Firma R-eXpres Logistic, s.r.o. - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Firma R-eXpres Logistic, s.r.o. - Diskuze k tématu Firma R-eXpres Logistic, s.r.o.


Výpis příspěvků 1 až 13 (13)
 
přečíst (27) 26.02.13 14:44  Martin Neduchal  neduchalmartinzavinacgmail.com  (156665)

Negativní zkušenost!!

Dobrý den.

Rád bych se rozdělil o mou negativní zkušenost s touto firmou, asi jako mnoho dalších jsem hledal práci a po odeslání mnoho emalilů mi došla zpráva že se mám druhý den dostavit do Jihlavy, že pojedu s jejich řidičem jako závozník do Holandska, ovšem s tím že se vrátíme druhý den a dostanu vše náležitě zaplacené i náklady z Brna do Jihlavy, nestalo se tomu tak!!! Dojel jsem tedy na smluvené místo s jejich řidičem, a začali muka, nejen že auto bylo v šíleném stavu, ale místo druhý den jsem se vrátil po 4 dnech. Jel jsem na zkušební jízdu a skoro celou cestu jsem řídil já.Řidič mě po 4 "krásných" dnech vyhodil v Praze že se mám do Brna dostat jak chci, už to byl další bod který mě nehorázným způsobem vytočil. Nyní jsou to už 3 měsíce od této pracovní zkušenosti a místo slíbených min. 5000,- za cestu mi přisla poštovní poukázka na 255,- tak co je to za přístup, několikrát jsem je kontaktoval a teď tohle. Rozhodně nedoporučuji tuto firmu, připadá mi že dělají z lidí blázny.

Takže, pokud se nechcete nechat připravit jak o nervy, tak o peníze. NEDOPORUČUJI tuto firmu.

Dosavadní doporučení: přečíst (27)
Vaše doporučení:
přečíst (20) 01.08.13 12:11  Novotný  (160432)

Negativní zkušenost ????????

Chtěl bycvh se vyjádřit k osobě Martina Neduchala a dalších neschopných lidí, kteří místo práce lživě pomlouvají na internetu. Jsem řidič z povolání a umím počítat. Tak že ujet v jednom řidiči cestu s nákladem do Holandska a zpět s tím že jeden den odjete a druhý budete doma je blábol, kterému asi těžko někdo může uvěřit. A mzda závozníka za dva dny 5000,- kč (to by jsme měli za měsíc cca plat 53000 pro závozníka ???)......tak to nemají snad ani v Americe. Doufám že lidi, kteří  tuto a jiné firmy takto pomlouvají, se dostanou před soud a budou odsouzeni k nějakému pořádnému trestu za pomluvy. Zakrývat vlastní neschopnost pomluvami mi přijde docela přiblblé. Doufám že tyto fóra čtou další dopravci......aby věděli kvality těchto lidí. 

Dosavadní doporučení: přečíst (20)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (24) 09.12.12 19:38  Matěj Polomský  (155340)

Pomluva Firmy

Pan Alex Nový mi příjde jako nějaká vymyšlená osoba, která u firmy ani nikdy nejezdila a bojuje tady za počištění jména firmy a pana Bekeho. Chvilku jsem tam jezdil a po slušném ukončení se mi dostane silně nefér jednání. Pak nevím proč by pana Alexe Novýho mělo zajmat čeho kde dokázal pan Frait, to jen dokazuje to, že se někdo ve firmě snaží dostat toho, kdo o něm takhle píše. Když se tak ve firmě chová ukázkově, že by se od něj všechny firmy mohly učit, tak proč jste tedy u firmy nezůstal ? ... Co jsem slyšel od řidičů, kteří jezdili někde jinde, pan Beke je jen strašná ... a zajmá ho, jak moc má namlasklou kapsu a už vůbec ho nezajmá řidič jako člověk. Můj názor je takový, že pan Beke se spíš má co učit od jiných firem a ne firmy od něj. ;)

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (24)
Vaše doporučení:
přečíst (23) 10.12.12 19:41  Richard Beke  (155358)

reakce na pana Polomského

Vážený pane Polomský. Jsem rád, že jste se dokázal podepsat. Škoda jen že zde na tomto veřejném fóru neuvádíte jakým způsobem jste u naší firmy ukončil spolupráci, co všechno po dobu  spolupráce jste způsobil (třeba i přidal nějakou tu fotečku, které nám naši obchodní partneři zasílali ohledně vašeho nevhodného chování na vykládkách) a tak dále. Jelikož nejsem jako Vy, nebudu Vás tady veřejně pomlouvat. To dělají jen lidé, kteří nic neumí. Až budete někde zase u někoho hledat práci, dejte mu na mne kontakt, rád mu podám reference na Vaši osobu a dám, třeba přečíst i Vaše vulgární SMS. Tak že Vám přeji mnoho úspěchů v dalším profesním životě. 

Není pravdou, že by se od nás někdo měl učit, ale je jisté že se nemáme za co stydět. Ale za to hovoří naše výsledky, není třeba abych to tady rozebíral.

Dále bych chtěl upozornit, že každou obdobnou pomluvu budu do budoucna předávat našemu právnímu zástupci, za účelem podání trestního oznámení.

Richard Beke

 

Dosavadní doporučení: přečíst (23)
Vaše doporučení:

přečíst (23) 03.12.12 11:12  Alex Nový  (155237)

Můj názor k pomluvám na firmu R-eXpres Logistic

       Zdravím všechny slušné řidiče. Pracoval jsem u firmy R-eXpres Logistic. Chování této firmy k jejím řidičům je velmi dobré a mnoho ostatních firem by se mohlo od nich učit. Můj názor na pisálky, kteří tuto firmu pomlouvají je takový, že se jedná o řidiče, kteří jsou pro tuto práci nepoužitelní a nechce se jim pracovat. Stačilo by, kdyby se pod své názory podepsali, ale na to nemají dost odvahy (zřejmě aby se neprofláklo co jsou zač). Tak závěrem bych těmto pisálkům chtěl poradit, ať místo pomlouvání ostatních zkusí začít pracovat. Vysedáváním u PC a tlacháním si práci nenajdou nikdy.

Dosavadní doporučení: přečíst (23)
Vaše doporučení:
přečíst (25) 04.12.12 17:58  David Frait  (155261)

Můj názor k pomluvám na firmu R-eXpres Logistic

Vážení, už jen jejich WEB je na urovni cikána se základní školou, v jedné větě asi deset chyb, totálně nesmyslná www jen s větami jako : naše reference - nikde tam nejsou.., + další chlubící se věty o věcech, které jsou základním předpokladem k provozu dopravy :DD jako gps a podobné vtipky.

 Jsou to ... tyhle odkazy to jen a pouze podporují. 

 

Dosavadní doporučení: přečíst (25)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (19) 12.01.14 03:18  eloemasteven@hotmail.fr  eloemastevenzavinachotmail.fr  (164616)

Můj názor k pomluvám na firmu R-eXpres Logistic

Hello,my name is miss Eloema i want to be your good friend send me your email at my privatebox (eloemasteven@hotmail.fr) so i will give you my picture, Yours Eloema

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (19)
Vaše doporučení:
přečíst (19) 12.01.14 03:18  eloemasteven@hotmail.fr  eloemastevenzavinachotmail.fr  (164616)

Můj názor k pomluvám na firmu R-eXpres Logistic

Hello,
my name is miss Eloema i want to be your good friend send me your email at my private
box (eloemasteven@hotmail.fr) so i will give you my picture, Yours Eloema

Dosavadní doporučení: přečíst (19)
Vaše doporučení:
přečíst (25) 06.12.12 10:13  Alex Nový  (155237)

Můj názor k pomluvám na firmu R-eXpres Logistic

Pan David Frait (155261) by se měl asi nad sebou zamyslet............ Napiš nám kde pracuješ, jaké jsou na tebe reference a co jsi už v životě dokázal, že soudíš druhé. A zkus třeba i pravé jméno........jestli se tedy ovšem nebojíš. 

Dosavadní doporučení: přečíst (25)
Vaše doporučení:

přečíst (20) 22.11.12 13:56  Anonym  (155086)

Přidání k příšernému chování

Předchozí příspěvek s příšerným chováním pana Richarda Bekeho firmy R-express logistics musím jen podpořit. Sám jsem zde chvilku jezdil. Má řidiče na všech dodávkách a furt shání řidiče z důvodu toho, že potřebuje, aby pomáhal někdo skládat okna, které se musí jezdit ve dvou. Platebně se vyrovná, ale sráží peníze i za to, že si v autě uprdnete. Jeho chování vůči řidičovi je vysoce nefér, nechá Vás klidně jezdit 2 nebo 3 dny bez spánku. Nového řidiče vždy na oko vezme jako na zaučení, aby pomohl jen zdarma složit okna, ikdyž oproti smlouvě, ve které je napsáno 300 kč za ten týden, které stejně neproplatí. Když už se probojujete k tomu, že opravdu nastoupíte jako řidič a jezdíte, tak Vám nezaplatí slibované peníze (25,000 kč), které garantuje, když ujedete měsíčně minimálně 12,500km, je zde případ, že za 20.000 km za měsíc zaměstnanec dostal pouze 22,000 výplatu. Dále klidně nechá zaměstnance jezdit v autě, které neni zcela vpořádku (Letní gumy, brzdy, turbo rozbité apod...) Když už jste u firmy nějaký 3 měsíce, začne strhávat víc a víc peněz a když s ním slušně skončíte, tak o Vás ještě řekne, že jste ukradli služební peníze, telefon nebo dokonce že jste kradli naftu. Klidně Vás nechá jet s jednou dodávkou do Ostrova u Stříbra, řidič Vás odveze do Nýřan a odtamtud se dostaňte domu jak chcete, ale dopravu Vám neproplatí a narovinu Vám řekne, ať si někoho stopnete, kdo Vás sveze. Výmýšlí se v dispečinku samý voloviny, například furt nesmyslné překládání aut, když se v noci v pátek dostanete do Prahy, tak Vás nechá čekat do druhýho dne, než Vám pojede autobus domu, byť bydlíte jen 30 km od Prahy. (Protože se nechávají auta nejčastěji v Praze na placenym parkovišti). Jestli se zde ukáže někdo, kdo byl také poškozen, tímto rádoby skvělým podnikatelem, tak se zde nebojte ozvat a můžeme dát dohromady společný podnět k prošetření tohoto a následnému odškodnění Panem Bekem. 

Dosavadní doporučení: přečíst (20)
Vaše doporučení:
přečíst (22) 12.01.14 03:19  eloemasteven@hotmail.fr  eloemastevenzavinachotmail.fr  (164616)

Přidání k příšernému chování

Hello,
my name is miss Eloema i want to be your good friend send me your email at my private
box (eloemasteven@hotmail.fr) so i will give you my picture, Yours Eloema

Dosavadní doporučení: přečíst (22)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (17) 11.01.13 15:52  Pavel Kolářský  pkolarskyzavinacseznam.cz  (155786)

Přidání k příšernému chování

Dobry den jen potvrzuji chovani teto firmy nedavno jsem shanel praci jako ridic tak jsem posilal email na r-expres asi po tejdnu mi prisla sms s tim ze druhy den se mam dostavit do Ostrova u Stribra a tam ze pojedu s jejich ridicem zkusebni jizdu jako zacvik ale za volantem jsem vubec nesedel jenom jsem se vezl a hlavne jsem musel pomoc slozit a nalozit okna to bylo asi vse co jsem delal vezlo se to do holandska a zpatky nam dal  nalozit stare el.voziky pro telesne postizene pak jsme jeli zpatky a nekolikrat jsem presedal k jinemu jejich ridici protoze mi bylo receno ze ten druhy ridic pojede nakladat do ostrova u striba ale nakonec tam ani nejel a u prahy jsem presedl zpatky k tomu ridici co jsem s nim jel do toho holandska tak me teda nakonec odvezli do ostrova u stribra ale pak mi bylo receno at se domu dostanu jak chci a nbyla mi zaplacena ani koruna za to ze jsem vubec nekde byl ani jsem nevidel tu dohodu o provedeni prace kterou nechal poslat na firmu v ostrove u stribra proste jenom potrebovali nejakeho blba aby jim pomohl nalozit a slozit veskerej naklad to je asi tak vse.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (17)
Vaše doporučení:

přečíst (34) 16.08.11 09:07  Dopravce  (148306)

šílený přístup !!!

<span><br> Rád bych upozornil na zkušenost s r-expres, kteří se chovají v pořádku a vyčůraně vás dají na zkušební jízdu někam do Belgie něco složit, jako závozníka, natož zjistíte, že jedete s též novým řidičem, dispečerky jsou super, ale požadavky, jako potřebujeme něco složit, musíš si někoho sehnat a když ne, tak bezdomovce z azilu a td.. to je dost přehné, po té co vám pořád říkajá jak mají 6 aut a řidičů, tak když je potkáte, tak tam je 1 možná stálý, jinak všech 5 nově přijatých v rozpětí 2 týdnů... asi jsem se jen nechal obalamutit, r-expres hledá ty hodné lidi, z kterých si pak dělá tohle, lituji je a je jich velká škoda.<br></span>

Dosavadní doporučení: přečíst (34)
Vaše doporučení:


Diskuze Firma R-eXpres Logistic, s.r.o., další stránky: 1
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Firma R-eXpres Logistic, s.r.o.

Firma R-eXpres Logistic, s.r.o. - zdrojová stránka k tématu diskuze Firma R-eXpres Logistic, s.r.o..

Zasílání Denního souhrnu názorů na Firma R-eXpres Logistic, s.r.o. e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Firma R-eXpres Logistic, s.r.o..

 Burza Prime 16:14 
Název Kurz Změna
 COLT(CZG)  626.00  +0.32% 
 ČEZ  874.00  -0.68% 
 ERSTE  1 070.00  +1.37% 
 GEN(NORTON)  495.00  -0.10% 
 GEVORKYAN  258.00  -0.77% 
 KB  868.00  0.00% 
 KOFOLA  274.00  +1.86% 
 MONETA  102.20  +0.39% 
 PHOTON  46.30  +0.22% 
 PILULKA  196.00  -1.51% 
 PM  15 960.00  +0.50% 
 PRIMOCO   900.00  0.00% 
 VIG  733.00  +0.27% 
Komodity online
 Ropa 87.33 USD 15:58   
 Zlato 2380.39 USD 15:58   
 Stříbro 28.46 USD 15:58   
 Káva 231.19 USD 15:58   
 Cukr 19.55 USD 15:58   
 Bavlna 79.22 USD 15:58   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.