Anketa: Volby 2021 - Osobnost na premiéra po volbách - přesedové - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Anketa: Volby 2021 - Osobnost na premiéra po volbách - přesedové - Diskuze k tématu Anketa: Volby 2021 - Osobnost na premiéra po volbách - přesedové


Výpis příspěvků 1 až 15 (15)
 
přečíst (3) 20.08.21 13:21  Lenka  (231126)

Úderka

Tak spíš než skutečný stav voličských preferencí je tu vidět způsob, jakým strany vedou předvolební kampaň. Pokud má někdo úderku, která maká na zkreslování obrazu o preferencích, a k tomu fanatické voliče, kteří si mezi sebou přeposílají odkaz se slovy, "hlasuj, ať xy vyhraje" ...případně "ať zž proboha nevyhraje!!!" ...tak to hlasování ani nemůže dopadnout jinak...

Dosavadní doporučení: přečíst (3)
Vaše doporučení:

přečíst (2) 17.08.21 12:53  kormorán Jméno 'kormorán' používá stále stejný uživatel  (224792)

miloš

naklonovat Miloše z hradu to je pracant s tou jeho bandou

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:

přečíst (27) 12.08.21 01:07  jarda  (182462)

Popadám se za břicho ještě teď

Informace o těch 39 % pro ANO, bude hůř, mne silně pobavilo. Je to obraz jednak úrovně myšlení určité části lidí, která tvoří tu pivní a nevzdělanou část národa, kterému zlodějna a hulvátství nevadí, přičemž se velmi ráda nechává uplácet tu zmzlinou, tu koblihou, tu přídavkem k důchodu. Na druhou stranu si dovedu představit ty skupiny, možná i někým placených lidí bez názoru, kteří sem svými hlasy masově přispívají, možná i řízeně na něčí zakázku a možná i za další nějaký úplatek, přičemž silně zkreslují statistiku. Tato řízená korupce je ostudou jednak části obyvatelstva, která ji využívá a zároveň to přispívá, v té civilizovanější části světa, k ostudě celé této země, Tyto předvolební hrátky nemají naprosto žádnou reálnou vypovídací schopnost. Jak pravil klasik - to zas bude v áleji (v tisku, rozhlase, televizi, na mítincích ....) příští 2 měsíce od všech politiků a adeptů do parlamentu, nablito.

Dosavadní doporučení: přečíst (27)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (26) 12.08.21 11:18  Správce Jméno 'Správce' používá stále stejný uživatel  spravcezavinackurzy.cz  (281366)

Popadám se za břicho ještě teď

  To se někdy stane, že si člověk ani nepřečte, o čem je anketa (že není o hlasování pro strany, ale o tom, kdo by měl být premiérem), nemá rád demokracii (která je právě o tom, že lidé volí různé politiky a i nepolitiky) a uráží či škatulkuje ty, kteří něco konkrétního volí, případně vyrábí konspirace.

  Díky za hezkou a praktickou ukázku.

  Pro vaši informaci - ankety jsou významným indikátorem reálného stavu a vývoje preferencí pro naše čtenáře. Manipulaci s hlasy anket pravidelně kontrolujeme a korigujeme, za což jsme málem minule dostali od nejmenované nestrany i flákanec.

 

 

 

 

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (26)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (14) 16.08.21 09:08  Jirb  (222684)

Popadám se za břicho ještě teď

Ano, tito "demokrati" jsou o své "pravdě a inteligenci" naprosto přesvědčeni, a kdo ji nesdílí, je nevzdělaný pivní hlupák, který se nechává uplatit koblihami. Většinou to nemají ze své hlavy, ale z nějakých průzkumů ze vzorku vhodně vybraného 1000 respondentů, kterým ale naprosto věří, protože odpovídají té jejich pravdě. No jo, i takový "materiál" tu máme a musíme se s tím nějak vyrovnat, nejlépe u voleb :-)

 

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (14)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (26) 12.08.21 21:38  jarda  (182462)

Správče obviňovat se tedy nenechám

Opravdu mne překvapuje, odkud jste si vycucal ten nesmysl, že jste mne zařadil mezi lidi, kteří nemají rádi demokracii a dokonce pasoval na konspirátora.To je z vaší strany maximální drzost, uráží mne to  a usvědčujete sám sebe, že takový případ jste nejspíše vy, v roli jakéhosi hodnotitele, či cenzora toho, co je nebo není správné psát ! Demokracie je svobodné vyjadřování názorů a diskuse o názorech. Vy jste ale nezvolil diskusi k mému příspěvku, ale sdělil pouze své negativní a subjektivní ohodnocení příspěvku ! Byl jsem označen dokonce za potenciálního konspirátora. No, ty konspirátory ale hledejte někde jinde, tam kde se lže a za peníze vymýšlí nesmysly. Nevážený správče, dobře jsem si přečetl o čem je anketa ! Bohužel, dnešní stav demokracie v ANO má ke skutečné demokracii dosti daleko. Viz postoje členů a hlasování poslanců ANO, svědčí o tom, že ANO rovná se současný premiér a jeho názor je vždy rozhodující pro celé ANO. Bylo to krásně vidět v době pandemie (tedy té její horší části). Je to spolek, jemuž procenta narostla díky prudkému úbytku hlasů pro KSČM a ČSSD. Asi jejich příznivci a voliči k nim přeběhlí,razí oblíbené heslo minulosti, že v jednotě je síla. Odlišný názor se moc netrpí. Jestli by toto měl být vzor pro naši budoucí demokracii, tak pámbu s námi a zlý pryč ! Doufám, že vás hřeje pocit toho, že zrovna na vašem serveru dosahuje pan premiér, alias ANO, hned 39% podporu, když ve většině průzkumů z poslední doby se pohybuje okolo 24 %, což je o celých15 % méně. Mne to upřimně udivuje, protože jsem byl přesvědčen, že na server kurzy.cz chodí lidé chytří, vzdělaní zejména ekomicky, prostě spíše příznivci jiných stran. Bohužel PR propaganda jede na celé obrátky, peníze na ni jsou v podstatě neomezené takže se ještě  dočkáme mnoha lží, zkreslování faktů a nechutností všeho druhu. No ale co, když jak sám píšete, že manipulaci s hlasy v anketě pravidelně "kontrolujete a KORIGUJETE", tak je mi vše jasné.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (26)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (10) 16.08.21 10:29  Správce Jméno 'Správce' používá stále stejný uživatel  spravcezavinackurzy.cz  (203771)

Správče obviňovat se tedy nenechám

  Ale Jardo - vždyť to bylo obvinění docela nepřímé, tak nejasně řečené, že jste si ho ani na sebe vztáhnout nemusel. ;-)

 Pro vaši informaci - na Kurzy.cz chodí chodí lidé chytří, vzdělaní zejména ekomicky, v mediálním socdemo mixu vysoká afinita tzv. kategorie A, s příjmy nad 50 000Kč, s vysokoškolským vzděláním a hlavně muži (i když mužů je jen o 10% více, chodí k nám dost i vzdělané a bohaté ženy). Na českém internetu poněkud unikátní místo.

  I to je důležitá informace k výsledkům anket.

  Že zrovna předseda ANO na našem serveru dosahuje 40%, to mne vůbec nehřeje, ani jako správce. Natožpak že by mne hřálo, že z toho panoptika v anketě je předseda ANO zdaleka ten nejlepší výběr na premiéra. Mnohem víc by mne hřálo, kdyby kromě Babiše byla v možnostech ankety nějaká srovnatelná a hlavně pro výběr rozumnější osobnost, nebo lépe více takových a ještě ve straně s přijatelným programem. A snad i jednou bude, byť to dnes vypadá jako utopie.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (10)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (18) 13.08.21 10:44  TT  (229402)

Správče obviňovat se tedy nenechám

No mě je už zle. Já doufám, že tohle, co jste vyplodil brzy skončí. Ano korigují to správci, protože si tady někdo domlouval třeba skupinku lidí, kteří cíleně šli a dali hlas své sektě Volný blok. Anketa je určena pro běžné návśtěvníky. 

To, že se Vám nelíbí anketa tohoto serveru je vaše osobní věc a můžete jít jinam. A ještě napíšete, že jste byl přesvědčen ohledně inteligencí lidí, co chodí na kurzy.cz, takže jste tím naznačil, že jsou najednou lidé hloupí, protože volí jinak než vy.

Pane vy nevíte co je demokracie a právě toto je demokracie. Demokracie je právo volby, ne že někomu budete vnucovat svůj názor a to byť i neagresivním způsobem ale psychologicky budete ostatní ponižovat a manipulovat. 

Pokud nechcete být v ČR, protože to není demokracie, když si tady můžete dělat úplně vše co chcete, cestovat jak chcete, tak běžte do jiné země. Můžete jít do Číny nebo i do Španělska, kde jsem třeba já byl a víte co, lidé tam dodržují co mají, chovají se slušně a podporují to. Osobně si myslím, že je to i proto, že nedostávájí takové krásné podpůrné programy jako ... a nechtějí, aby se zavíralo s tím, že by pak zkrachovali a oni nedostali ani korunu.

V ČR nedostali ani korunu ti lidé, co falšovali a vykazovali nulové příjmy, ale přitom měli vysoké příjmy, tak to se pak nemůžete divit, že takoví lidé nic nedostanou, protože papírově jsou pro stát zbyteční, jelikož nic nevydělávají a do státního rozpočtu během podnikání nic nedali.

Chci k tomu tedy říct v poslední větě, že nevíte co je demokracie a být vámi, tak o ní z vaší strany ani nemluvím. Demokracie není anarchie.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (18)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (15) 13.08.21 12:04  jarda  (182462)

Díky za názor pomocníka správce

"No mě je už zle. Já doufám, že tohle, co jste vyplodil brzy skončí".

Krásný úvod vašeho příspěvku na názory někoho jiného. Čeho chcete dosáhnout tím, že toužíte "ukončít můj názor ??? " Když se někdo těší na to, kdy svobodný názor člověka "skončí" a tato země nedej bůh začne směřovat mílovými kroky směrem k bělorusko-čínskému způsobu vládnutí, kde znají jen jednotný názor na vše, zavede se opět cenzura, na kterou se zřejmě vaše osoba těší, tak pak uposlechnu vaší rady a vycestuji, i na stará kolena, kamkoliv směrem na západ od Chebu. Ale do té Číny, kterou mi také radíte, tedy opravdu ne. Tam se můžete se svými názory odstěhovat spíše vy. Tam se jistě uplatníte. Z vašeho příspěvku např. přímo čiší fanatické nepřátelství vůči podnikatelům jako celku, že je to tak ? Chtěl byste z nich udělat bandu darebáků. Že jsou mezi nimi bohužel i takoví šíbři vykutálení, jak uvádíte, to víme všichni. A co s tím ANO za 8 let vlády udělalo ?? Co udělalo s tisíci šíbrů, kteří berou podporu a jezdí zároveň za prací do Německa, protože se jim tady dělat nechce. Máme nejvíce volných pracovních míst v historii. Připadá mi, z tónu vašeho příspěvku, že se zase díváte na podnikatele jako na nějakou "špína třídu", kterou bude potřeba nejspíše eliminovat. Ať se eliminují spíše jenom ti šíbři ! Zřejmě fandíte současnému vládnímu trendu, jsem státní zaměstnanec a kdo je víc ! Absolutní většina podnikatelů je poctivých a bez nich už by si dnes tento stát ani neškrtnul ! A jaké podpory se jim dostalo v covidové době?  Moc velké tedy ne.

Zároveň tady končím jakoukoliv další diskusi, protože neustálé opakování faktů, které se vám v redakci nehodí do krámu a vzbuzují emoce, by mne unavovalo. Doufám, že lidé ve volbách ukáží, že pochopili. Přece snad nejsme většinově národem naprostých nemyslících hlupáků, kteří za koblihu, zmrzlinu, nebo přídavek k penzi navíc nad rámec platného zákona, budou držet jednotný názor. K čemu je tedy v této zemi platný zákon, když se může porušovat jedincem, který usoudí, že těm "potřebým" (pro volby) přidá jen tak 300 Kč navíc? Tomu se říká charita a právo na ní mají příslušné cirkevní organizace, nadace a, charitativní organizace atd..To nemusíme vyrábět zákony,ať si vláda vytvoří nějakou komisi, která o tom bude každý rok rozhodovat, když je tady zákon zjevně zbytečný.

PS: už jste mne nazvali nepřítelem demokracie, konspirátorem a nyní i v úderném závěru vašeho příspěvku dokonce anarchistou ! Běžte si vymýšlet další dehonestující příměry. Za normalizace  to v Rudém právu uměli také tak. Přeji vám ve vaší práci ještě více získaných procent pro adepta na prvním místě ankety uvedeného a rudě označeného, ať se zavděčíte !

 

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (15)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (8) 13.08.21 22:45  TT  testzavinactest.com  (230869)

Díky za názor pomocníka správce

Jen abyste věděl, tak si píšete s podnikatelem, takže to vaše, že očerňuji podnikatele a další věci okolo nich, tak moc pravda nebude. Mám kolem sebe podnikatele, kteří si na nic nestěžují a rádi v ČR podnikají. Tedy neobklopuji se podnikateli, kteří chtějí rychlý zisk na úkor druhých a že jich takových je :-))

"Absolutní většina podnikatelů je poctivých a bez nich už by si dnes tento stát ani neškrtnul" - no divil byste se, kolik lidí si tady zakládá akciovky, kde se skrývají za akcie. Tyto akciovky si pak házejí jako společníci do s.r.o a pokračujeme bílými koňmi. Nechci nic říkat, ale asi nežijete v realitě a máte klapky na očích.

Tím bych to ukončil, protože očividně se nemá smysl bavit.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (8)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (13) 12.08.21 08:54  Vlk  (214102)

Popadám se za břicho ještě teď

Ano, je to zmanipulovaná anketa. Přičítaly se hlasy jen v případě označení ANO

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (13)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (10) 10.08.21 14:10  Radim Krása  radim.krasazavinacseznam.cz  (230721)

Kdo na předsedu vlády?

pan Rusnok

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (10)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (9) 09.08.21 14:50  Láďa  (230657)

Premiér

Měl by být hejtman Kuba

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (9)
Vaše doporučení:

přečíst (27) 08.08.21 17:34  Honza  (230612)

eSTéBák a Pitomio

Vypovídající hodnota návštěvníků tohoto webu.

Dosavadní doporučení: přečíst (27)
Vaše doporučení:
přečíst (21) 09.08.21 23:03  Správce Jméno 'Správce' používá stále stejný uživatel  spravcezavinackurzy.cz  (281366)

eSTéBák a Pitomio

Vaše urážky a nadávky zase o vás a vašem charakteru a také síle a kvalitě "argumentů" mnoha lidí (tedy kromě toho, že jste na návštěvě kurzy.cz ;-)

Dosavadní doporučení: přečíst (21)
Vaše doporučení:


Diskuze Anketa: Volby 2021 - Osobnost na premiéra po volbách - přesedové, další stránky: 1
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Anketa: Volby 2021 - Osobnost na premiéra po volbách - přesedové

Anketa: Volby 2021 - Osobnost na premiéra po volbách - přesedové - zdrojová stránka k tématu diskuze Anketa: Volby 2021 - Osobnost na premiéra po volbách - přesedové.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Anketa: Volby 2021 - Osobnost na premiéra po volbách - přesedové e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Anketa: Volby 2021 - Osobnost na premiéra po volbách - přesedové.

 Burza Prime 12:41 
Název Kurz Změna
 COLT(CZG)  629.00  -0.16% 
 ČEZ  845.00  -0.24% 
 ERSTE  1 116.50  -0.22% 
 GEN(NORTON)  507.00  -0.59% 
 GEVORKYAN  252.00  0.00% 
 KB  862.00  -0.86% 
 KOFOLA  275.00  0.00% 
 MONETA  103.00  0.00% 
 PHOTON  45.00  +0.78% 
 PILULKA  182.00  +0.55% 
 PM  15 840.00  0.00% 
 PRIMOCO   885.00  -0.56% 
 VIG  742.00  -1.07% 
Komodity online
 Ropa 87.38 USD 12:24   
 Zlato 2325.75 USD 12:24   
 Stříbro 27.36 USD 12:24   
 Káva 230.29 USD 12:24   
 Cukr 19.51 USD 12:24   
 Bavlna 80.90 USD 12:24   
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.