Neymarova bilance: Slzy, špagety na hlavě i ceny za herecký výkon.

Nejhorší Brazílie za posledních 24 let! Trapný Neymar. I tohle si budete moci přečíst ve světě po vyřazení země, kde je fotbal náboženstvím. Fakt je ten, že „kanárci“ příliš nepřesvědčili a pokud se fandové něčím bavili, tak to byly herecké etudy hlavního hrdiny.

Neymar začal mistrovství světa impozantně a to díky okázalému blond přelivu na své hlavě. Fanoušci po celém světě řešili, co má ona čupřina znamenat a nakonec se shodli na tom, že Brazliec s číslem 10 chtěl vzpomenout na Itálii, která se na MS neprobojovala. Vlasy na jeho hlavě připomínaly hrnec špaget.

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Jun2018/2153943.jpg?d41d
Pravda, duel se Švýcary Neymara hodně bolel, schytal 10 faulů a byly to mnohdy opravdu pořádné kosy. Jenže z oho nebylo nic, než remíza 1:1.


Anketa

Je vyřazení Brazílie ve čtvrtfinále spravedlivé?

Hlasovalo 0 lidí.
Pak přišel duel s Kostarikou a další neuvěřitelné trápení. Brazilci dali gól až ve druhé minutě přidaného času a nakonec se dočkal i Neymar, který v nastavení nastavení skóroval. Ufff. To už byl Neymarův účas trochu upravený a zkrácený. Blond přeliv ale zůstal. A Neymar nakonec zaujal i srdceryvným pláčem…


Třetí zápas proti Srbsku už to nebyl takový hon na Neymara a statistikové spočítali, že brazilská superstar byla celkem 119 u míče!

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Jul2018/2159041.jpg?0a6e
Jenže pak přišel duel s Mexikem a víc než o gólu se začalo mluvit o další herecké etudě. Tentokrát na téma mnoho povyku pro nic. Když bral za postranní čárou Miguel Layún míč zpod Neymarových nohou, zazněla siréna jakoby Neymara na nože braly a v disciplíně svíjení by byl tenhle Brazilec zcela jistě mistrem světa.


Možná i proto ve čtvrtfinálovém zápase s Belgií už si sudí dával na herecké etudy Neymara pozor a neodpískal ani jeden z nafilmovaných pádů ve velkém vápně. Nutno ale uznat, že když si šel tenhle jistě šikovný fotbalista pro penaltu v závěru zápasu, mistrně našel Fellainiho nohu, aby o ní mohl zakopnout. Škoda, kdyby se soustředil na střelu, třeba by dal i gól.

A tak Neymar opouštěl dějiště světového šampionátu opět v slzách. Statistikové spočítali, že se v pěti zápasech hned 26krát pokusil o střelbu, 13 jeho ran mířilo na bránu a byly z toho dva góly. 26 bylo také faulů na Neymara. On sám fauloval jen čtyřikrát a viděl jednu žlutou kartu.


Jinak ale jeho cena po mistrovství světa rozhodně klesla. Divadelní etudy vzaly tomuhle Brazilci dost kreditu. Navíc se stal vzorem malých kluků pro fotbalové simulování a filmování. Velká škoda...


Zařazenoso 07.07.2018 10:07:00
Zdrojtn.cz Mediafax Nova
Originálsport.tn.nova.cz/ext/neymarova-bilance-slzy-spagety-na-hlave-i-ceny-za-herecky-vykon.html
Přílohy
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.