 14:00 CEST

?Vídeňské kongresové centrum Reed Messe; místnost A4

• Masterclass biometrie: Diskuse o osvědčených postupech pro úspěšné měření a identifikaci nejvhodnějších čoček pro Vaše pacienty, včetně triků a úskalí při výpočtu torických čoček a klíče k úspěchu pro spolehlivé výsledky.

?Sobota, 22. září 2018 10:00 - 11:30 CEST

?Johnson & Johnson Vision Lighthouse

Kromě toho je společnost Johnson & Johnson Vision pyšným organizátorem zahajovacího běhu na 5 kilometrů Vision Run 5K, který odstartuje v neděli 23. září od 6:30 od Johnson & Johnson Lighthouse. Na této události podpoří delegáti ESCRS i obyvatelé Vídně nadaci Eye Care Foundation v poskytování dostupné péče o zrak v rozvojových zemích. Žádáme zájemce o účast, aby se registrovali zde: http://tracs.net/escrs5k/.

O společnosti Johnson & Johnson Vision

Ve společnosti Johnson & Johnson Vision máme odvážný cíl: změnit trajektorii péče o zrak všude ve světě. Prostřednictvím našich provozních společností nabízíme inovace, které umožňují odborníkům v péči o zrak přinášet pacientům lepší výsledky v průběhu celého života, a to prostřednictvím produktů a technologií, které jim pomáhají s korekcí zrakových vad, včetně refrakční vady, šedého zákalu i při výskytu suchého oka. V komunitách, kde je to nejvíce potřeba, spolupracujeme s ostatními, abychom rozšířili přístup ke kvalitní péči o zrak, a jsme odhodláni pomoci lidem lépe vidět, lépe komunikovat i lépe žít. Navštivte nás na našich webových stránkách www.jjvision.com. Sledujte nás na Twitteru na @JNJVision a Johnson & Johnson Vision na LinkedIn.

TECNIS a TECNIS Symfony jsou ochrannými známkami společnosti Johnson & Johnson Surgical Vision, Inc. LipiFlow, LipiScan a LipiView jsou ochrannými známkami TearScience, Inc. © Johnson & Johnson Surgical Vision, Inc. 2018

1 Brien H, et. al. The challenge of providing spectacles in the developing world: Community Eye Health, Vol. 13, #33. 2000. REF2018OTH0032.

2 Market Scope 2016. Dry Eye Products Report: A Global Market Analysis for 2015 to 2021. p. 57. REF2018TS4011.

KONTAKT: Pro více informací se obraťte na: Sally Hetherington, Vedoucí oddělení komunikace pro oblast EMEA, Johnson & Johnson Vision, Tel: +44 1344 324635, Mobil: +44 7770 337800, SHether1@its.jnj.com, Christopher McElwain, FleishmanHillard Fishburn, T: +44 20 861 82820, Mobil: +44 7852 975982, christopher.mcelwain@fhflondon.co.uk


Zařazenoso 22.09.2018 08:09:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29846

Související témata

Boris Johnson
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.