Firma KRUK International s.r.o. - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Firma KRUK International s.r.o. - Diskuze k tématu Firma KRUK International s.r.o.


Výpis příspěvků 1 až 20 (78)
 
přečíst (14) 12.05.23 20:05  Dana25  (261250)

Kruk-vymahani pohledávky

Došel mě dopis od firmy Kruk-jsem po insolvenci čerstvě a nechápu když jsem si žádné dluhy během oddlužení neudělala proc mě něco takového přišlo,v dopise nejsou žádné informace jen moje jméno adresa a vec-info.o postoupení pohledávky ?nic víc ! Nemáte nějakou radu ?
Dosavadní doporučení: přečíst (14)
Vaše doporučení:

přečíst (0) 24.02.23 16:44  Jan Lelek  (256733)

Kruk ČR a SR rep. s.r.o.

Co se týká vymahacího procesu společnosti KRUK, vše se děje v souladu s českým právním řádem. Žádný proces neprobíhá bez předchozího PÍSEMNÉHO UPOZORNĚNÍ,které je odesíláno před započetím vymáhacího procesu,na poslední známou adresu udanou původním věřitelem. Prvním dopisem je OPP = oznámení o postoupení pohledávky. Tedy, pokud jste jako klient původní společnosti splnil podmínky vyplívající ze smlouvy " hlášení změny kontaktních údajů " ,není možné o tuto informaci přijít. Ve věci oprávněnosti vymáhání se společnost řídí podmínkami původní smlouvy. PROMLČENÍM ZÁVAZKU ZÁVAZEK NEZANIKÁ!! JAKO TAKOVÝ JE V ČR VYMAHATELNÝ!!!Pokud by případ šel k soudu a Vy jako žalovaná strana podal( a) odpor, soud takový případ k řešení SOUDNÍ CESTOU zamítne. Pokud se na Vás obrátí pracovník společnosi,vždy máte právo požadovat PŮVODNÍ DOKUMENTACI. Pokud máte pochybnost, máte možnost reagovat přes oficiální e- mail na stránkách společnosti. Připomínka je brána jako " stížnost " a je řešena v zákonné lhůtě 30 dní. Společnost jedná naprosto korektně.Veškeré procesy jsou předem konzultovány se zastupující pravní kanceláří a dodržování firemní politiky je také vyžadováno od všech zaměstnanců.
Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:

přečíst (2) 18.06.19 13:08  Haluzz  haluzakfestzavinacseznam.cz  (202720)

Proboha lidi zjistěte si vůbec jestli to mají právo vymáhat!!

Oni to často zkouší, může to být podobná banda jako intrumjustitia, od kterých jsem měl plnou tašku složenek a výhrůžek, zajímalo by mě kolik je to stálo ta hromada admistrativy peněz. Nevymohli ani korunu, jelikož to pouze zkoušeli, klíčové je aby měli buď nějaký váš podpis. Nebo důkaz k podložení údajného dluhu, takže bacha co jim říkáte, všechno zapřete už preventivně. Nic jste si neobjednali, nic jste nepodepsali, nic vám nepřišlo žádnou službu jste nevyužili. Je na jejich straně mít nějaké podklady pro nějaký dluh. Pokud je mají, pochybuji že by to řešili takto pofiderně v nějakých diskuzích, a dávali vám šanci. Právě naopak, jako všechny takové existence by v tichosti čekali až by to pořádně narostlo a pak vás totál ožebračili, žádní dobráci to nejsou. A pokud s nimi nemáte problémy, tak co se divíte? Se mnou by jste je taky určitě neměli když by jste mi ještě platili :D neměli by jste a nemáte je ani když neplatíte. .) Ono tady je mnoho lidí, kteří ze strachu raději zaplatí než mít problémy, a tímto tento společenský invazivní plevel podporují živinami.. Směnky údajně jdou zrušit to doufám víte ne ? 

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:

přečíst (5) 18.06.19 12:59  Haluzz  haluzakfestzavinacseznam.cz  (202720)

Tak tohle bude obtížné komentovat v mezích zákon

Když napíši že je to excelentně tupý názor zaměstnance z kruku, který chudáček má vše oblepené tak okrádá lidi, jde o to jak komu dluh vznikl, jestli to jsou dluhy z dětství za nezaplacenou knihu, jízdu na černo, nebo někde nějaké opomenutí zaplacení a na tom se tady rýžuje. Všichni tito lidé... kteří si nepůjčili, mají právo dle ústavy článku 23 se tvrdě bránit. Jestliže si někdo půjčil na auto, a nevrátil, riziko podnikání hold stává se, já jsem taky půjčoval, po pár letech se mi zadařilo a radši jsem všechny dluhy všem smazal, jelikož to bylo výhodnější. Pořád řeší kdo vám dluží, kdo se vám vyhýbá, kolik vám dluží, a furt to řešit do nekonečna. Lepší pocit jsem měl z toho když jsem jim to všem odpustil, ulevilo se jim, i mi, a ještě jsem se poučil. Takhle by to mělo fungovat. A to poslední co by mě tehdy napadlo je že by mi stát svými mafiány pomohl. Hold moje blbost. S tím jsem musel počítat.. Já jsem půjčil já jsem se spálil, ale né abych to z nich nechával vymlácet, popř. z nich dělal bezdomovce, tohle dělají bezcitné bezcharakterní hyeny. Neexistuje jakákoli obhajoba jakékoli profese spojené s dluhy, ať už půjčování nebo vymáhání, o exekučních hyenách nemluvě. To je banda špinavých kriminálníků a to už dnes nelze popřít, stejně jako to že celé exekuce u nás a na Slovensku jsou jeden obrovský promyšlený organizovaný zločin, tedy něco za co by všichni politici co tehdá byli ve vládě a tohle těm kriminálníkům umožnili, měli dostat doživotí! A pořád by to bylo málo, dopustili se vlastizrady, s fatálními důsledky s následkem smrti a né jedné. Proto říkám že nám vládnou masoví vrazi, jako sobotka, škromach, heger, fiala, atd  tito tři přednostně!!: zeman,  havel, klaus Zkrátka všichni kdo tehdá byli u moci a schválili novelu ex. zákona která je mimochodem naprosto protiústavní ! Nedotknutelnost obydlí nemůže být tak hrubě v rozporu se zákonem ex. novely že majitel nemovitosti je povinnen strpět práci exekutora, nebo že exekutorovi stačí doměnka a může vlézt kde se mu zlíbí.. Tohle je naprosto světový unikát.. Proto tvrdá obrana, tvrdý odpor, jelikož nic jiného obětem exekučního hyenismu nezbývá.. Bohužel.

Dosavadní doporučení: přečíst (5)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (15) 20.01.18 16:39  Danek  (191134)

zkušenost s Krukem

Já se společností Kruk zkušenosti mám a nemohu říci jedinou špatnou věc při vyřizování mého dluhu. Ač jsem byl velmi zaskočen a nemile překvapen, tak paní mi pomohla situaci v klidu vyřešit a navrhla mi i varianty, na jakých je možné se domluvit. Takové chování bych od takové společnosti upřímně nečekal.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (15)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (9) 02.08.18 14:19  Rakito  marcusa.cusazavinacemail.cz  (195319)

zkušenost s Krukem

kdysi jsem si vzala uvěr u jedné nejmenované nebankovky a když jsem onemocněla, neměla jsem na splátku. Odprodali to Kruku a s nimi jsem se donluvila bez sebemenších problemu. Jsem za to ráda

 

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (9)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (22) 21.02.18 22:21  Hana  (191773)

zkušenost s Krukem

A mohla bych se zeptat, co jste dělali, když jste zjistili, že máte u Kruku dluh ? Bohužel mě potkalo to potkalo, ale vůbec nevím co mám dělat. Paní ze společnosti byla hrozně milá a ochotná a všechno mi řekla, ale já jsem byla tak v šoku, že jsem to vůbec nepochytila a je mi blbé tam znovu volat.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (22)
Vaše doporučení:
přečíst (3) 14.12.18 11:20  Rakito  (198358)

zkušenost s Krukem

 

nemyslím si to. Odkupuji pohledávku a dále ji vymáhájí. Je to běžný postup.
Dosavadní doporučení: přečíst (3)
Vaše doporučení:
přečíst (0) 14.01.19 10:09  Marie Malá  hajanaaazavinacseznam.cz  (198971)

zkušenost s Krukem

má někdo ve společnosti Kruk podepsaný splátkový kalendář? Vyplatí se to?

 

Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:
přečíst (20) 23.02.18 22:55  Sonia  (191829)

zkušenost s Krukem

smazáno
Dosavadní doporučení: přečíst (20)
Vaše doporučení:

přečíst (20) 07.07.17 14:13  Sonia  (187431)

Kruk

gogog: Já mám s firmou Kruk též velice dobré zkušenosti. Pracuji zde na pozici Telefonního poradce již druhým rokem a jsem zde velice spokojená, jak s platem, tak s vedením. Za tu dobu co jsem tu sem si nevšimla, že by se takhle ukončoval pracovní poměr, takže bůh ví, jak to ve skutečnosti bylo.

Dosavadní doporučení: přečíst (20)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (11) 02.08.18 14:20  Rakito  marcusa.cusazavinacemail.cz  (195319)

Kruk

taky mám s nimi dobrou zkušenost. Jednaji se mnou líp než puvodní věřitel.

 

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (11)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (18) 11.10.17 21:19  Janurous  (188914)

Kruk

Mohla bych se vás Soni zeptat, jak je to u této firmy, co se týče platových podmínek. Docela ráda bych se ucházela o místo v této společnosti, ale ráda bych věděla tuto věc dopředu jestli mě chápete.
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (18)
Vaše doporučení:
přečíst (15) 11.10.17 21:31  Sonia  (188916)

Kruk

Dobrý den, ano chápu, ráda poskytnu nějaké informace, ale všechno by vám řekli na pohovoru pokud se k nám budete hlásit :). Co se týče peněz, tak je to u každé pozice jiné, a to co mají u inzterátu napsané, tak to opravdu dostanete, netahají lidi za nos, takže se tímhle můžete řídit. Plus teď od srpna máme místo 80 korunových stravenek, 100 korunové a hlavně od září máme den volna navíc, takže celkem 26 dní.
Dosavadní doporučení: přečíst (15)
Vaše doporučení:
přečíst (18) 11.10.17 21:33  Janurous  (188917)

Kruk

Děkuji moc, tak to vypadá opravdu dobře a s tím volnem teda ještě líp. Jaké máte momentálně volné pozice ? 
Dosavadní doporučení: přečíst (18)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (18) 11.10.17 21:35  Sonia  (188918)

Kruk

Tak na to vám tu nechám odkaz, volné pozice jsou vypsané tady cz.kruk.eu/zamestnani/pracovni-nabidky/
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (18)
Vaše doporučení:
přečíst (17) 28.08.17 05:03  hanah  (188063)

Kruk

Ja mám skúsenosť z druhej strany Moj priatel mal dlzobu u Kruku a ked sme raz potrebovali splatky odlozit, dalo sa dohodnut. Teraz si uz nepametam meno pani s ktorou sme jednali, ale bola velmi mila a vsetko prebiehalo bezproblemovo, po troch mesiacoch sme  nanovo zacali splacat a iba sa nam predlzila doba splacania a navysilo sa to o cosi, ale nie o vela.

Dosavadní doporučení: přečíst (17)
Vaše doporučení:
přečíst (16) 08.09.17 20:59  Janurous  (188235)

Kruk

Též jsem s nimi řešila podobný problém, docela dost mě překvapil přístup, protože jsem nevěděla, že se můžu domluvit na splátkách, takže mi paní pomohla vyřešit docela dost špatnou finanční situaci. 
Dosavadní doporučení: přečíst (16)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (24) 03.08.17 13:51  Honza  (187761)

Kruk

Nápodobně. U společnosti kruk jsem pracoval poměrně dlouho a s kýmkoliv byl ukončen pracovní poměr, tak vše proběhlo naprosto v klidu a hlavně proto byl vždy pádný důvod. Pokud slečna byla ve zkušební době a vedení s ní nebylo spokojené, pak ano, není potřeba uvést důvod pro ukončení spolupráce.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (24)
Vaše doporučení:


Diskuze Firma KRUK International s.r.o., další stránky: 1 | 2 | 3 | 4 | Další »
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Firma KRUK International s.r.o.

Firma KRUK International s.r.o. - zdrojová stránka k tématu diskuze Firma KRUK International s.r.o..

Zasílání Denního souhrnu názorů na Firma KRUK International s.r.o. e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Firma KRUK International s.r.o..

 Burza Prime 16:26 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  610.00  +1.67% 
 ČEZ  837.00  -1.99% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 040.60  +1.03% 
 GEN DIGITAL  520.00  +0.39% 
 GEVORKYAN  258.00  +0.78% 
 KOFOLA CS  270.00  0.00% 
 KOMERČNÍ BANKA  840.00  +0.90% 
 MONETA MONEY BANK  102.00  +0.59% 
 PHILIP MORRIS ČR A  15 820.00  -0.13% 
 PHOTON ENERGY  45.40  +0.22% 
 PILULKA LÉKÁRNY  215.00  +2.38% 
 PRIMOCO UAV SE  915.00  -2.66% 
 VIG  725.00  0.00% 
Komodity online
 Ropa 86.89 USD 20:04   
 Zlato 2220.53 USD 20:04   
 Stříbro 24.85 USD 20:04   
 Káva 188.70 USD 20:04   
 Cukr 22.53 USD 20:04   
 Bavlna 91.47 USD 20:04   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.