Jan Lener (BrokerConsulting)
Finanční rady  |  02.05.2018 08:45:43

V dubnu otevřeno rekordních pět OK POINTů

V dubnu otevřely Broker Consulting a mBank rekordních pět OK POINTů napříč celou Českou republikou. Ze stávajících 33 poboček se tak síť rozšiřuje na 38 OK POINTů, na nichž mohou klienti pohodlně vyřešit finance i reality spolu.  

„Nově jsme zvětšili síť pražských poboček o OK POINTy v Praze 5 na Waltrovce a v Praze 10 na Kubánském náměstí. K nim se přidaly ještě Jablonec nad Nisou, Chomutov a Znojmo,“ uvádí Radim Štantejský, manažer projektu OK POINT z Broker Consulting, a dodává: „Do konce roku mám v plánu otevřít padesát OK POINTů po celé republice. Budeme mít také několik provozovatelů, kteří budou mít více než jeden OK POINT. Po Jitce Přibylové v Praze to budou v dohledné době na severní Moravě bratři Aleš a Marek Berbrovi.“

 

OK POINT Praha Waltrovka

   Pobočka se nachází v areálu bývalé továrny Waltrovka, kde v posledních letech vznikla moderní čtvrť s kancelářskými a rezidenčními budovami. Franšízantkou je Jitka Přibylová, oblastní ředitelka Broker Consulting a provozovatelka OK POINTů v Praze v Klimentské ulici a na Rohanském nábřeží. Pobočka na Waltrovce se může pochlubit jedním unikátem, jedná se zatím o největší OK POINT z celé franšízové sítě. Je vybavena moderními technologiemi, dvěma privátními zónami a vkladomatem s provozem 24 hodin, 7 dní v týdnu. Klientům budou k dispozici čtyři finanční konzultanti. Dostupná je z nedaleké stanice metra Jinonice, autobusem či vlakem a také díky blízkosti dopravních tepen i vozem.


„Moderní a digitální technologie jsou pro Broker Consulting základem, na OK POINTech pracujeme on-line na tabletech, bez zbytečného papírování. Pilířem je aplikace Brok, která klientům pomáhá pochopit, o čem je Finanční plán Broker Consulting. Přináší zákaznický zážitek. Klient si díky ní umí představit, jaký bude výsledek našeho plánování za desítky let,“ vysvětluje franšízantka Jitka Přibylová.

adresa: Budova Mechanika 2,Walterovo nám. 329/3, 158 00  Praha

otevírací doba: PO, ST – 9.00 až 18.00, ÚT, ČT – 9.00 až 17.00, PÁ – 9.00 až 16.00

vkladomat: non-stop

 

OK POINT Praha Kubánské náměstí

   Tato pobočka se naopak nachází ve staré zástavbě na pomezí městských částí Vršovice a Strašnice, nedaleko tramvajové zastávky Kubánské náměstí. Franšízantem je Karel Horák, který je zkušeným podnikatelem. OK POINT je vybaven moderními technologiemi, privátní zónou a vkladomatem s provozem 24 hodin, 7 dní v týdnu. Dostupný je jak městskou, tak i vlastní dopravou s možností parkování v přilehlých ulicích.

„Na OK POINTu se mi už od počátku líbila šíře nabízených finančních a realitních služeb, které opravdu dokážou pomoci celé rodině napříč generacemi. Franšíza je pro mne spojena nejenom s rodinnými financemi, ale i s rodinným podnikáním. Na pobočce jsme momentálně tři, kromě mne i dcera Adéla a kolega s desetiletou praxí v oboru,“ říká Karel Horák.

adresa: Kubánské náměstí 1322/17, 100 00 Praha 10

otevírací doba: PO, ÚT, ČT – 9.00 až 17.00, ST – 9.00 až 18.00, PÁ – 9.00 až 15.00

vkladomat: non-stop

 

OK POINT Chomutov

Chomutovský OK POINT se nachází kousek od centra města v těsném sousedství Katastrálního úřadu pro Ústecký kraj. Může se pochlubit skvělou dopravní dostupností s možností využití nedalekého parkoviště. Franšízantem je Jan Hlinovský, oblastní ředitel Broker Consulting. OK POINT je vybaven moderními technologiemi, privátní zónou a vkladomatem s provozem 24 hodin, 7 dní v týdnu.

„Vrcholový sport a finance potřebují pravidelný trénink. Bez něho se vám ani v jedné oblasti nebude dařit. A náš OK POINT je tady právě proto, abychom lidem pomáhali s trénováním jejich osobní financí, aby dosáhly co nejvyšších výkonů a výnosů,“ říká franšízant a bývalý volejbalista Jan Hlinovský.

adresa: Školní 5336, 430 01 Chomutov

otevírací doba: PO, ST, ČT, PA – 8.30 až 16.30, ÚT – 8.30 až 15.30

vkladomat: non-stop

 

OK POINT Znojmo

Sousedem znojemského OK POINTu je Kino Svět, pobočka se nachází na velké dopravní tepně a poblíž zastávky městské dopravy. Franšízantem je znojemský rodák a zkušený podnikatel Tomáš Mašek. I tento OK POINT je vybaven moderními technologiemi, privátní zónou a vkladomatem s provozem 24 hodin, 7 dní v týdnu.


 

   „Jako podnikatel jsem hodně cestoval po celé České republice, kde jsem si v posledních dvou letech všiml přibývajících poboček OK POINT pod hlavičkou mBank a Broker Consulting. Sám jsem klientem této banky, takže jsem se o koncept začal více zajímat. Podmínky spolupráce, šíře nabízených služeb a dva silní partneři, mne přesvědčily natolik, až jsem se rozhodl si ve Znojmě otevřít vlastní OK POINT,“ vysvětluje Tomáš Mašek.

adresa: Havlíčkova 1, 669 02 Znojmo

otevírací doba: PO až PÁ – 8.30 až 17.00

vkladomat: non-stop

 

OK POINT Jablonec nad Nisou

V samém srdci severočeského města bižuterie, Jablonce nad Nisou, se nachází další OK POINT. Je umístěn na Mírovém náměstí v sousedství pobočky Komerční banky naproti funkcionalistické jablonecké radnici. Frašízantem je Pavel Hamatschek, který má zkušenosti s franšízovým podnikáním jako  provozovatel prodejen jednoho telefonního operátora. Jablonecký OK POINT je vybaven moderními technologiemi, privátní zónou a vkladomatem s provozem 24 hodin, 7 dní v týdnu.

„Franšízové podnikání mi zcela vyhovuje z hlediska poskytované podpory ze strany franšízora v oblasti systému, administrativy, technologií, marketingu a právního servisu. Navíc finance vnímám jako obor s velkým obchodním potenciálem, vždyť peníze řeší každý z nás dnes a denně. A obyvatelé Jablonce a okolí mají díky OK POINTu nyní jedinečnou možnost vyřešit bankovní, pojistné a investiční produkty na jednom místě, stejně tak i reality,“ vyjmenovává Pavel Hamatschek.

adresa: Mírové náměstí 18, 466 01  Jablonec nad Nisou

otevírací doba: PO až PÁ – 9.00 až 17.30

vkladomat: non-stop

 

OK POINTy jako fenomén v rámci finančního trhuČeské republice

Franšízová pobočka OK POINT je místem, ve kterém mohou lidé sjednávat produkty a služby různých bank i pojišťoven a řešit realitní služby, aniž by museli navštěvovat několik různých filiálek. Jedná se o unikátní místo, jehož cílem je usnadnit klientům život a ulehčit jim orientaci v nepřeberném množství nabízených služeb. Propojuje se zde finanční plánování, bankovnictví s nízkými poplatky, dokonce i realitní služby. Tou nejpodstatnější výhodou OK POINTu je pak možnost sjednat si produkt nebo službu na míru v rámci aktuální nabídky finančních institucí, a to za nejvýhodnějších podmínek na trhu.

Díky lidskému přístupu ke klientům, diskuzi nad jejich přáními a plány a šíří poskytovaných služeb se OK POINTy staly jedním z nejrychleji rostoucích franšízových konceptů na tuzemskám trhu. Výhodou je také vstupní investicemaximální výši 1,5 milionů korun, která je mnohonásobně nižší než u populárních franšíz z oblasti gastronomie. Svou roli hraje i prestiž finančního odvětví, která oslovuje zejména stávající úspěšné podnikatele či vrcholové manažery z korporací hledající druhou kariéru. Příležitost pro otevření OK POINTu z hlediska dlouhodobého strategického rozvoje jsou nyní ve městech Praha, Příbram, Hodonín, Břeclav, Chrudim, Žďár nad Sázavou, Havířov, Čáslav, Kutná Hora, Třebíč, Tábor, Písek, Klatovy, Rokycany, Rakovník, Cheb, , Kadaň a Vsetín.

 

Více o OK POINTech na www.okpointy.cz.

 

 

 

Jan Lener

Jan Lener

Ředitel komunikace Broker Consulting. Do Broker Consulting přišel téměř přesně před deseti lety do oddělní komunikace a PR. Od roku 2013 se věnoval také Projektu Reality v Broker Consulting. Ve finančně-poradenskému byznysu působí již od roku 2003, první zkušenosti sbíral jako poradce. V případě, že vás zaujal koncept OK POINT, o němž Jan Lener píše, kontaktujte pro více informací Lenku Slepičkovou na mailu lenka.slepickova@bcas.cz, nebo na telefonu +420 731 537 402.

Broker Consulting

Broker Consulting je jednou z největších poradenských společností na českém a slovenském trhu v oblasti financí a realit. Od roku 1998 získala důvěru více než 600 000 klientů. Poskytuje také služby přes 4 000 firmám. Služby společnosti Broker Consulting poskytuje přibližně 1500 finančních konzultantů ve více než 100 klientských centrech a kancelářích. Společnost přinesla na český a slovenský trh řadu inovací. Jednalo se například o investice do otevřených podílových fondů se zamykáním zisků nebo unikátní produkty životního dopojištění, které umožňují pojistit smrt a invaliditu za zlomek obvyklých cen. Broker Consulting rovněž ve spolupráci s mBank vytváří síť franšízových poboček pod názvem OK POINT, kterých je aktuálně otevřeno 33. Více na www.bcas.cz a na www.okpointy.cz. Navštivte také náš Facebook a LinkedIN Broker Consulting a Facebook a LinkedIn OK POINTů.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Finanční rady:

Čt   8:00  Pronájem bytu neplatičům. Jak vystěhovat nájemníky Petr Holub (Zoxo Financial s.r.o.)
St   0:00  Od roku 2025 nepůjde požádat o přídavek na dítě Petr Holub (MojeNebankovka)
Út   9:25  Válka o prodlužování věku odchodu do důchodu Tomáš Kadeřábek (Swiss Life Select)
Út   9:10  Dva miliony na důchod Petr Holub (Zoxo Financial s.r.o.)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688