Vyhrál v loterii a pořídil si dům snů. Teď ho můžete mít i vy

Tento dům opravdu vypadá jako dům milionáře. Roy Gibney vyhrál v roce 1998 v přepočtu zhruba 200 milionů korun a za necelých 11 milionů si pořídil v britském Grimsby dům. Ten ho ale omrzel a rozhodl se ho prodat. A pokud máte zbytečných 32 milionů, které potřebujete investovat, může být i váš.

Už při vstupu budete mít pocit, že jste zemřeli a přišli do realitního nebe. V hale se nachází bazén, na jehož dně najdete vítězná čísla. Přesně s nimi totiž Gibney vyhrál svoje miliony.

Kromě šesti ložnic v domě najdete i plně vybavenou posilovnu, saunu a vířivku s vlastním vstupem. Pokud jste navíc fanoušci kulečníku, nadchne vás herna, kde je mimo jiné i bar s televizí a projektorem.

Pokud by vám i to bylo málo, možná vás zaujmou krbová kamna, která jsou rozmístěna po celém domě, několik jídelen, včetně snídaňové s výhledem na venkovní bazén.

Bazén je opravdovým luxusem a samozřejmostí jsou převlékárny, které sousedí se zimním areálem, kde si můžete oddechnout po náročném dni v bazénu nebo posilovně.

Nad garáží se nachází pracovna a nesmíme zapomenout na jezero a pozemky s lesy o rozloze 14 akrů. Když se budete procházet po vybudovaných cestách, můžete dokonce potkat pár divokých zvířat, včetně jelena, který se zde často objevuje.

Rodák s Grimsby Roy pracoval jako dělník v kovovýrobě, když se na něj usmálo štěstí v Lotto jackpotu. Je vášnivým fanouškem dostihů a dokonce vlastnil hned tři závodní koně. S manželkou a třemi dětmi se nedávno přestěhoval do Skotska, kde podporuje místní fotbalové kluby.

Se svým bývalým kolegou založil firmu s kovovýrobou a investoval do několika nemovitostí po celém světě. Mezi ty nejzajímavější patří rozhodně jeho vily v Grimsby a ve Skotsku i luxusní sídlo na Kypru.

"Když jsem vyhrál, rád jsem si užíval extravagantního luxusu. Dneska už se tolik nepředvádím, ale pořád si tenhle bezstarostný život velmi užívám. Částečně žijeme na Kypru a v Británii. Zároveň si myslím, že je důležité pomoci lidem v nouzi, proto podporuji mnoho charitativních organizací a projektů," svěřil se Grimsby Mirror online.


Zařazenopo 05.03.2018 16:03:00
Zdrojtn.cz Mediafax Nova
Origináltn.nova.cz/ext/vyhral-v-loterii-a-poridil-si-snovy-dum-ted-ho-muzete-mit-i-vy.html
Přílohy

Související témata

Ekologické domy
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.