Dobrý den,
chci se podělit o zážitek po otevření konzervy Lunch meat s označením "Tradiční recept" od fy. Shanghai Maling (Czech) a.s. Při pohledu na konzervu v obchodě jsem si vzpoměl na dobu před mnoha lety, že tento produkt byl dost častým na našem stole a velmi dobře si pamatuji na kvalitu a zejména pak chuť tohoto výrobku. Jaké bylo moje rozčarování po otevření této konzervy a ochutnání. Kdyby mi někdo zavázal oči a dal ochutnat, tak nepoznám do jaké kategorie tento výrobek patří. Odporná chuť klihového lepidla, jako bývala na papírových lepicích páskách, dále chuť pomletých kostí a mouky. Na něco tak nechutného jsem už dlouho nenarazil. Víc není co dodat. Chtěl jsem fy. napsat svůj názor na tento výrobek a zjisti lsem, že je od r. 2016 v úpadku. Není se čemu divit, jestliže jejich všechny výrobky mají podobnou kvalitu. Jako technik, fak musím pochválit grafické provedení etikety a kvalitu plechové konzevy. Po odlepení této obvodové etikety na mne vykoukl jiný Pork Lunchenon Meat a to od fy. "Mili" kterou distribuuje Singapore s označením "Product of Czech Republic" Opravdu nádhera. To vše ve mě vyvolává více otázek, čeho všeho jsou schopni podobní podnikatelé a jaké "Dobroty" na mne čekají? Co to vlastně jím? Z čeho a odkud pochází suroviny v konzervě? Je to vůbec maso? Nemůže v tom být něco zdraví škodlivé?
P.S. Dále No coment a byla to poslední konzerva tohoto typu a čínského výrobce,kterou jsem koupil v obchodě s dobrou pověstí.