Firma Quikset s.r.o. - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Firma Quikset s.r.o. - Diskuze k tématu Firma Quikset s.r.o.


Výpis příspěvků 1 až 19 (19)
 
přečíst (30) 17.12.15 00:39  Ondřej  (180162)

Vše v pořádku

Firmu Quikset s.r.o. mohu doporučit. Solidní jednání a zboží odpovídající popisu. 

Dosavadní doporučení: přečíst (30)
Vaše doporučení:

přečíst (31) 16.12.15 17:12  Kiki.P  (180155)

iPhone centrum v Plzni - doporučuji všem!

Od známých ve škole jsem dostala kontakt na firmu Quikset, která nyní sídlí v centrum Plzně, hned vedle Americké třídy v Prokopově ulici. Koupila jsem iPhone 5s a mohla jsem si také vybrat jak nový tak i repasovaný. Použitý byl o dost levnější, ale přitom na stejné úrovni jako nový. Mají tu i svůj vlastní servis a celkově to tady působilo dost profesionálně. Ochota personálu mě překvapila. Nakonec jsem si vybrala telefon repasovaný a po 2 týdnech musím konstatovat, že jsem naprosto spokojená. Myslím, že takovýto přístup k zákazníkům by měla mít každá firma a proto mohu QUIKSET každému jen doporučit. 

Dosavadní doporučení: přečíst (31)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (48) 15.12.15 21:12  ...  ()

...

Příspěvek byl smazán.
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (48)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (44) 15.12.15 21:11  ...  ()

...

Příspěvek byl smazán.
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (44)
Vaše doporučení:

přečíst (35) 10.07.15 18:09  Vendy5  (177514)

Quikset je solidní firma - doporučuji všem

Pracuji v reklamní agentuře a potřebovali jsme nutně vybavit chytrými telefony za solidní cenu a hlavně rychle. Na základě doporučení od kolegů jsme kontaktovali firmu Quikset, která nám poradila a nabídla iPhone 5S za neskutečně dobrou cenu. Pokud se týká dalších našich spolupracovníků, provádí servis, který je na velmi solidní úrovni, ale hlavně cenově dostupný. Škoda jen, že takových firem není na našem trhu více. Doporučujeme tuto firmu i ostatním - jsou to profesionálové.

 

Dosavadní doporučení: přečíst (35)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (32) 04.07.15 13:17  JBARTO  (177424)

Quikset pomáhá studentům

Učím na obchodní akademii a studenti mají hodně telefony od APPLE a speciálně nakoupené od firmy QUIKSET.

Všichni jsou maximálně spokojeni - kvalita, cena. Sám jsem si od Quiksetu koupil iPhone 5 a jsem nadšen. Musím konstatovat, že studenti potřebují hlavně tu cenu - a Quikset je cenově dostupný. DOPORUČUJI.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (32)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (32) 22.06.15 12:25  Tom95  (177241)

Quikset vychází vstříc zákazníkům

  • Jsme skupina začínajících podnikatelů v oblasti obchodu s potravinami a potřebovali jsme pro rozjezd mobilní telefony za slušnou cenu a v  dobré kvalitě.  Quiikset nám vyšel vstříc nejen v ceně a kvalitě, ale  bylo možno  provést  u nich i nákup  na fakturu,což u intenetových obchodů  nebývá zvykem. Jejich snaha vyjít zákazníkovi vstříc byla obdivuhodná a hlavně nám našli i z hlediska technického řešení šité na míru.Obchod jsme hledali dle pozitivních recenzí a je vidět, že jak na jejich e-shopu, tak i  na aukru patří mezi ty nejlepší. Tento obchod jednoznačně doporučujeme  všem.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (32)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (38) 14.06.15 16:53  Troy  (177133)

Quikset is good

I've bought an iPhone and a tablet from the guys at Quikset. I must truly compliment their competitive prices, sincere service and quick delivery speeds. What else could I want?!

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (38)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (38) 08.05.15 18:12  Jiri68  (176556)

Quikset úspěšně exportuje - doporučuji

Naše firma působí v zahraničí a má spoustu kontaktů. Firmu Quikset jsem doporučil našim kolegům ve Frankfurtu. Zkušební dodávky byly na úrovni 30 repasovaných iPhone5. Odběratel byl velice spokojen a nyní jsou již dodávky na úrovni 200 iPhone měsíčně. Dnes již firma dodává nové typy iPhone6 a k maximální spokojenosti již asi třech dalších německých firem. Je dobré, že se české firmy v této oblasti v zahraničí prosazují a já mohl k tomuto obchodu pomoci.

Quikset jednoznačně DOPORU4UJI jako spolehlivou firmu a firmu, která má i svůj vlastní servis.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (38)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (32) 13.04.15 17:06  Jirona  (176183)

Quikset - zlešuje servis - doporučuji

Minulý týden jsem koupil iPhone4 - telefon byl repasovaný - koupil jsem ho v A kategorii - od nového k nerozeznání.

Jsem nadšen - vše mi vysvětlili - prostě super služby. Před dvěma roky jsem koupil Samsung - ten mi teď zrepasovali, takže přítelkyně ho od nového nepoznala. Oceňuji především super servis, který je dnes důležitý. Firma na sobě v tomto směru dost zapracovala. Fimu Quikset budu všem doporučovat - jsou vlastně největším prodejcem na Aukru a je to znát.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (32)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (27) 04.07.15 13:22  JBARTO  (177424)

Quikset - zlešuje servis - doporučuji

Také jsem se řídil Aukrem a Heurekou. Servis mě přesvědčil.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (27)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (38) 13.04.15 09:19  MIKUL  (176165)

Doporučuji všem

Protože právě teď od dubna začínám s podnikáním, hledal jsem cenově dostupnou a přitom kvalitní možnost komunikace. Firma Quikset se mnou dokonale prodiskutovala mé požadavky a nabídla jak Samsung, tak iPhone – potřebuji hlavně kvalitní zobrazení emailů a internetu.  Nakonec jsem se rozhodl pro iPhone 5. Telefon je ve 100% kvalitě a přitom za bezkonkurenční cenu. Navíc dcera má dva roky iphone 4, u kterého kryt  již jevil známky opotřebení a některá tlačítka nebyla již plně funkční – firma Quikset mi i v tomto nabídla svoji pomoc, telefon mi opravila a uvedla jej do stavu srovnatelného s novým přístrojem. Firmu mohu jen doporučit, o jejích kvalitách svědčí i víc než tisícovka pozitivních komentářů na AUKRU. Pro ty, pro které je cena důležitá najde společnost Quikset ideální řešení a navíc nabízí i pozáruční SERVIS, který je dnes velmi ceněn.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (38)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (40) 10.04.15 17:52  Špeciál  (176150)

Firma Quikset na sobě pracuje- DOPORUČUJI

O firmě Quikset jsem získal informace na Aukro a rozhodl jsem se pro svou dceru koupit iPhone 5. Telefon byl repasovaný, ale jinak jako nový - zřejmě to technicky umí - dcera je spokojená.Od firmy jsem telefon koupil i pro syna již před cca dvěma lety - po roce jsem potřeboval vyměnit poškrábaný kryt - do dvou dnů jsem měl telefon zpět a kryt byl vyměněn. Ale před dvěma roky měla firma i spoustu negativních recenzí a měl jsem i trochu obavy, ale situace se zde zřejmě rapidně změnila a nyní jsem všude registroval jen pozitiva. Teď už lze telefon k opravě zaslat i přes PPL - mají smluvně zajištěno.Jedná se o firmu, která se přizpůsobila českým poměrům a lze se zde dostat k dobrému telefonu (což iPhone je) za opravdu bezkonkurenční cenu. QUIKSET proto DOPORUČUJI.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (40)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (28) 22.06.15 12:36  Tom95  (177241)

Firma Quikset na sobě pracuje- DOPORUČUJI

Tento  příspěvek nás přesvědčil,  že je dobré s touto firmou navázat spolupráci. Dodávku jsme obdrzeli v poradku. Quikset rovněž jednoznačně doporučujeme.

 

 

 

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (28)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (35) 10.04.15 09:39  PATRIO  (176135)

QUIKSET doporučuji

V dnešní době a ještě k tomu v České republice je umění dobře a levně nakoupit. Minulý měsíc jsem se rozhodl si pořídit iPhone, což není levná záležitost. Firma Quikset na svých vebových stránkách tyto telefony nabízí - telefony repasuje a tak jsem si pořídil iPhone4. Telefon mi nakonfigurovali dle mých požadavků, což pro ně asi není problém, když mají svůj vlastní servis. Telefon je od nového k nerozeznání a dělá i super fotky. Myslím, že tento typ firem má u nás dobré šance a hlavně pokud nechcete za telefon třeba pro děti do školy utratit moc peněz, je ideálním řešením. Dle názorů na Aukro i dle jiných recenzích se firma v poslední době asi dost vylepšila - doporučuji.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (35)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (28) 10.07.15 18:14  Vendy5  (177514)

QUIKSET doporučuji

Ceny od Quiksetu jsou opravdu super - a ten, kdo má hluboko do kapsy dnes moc možností nemá. Tento příspěvek nás přesvědčil a proto jsme zde nakoupili.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (28)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (40) 09.04.15 16:50  Ondřej Pavel  (176130)

Pozitivní zkušenost s firmou Quikset s.r.o.

Od firmy QUIKSET jsem již několikrát nakupoval telefony, a to jak od  iPhone, tak i Samsung. Firma jde neustále dopředu. Zaměřuje se především na tyto dvě značky - a zde je už nabízejí nejen v různých kategoriích (4 kategorie vzhledu), ale jsou i schopni plně zajistit servis a nebo dokonce zaslat i náhradní díly. Telefony jsou ideální právě na české poměry, protože nejsou drahé a v případě problémů jsou schopni zajistit i opravu a problém řešit - na opravu lze  využít i kurýra PPL (což mají smluvně ošetřeno a funguje to). Spokojenost zákazníků jednoznačně dokazuje portál AUKRO - ti co nakoupili, tak jsou spokojeni - I když v počátcích podnikání se u firmy objevovaly i negativní komentáře, teď už jsou to jen pozitiva. Hodně cestuji po světě a je vidět, že i u nás jdou služby v poslední době právě v oblasti telekomunikací dost dopředu a hlavně jsou šitá na míru pro české podmínky, což firma Quikset jasně dokazuje.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (40)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (54) 12.10.14 19:14  karollecka  karolleckazavinacseznam.cz  (172719)

NEDOPORUČUJI

S tímto obchodem mám velmi špatné zkušenosti. Objednané zboží dávají na internet i když zboží nemají (musela jsem čekat týden než vůbec slíbené zboží měli a to ho tržili na aukru), ve výrobcích mají takový zmatek že mi odeslali úplně něco jiného a celková komunikace je na bodu mrazu, jelikož na emaily dá se říct ani neodpovídají a telefon raději nezvedají. Když jsem zakoupila mobilní telefon, ne jen to že mi přišel bez vybavení a skoro nic na něm nefungovalo (nejspíš vykupují utopené mobily a pod a snaží se je opravit ale marně) ale na otázku proč prodávají mobily které jsou údajně zkontrolovaný a přesto nefungují mi po telefonu oznámili, že mají tolik zboží, tak kontrolovat mobily nestíhají a prodávají mobily nezkontrolované. Při reklamaci mi mobil vrátili s tím, že tam napsali že mobil je v pořádku což je opravdu komické. Tento obchod opravdu NIKOMU NEDOPORUČUJI! 

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (54)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (58) 12.10.14 07:39  Honza  (172708)

Nevhodné jednání

Obědnal jsem si telefón a měsíc se nedělo vůbecnic. Po zavolání řekli že to zjistí a zavolají. Takto jsme komu nikovali tři dny a nakonec mě zdělili že mě telefón nedodají bez udání důvodu. Telefon jsem chtěl na dobírku. Možná zde je ten problem. Tuto firmu nikde doporučovat nebudu.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (58)
Vaše doporučení:


Diskuze Firma Quikset s.r.o., další stránky: 1
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Firma Quikset s.r.o.

Firma Quikset s.r.o. - zdrojová stránka k tématu diskuze Firma Quikset s.r.o..

Zasílání Denního souhrnu názorů na Firma Quikset s.r.o. e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Firma Quikset s.r.o..

 Burza Prime 16:29 (28.3.2024) 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  610.00  +1.67% 
 ČEZ  837.00  -1.99% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 042.00  +1.17% 
 GEN DIGITAL  520.00  +0.39% 
 GEVORKYAN  258.00  +0.78% 
 KOFOLA CS  270.00  0.00% 
 KOMERČNÍ BANKA  840.00  +0.90% 
 MONETA MONEY BANK  102.00  +0.59% 
 PHILIP MORRIS ČR A  15 820.00  -0.13% 
 PHOTON ENERGY  45.40  +0.22% 
 PILULKA LÉKÁRNY  215.00  +2.38% 
 PRIMOCO UAV SE  915.00  -2.66% 
 VIG  725.00  0.00% 
Komodity online
 Ropa 86.91 USD 16:18   
 Zlato 2233.59 USD 16:18   
 Stříbro 24.97 USD 16:18   
 Káva 188.70 USD 16:18   
 Cukr 22.53 USD 16:18   
 Bavlna 91.47 USD 16:18   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.