Výpis příspěvků
1
až
3
(3)
Litinový hrnec
Dosavadní doporučení:
přečíst
(1)
Vaše doporučení:
Raději zamrazuji
Já než zavařeniny jsem se ovoce naučila raději zamrazovat, a kompoty a zavařeniny kupuju..
Dosavadní doporučení:
přečíst
(9)
Vaše doporučení:
Zavařování a použitá víčka
To mne vždy dostane,jak někdo píše,že na zeleninu víčka šedé a na maso červené.To je již několik let mýtus,který je mezi lidmi a není možné že tomu někdo věří.Pracuji již deset let ve firmě kde zavařujeme 2.tisíce produktů denně a materiál,který je na vršcích nanesen jako kontaktní vrstva s potravinou a sklem,je státní zkušebnou odzkoušen a pravidelně testován.Jeho barva je šedá,ANO šedá,to proto že je ta nanesená vrstva která je té šedé barvy,je zcela prozajická-výrobce těchto uzávěrů již používá modernizovanou technologii a ta vylučuje jakékoliv dobarvování té oné šedé smesi,kterou někteří z vás požadují za né odolnou masu a tukům.Neinformovanost je zlo a věřit tomu co píší lidé z dob minulích,dnes již nemusí být,tak úplně pravda.
Dosavadní doporučení:
přečíst
(10)
Vaše doporučení:
Diskuze Recepty na zavařování: zavařujeme zeleninu, ovoce i speciality, další stránky: 1
Odkazy k diskuzi Recepty na zavařování: zavařujeme zeleninu, ovoce i speciality
Recepty na zavařování: zavařujeme zeleninu, ovoce i speciality - zdrojová stránka k tématu diskuze Recepty na zavařování: zavařujeme zeleninu, ovoce i speciality.
Zasílání Denního souhrnu názorů na Recepty na zavařování: zavařujeme zeleninu, ovoce i speciality e-mailem.
Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Recepty na zavařování: zavařujeme zeleninu, ovoce i speciality.