AI Smartphone Vivo V11 má svůj mezinárodní debut s nabídkou perfektních snímků a úchvatného designu

Společnost Vivo dnes celosvětově představila zcela nový smartphone Vivo V11 počínaje trhy v Thajsku a Indii. Tento nový přírůstek vybavený technologií AI k populární sérii V přichází s AI fotoaparátem, který pomáhá uživatelům zachytit dokonalý obraz v jakémkoli prostředí, ale také služby AI umožňující inteligentnější a jednodušší život. Model V11 je vybaven klíčovými průlomovými úpravami designu a má nový displej Halo FullView TM spárovaný s fúzními barvami Starry Night a Nebula. Vše je uzavřeno v zaobleném 3D těle pro bezproblémový a uživatelsky příjemný zážitek. Model V11 je první v řadě V, který zahrnuje technologii skenování otisků prstů v displeji, čímž pokračuje v technologické pokročilosti společnosti Vivo v oblasti biometrické bezpečnosti a zároveň zachovává elegantní a stylový design.

„Inovace s ohledem na spotřebitele jsou naší prioritou. Jsme rádi, že jsme představili V11 s AI, abychom pro uživatele vytvořili více intuitivní a osobní mobilní zážitky," řekl Alex Feng, senior viceprezident společnosti Vivo. „S ohledem na to jsme umožnili pořizování dokonalých snímků s AI fotoaparátem mnohem snadnějším způsobem, přidali chytřejší služby AI a poprvé představili naši špičkovou technologii skenování otisků prstů v displeji v řadě V. Snažíme se přinášet spotřebitelům na celém světě inovace určující trendy a nejlepší zkušenosti."

AI fotoaparát smartphonu V 11 snadno pořizuje perfektní snímky

Model V11 pokračuje v úsilí společnosti Vivo o pořizování dokonalých snímků. V návaznosti na úspěch modelu V9 ze začátku tohoto roku společnost Vivo zintenzívnila vývoj AI tak, aby odpovídal spotřebitelské poptávce po dokonalejších fotografiích, které se přizpůsobí jakémukoli scénáři.

Smartphone V11 je vybaven kombinací duálního zadního fotoaparátu 12 MP + 5 MP s velkou clonou f / 1,8 a 1,28?m pixely, stejně jako předním fotoaparátem s rozlišením 25 MP. Zadní fotoaparát 12 MP se může pochlubit dvojitými snímači pixelů s 24 miliony fotosenzitivních jednotek pro vyšší citlivost na světlo a technologií zaostřování Dual-Pixel Autofocus se standardem DSLR, která dokáže zaostřit za pouhé 0,03 sekundy.

Pořizování vynikajících fotografií nikdy nebylo snadnější díky těmto průlomovým funkcím, které odstraňují mnoho typických výzev v oblasti fotografování a okamžitě učiní z pouhých amatérů téměř profesionální fotografy. AI podsvícení HDR telefonu V 11 a AI režim nízkého světla využívá algoritmy AI pro zachycení více obrazů pro lepší detail a kombinuje je pro pořizování dokonale exponovaných fotografií, a to ve špatně osvětleném prostředí, jako jsou např. západy slunce. Rozšířením seznamu funkcí AI fotografování je AI rozpoznání prostředí, které identifikuje různé objekty, prvky a scenérie a aplikuje speciálně přizpůsobené vylepšení, aby vaše fotografie opravdu „vynikaly".

Pro perfektní snímky selfie, všude a kdykoli, představuje model V 11 zcela novou technologii AI Face Shaping (úprava obličeje), s chytrým algoritmem modelování tváře, který vašim obličejovým vlastnostem přidává individuální úpravu a vytváří krásné, ale přitom přirozené snímky selfie. Vylepšená osvětlovací funkce AI Selfie Lighting také nabízí více světelných efektů s algoritmy AI, které rozeznávají, jakým způsobem se obličej uživatele trojrozměrně ukazuje v daném světle. Navíc funkce AI portrétního rámování činí dokonalé vykreslení snadnějším než kdy jindy pomocí umělé inteligence, která vás vede. Vyzve vás, jak držet telefon v optimální poloze a bez námahy pokaždé pořizovat dokonalé portréty.

Inteligentnější zážitky, vyšší výkonnost

Kromě fotografování model V 11 celkově rozšiřuje chytrý mobilní zážitek díky chytré hlasové asistenci Jovi společnosti Vivo, s funkcemi jako Jovi Smart Scene, Google Lens a Google Assistant. Funkce Jovi Smart Scene ulehčuje každodenní život rozpoznáním situace uživatele a odpovídající reakcí, včetně sledování počasí a poskytování informací v reálném čase. Asistent Google pomáhá při každodenních situacích, jako je navigace na mapě, online nakupování, cestování, hudba, video, a dokonce i sociální média. Funkce Google Lens podporovaná pokročilými algoritmy pro rozšířené učení umožňuje uživatelům vyhledávat to, co vidí.

Podporu těchto neuvěřitelných funkcí AI zajišťuje procesor Qualcomm Snapdragon 660AIE s pamětí 6 GB RAM + 128 ROM, což zajišťuje mimořádně hladký výkon. Nejnovější operační systém Funtouch OS 4.5 (založený na Androidu 8.1) společně s AI asistencí Jovi společnosti Vivo pracují na efektivním přidělováním mikroprocesoru CPU a zdrojů paměti pro práci s několika složitými operacemi.

Úchvatný futuristický design s první technologií řady V se čtečkou prstů v displeji

Model V11 je vybaven poměrem stran 19,5: 9, displejem s technologií Super AMOLED Halo FullView TM s úhlopříčkou 6,41 palce a s poměrem obrazovky k tělu 91,27 %. Extrémně tenké boční rámy o tloušťce 1,76 mm spojené s 3D zaobleným designem přecházejí z okraje telefonu na displej a vytvářejí tak úchvatný zážitek ze sledování, který vám dokonale padne do ruky.

V11 je první model v řadě V, který zahrnuje technologii skenování otisků prstů v displeji, která eliminuje viditelnou podložku otisků prstů a vytváří tak bezproblémovou konstrukci zepředu a vzadu. Tato technologie byla poprvé představena počátkem tohoto roku na výstavě CES a efektivně vytvořila větší obrazovky bez kompromisů v oblasti možností zabezpečení. Začlenění této špičkové technologie do modelu V11 je nejnovějším potvrzením snahy společnosti Vivo řešit problémy spotřebitelů.

Přesnost funkce Face Access byla také vylepšena pomocí infračerveného světla, které nyní přesně skenuje 1024 tvářových bodů a zaostřuje okamžitě, dokonce i ve tmě.

Společnost Vivo vytvořila dvě moderní fúzní barvy inspirované vzrušujícími záhadami vesmíru - Starry Night a Nebula (hvězdná noc a mlhovina). Kombinace černé a modré, barva Starry Night a ohromující kombinace modrých a fialových odstínů Nubula vyvolávají lesklé hvězdy ve vzdálených galaxiích, které umocňují futuristický design modelu V11.

Dostupnost

Smartphone V11 bude k dispozici na mnoha mezinárodních trzích. Cena a barvy se liší podle regionu.

Snímky modelu V 11 ve vysokém rozlišení naleznete na odkazu: https://edelmanftp.boxcn.net/v/V11

O společnosti Vivo

Vivo je přední světová technologická společnost, která se zavázala k vytváření trendových inteligentních mobilních inovací a služeb. Vivo se věnuje vytváření živého mobilního internetového ekosystému a v současné době vlastní a provozuje rozsáhlou síť výzkumných operací s centry výzkumu a vývoje v USA (San Diego) a Číně (Tung-kuan, Šen-čen, Nanking, Peking a Chang-čou). Tato centra se zaměřují na vývoj špičkových spotřebitelských technologií včetně 5G, AI, mobilní fotografie a designu inteligentních telefonů nové generace.

Do konce roku 2017 měla společnost Vivo celosvětově více než dvě stě milionů uživatelů, kteří využívali její mobilní produkty a služby. Společnost Vivo působí v celosvětovém měřítku na 18 trzích a nabízí offline maloobchodní prodejny ve více než 1000 městech po celém světě.

Pro další informace kontaktujte:

Joyce Cheng - Edelman for Vivo

Joyce.Cheng@edelman.com

Základní údaje

ProcesorQualcomm Snapdragon 660 AIE
RAM6 GB RAM
Úložiště128 GB ROM
Baterie3400 mAh s dvojnásobně rychlým dobíjením
Operační systémFuntouch OS 4.5 (na základě Androidu 8.1)

Tělo

Rozměry157,91 mm x 75,08 mm x 7,9 mm
Hmotnost156 g

Displej

Obrazovka6,41" FHD+
TypSuper AMOLED
Dotyková obrazovkaKapacitní vícedotyková
Biometrické rozeznávání
Technologie čtečky prstů v displeji, rozeznávání obličeje

Fotoaparát

Fotoaparátpřední: 25 MP (F2.0)zadní: 12 MP (F1.8) (24 milionů fotosenzitivních jednotek) + 5 MP (F2.4)
Režimy fotografováníUltra HD, PPT, profesionální, pomalý, s časovou prodlevou, filtr fotoaparátu, live, Bokeh, AI HDR podsvícení, AI režim s nízkým osvětlením, Funmoji, AI Face Beauty, panorama, spouštění dlaní, rozeznávání pohlaví, Retina Flash, AR nálepky, AI tvarování obličeje, časový vodoznak, AI osvětlení pro selfie, AI rozeznávání pozadí, čočka Google, AI portrétování,

Předinstalované aplikace

Google ServicesPlay Store, Google, Chrome, Gmail, Map, YouTube, Drive, Play Music, Play Movie & TV, Duo, Fotografie (všechny země)
Konektivita
USB (USB 2.0), Wi-Fi, Bluetooth (Bluetooth 5.0), GPS, OTG
Čidla
Akcelerometr, Snímač okolního světla, Senzor přiblížení, e-kompas
Příslušenství v balení
V11, sluchátka, dokumentace, USB kabel, USB nabíječka, ejektor SIM, ochranný obal, ochranná vrstva (aplikována)

KONTAKT: Macy Sha, Vivo HQ, haomeng.sha@vivoglobal.com; Joyce Cheng, Edelman for Vivo, +852-2837-4781, Joyce.Cheng@edelman.com


Zařazenočt 06.09.2018 09:09:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29748
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V