Firma PPL CZ s.r.o. - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Firma PPL CZ s.r.o. - Diskuze k tématu Firma PPL CZ s.r.o.


Výpis příspěvků 1 až 12 (12)
 
určitě přečíst (7) 16.08.22 15:14  Vladimíra Moudrá  (246658)

nedoručená zásilka

Recenze obvykle nepíši, ale o tohle se musím podělit. Objednala jsem si zboží od prodejce /sportovní dres 1580,-/. Balíček nedorazil, tak jsem si vyžádala od prodejce číslo zásilky a zavolala jsem na PPL, kdy mi balíček doručí. Tam mi nějaká protivná operátorka sdělila, že mi balíček blokují, jelikož mají nějaké potíže s tímto prodejcem a že si to mám vyřídit s ním. Když jsem chtěla nadřízeného, tak mi řekla, že mi nikoho nedá, že by mi řekl to samé a zavěsila. Podala jsem reklamaci na PPL, že nedoručili můj balíček a že mě jejich spory s odesílatelem rozhodně nezajímají. Jestli mezi nimi a odesílatelem panují nějaké nekorektní vztahy, tak je rozhodně nebudu řešit já. Já jsem si zboží objenala, řádně zaplatila a odesílatel je řádně a včas odeslal. PPL mi zadržela balíček a v něm mé zaplacené zboží. To nehodlá doručit mě ani zpět prodejci. Ten mi samozřejmě nevrátí peníze, dokud nebude mít zpět zboží. Pro mě je jednoznačně viník PPL, jelikož převzala balíček k doručení a teď si mě a mé zaplacené zboží drží jako rukojmí ve svém sporu s prodejcem. Nemám peníze ani zboží. PPL má jistě spoustu jiných právních možností, jak se s tímto prodejcem vypořádat, a né okrádat o zaplacené zboží důvěřivé a nic netušící, platící zákazníky...za mě jsou to šmejdi....

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (7)
Vaše doporučení:

přečíst (5) 28.03.22 18:40  Lenka  (242572)

Nespolehlivý dopravce neprofesionální přístup

Pošlou obecný e-mail s tím, že se balík bude doručovat v následujících dnech, SMS s konkrétním dnem a časem rozvozu balíku však dorazí bezprostředně před jeho plánovaným doručením, kdy termín již není možno změnit. Když zrovna nejste k zastižení, protože se těžko v dopoledních hodinách během 20 minut teleportujete z práce zpátky domů, balík doručí do Parcelshopu. Opakované doručení není možné ani za poplatek. Zcela tedy odpadá předpokládaná výhoda doručení do rukou adresáta. Nevěřila bych, že to někdy řeknu, ale zlatá Česká pošta. Ta alespoň nabízí možnost opětovného doručení (a to dokonce zdarma).

Dosavadní doporučení: přečíst (5)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (5) 12.09.21 02:08  Pa  (232063)

Velká nespokojenost

S politováním se opakovaně setkávám s určitou neochotou některých dopravních společností chovat se k přepravovaným balíkům lidí, kteří si je s důvěrou najmuli, ohleduplně. Například firma PPL, kterou asi dobře znáte, podle všeho s mou poslední objednávkou jednala tak, že hrubou manipulací došlo k proražení zásilky, označené jako křehká. S touto firmou se mi navíc špatně jedná, zjistil jsem, že je přesvědčená o tom, že jí přísluší plné dopravné i když dodá zásilku poškozenou a provede vlastně velmi nekvalitní přepravu. Zažil jsem s ní jen stres, nepříjemnost samozřejmě jsem jí za to musel zaplatit plné docela vyšší dopravné.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (5)
Vaše doporučení:

přečíst (6) 30.07.20 07:02  APII  (213471)

Nespolehlivá!!!!!!!!!!!!

Jen informativně. Již dva dny po sobě jsem objednávala vyzvednutí a následné doručení jednoho jediného balíčku a pokaždé byla objednávka ve večerních hodinách vystornována vždy ze strany společnosti PPL. První důvod - "Poznámka: chybně přijato jinýmneni jeho" a druhým důvod - "Poznámka: 30/7není jeho trasa".

Dvakrát odmítli mojí zásilku převzít a potřetí to zkoušet nebudu. Zajdu na poštu, ta snad bude fungovat lépe.

Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:

přečíst (16) 01.01.20 14:50  paek  (207104)

Neschopná a prolhaná firma je PPL.CZ

Mohu ohodnotit jen dvěma slovy: Gauneři a darebáci. 23.12. převzali zásilku od slovenského partnera, to mi oznámili 24.12. s tím, že budu informován o době dodání na moji adresu. Žádná informace nepřišla, pouze 30.12. jsem obdržel SMS, že nelze platit dobírky kartou pro poruchu terminálu, to bylo vše. Přesto jsem celý den 30.12. čekal na předání zásilky, aniž by doručení oznámili, dedukoval jsem z té informace o placení. Bohužel toho dne odpoledne jsem obdržel informaci, že moje zásilka je uložena v Parcelshopu v 8 km vzdáleném městě, úplně jiném, než ve kterém bydlím a že si sásilku mohu do 7 dnů vyzvednout. Na moji urgenci dodání na moji adresu mi odpověděla soudružka specialistka zákaznických služeb, že vše prověřila a řidič konal dle jejich směrnic a nic neporušil. Jen samé lži, ironie a výsměch typu, že jistě budu spokojen s jejich dalšími službami. Na telefon se nedá dovolat, lépe dovoláte se ale posloucháte půl hodiny blafy a platíte spojený hovor, ale operátora se nedočkáte.Na další emaily nereagují. Z informací o pohybu zásilky na portálu vyhledávání zásilek jednoznačně vyplývá, že řidič předal ve  14.00 hodin do Parcelshopu - mezi tímto údajem a ranním převzetím v depu není jiná informace, žádný pokus o doručení. Zásilku do Parcelshopu předal řidič rovnou, aniž by se pokusil jakkoliv o její doručení na místo určení, tedy na moji adresu.

Už nikdy více... jsou to neuvěřitelní parchanti, lháři a darebáci. Doporučuji všem tuto firmu bojkotovat.

Dosavadní doporučení: přečíst (16)
Vaše doporučení:

přečíst (5) 15.11.19 14:07  robert  (206237)

Neschopnost

PPL ma absolutne neschopnich ludi. Telefon nedvihaju, a ked ano, tak vacsinou nevedia odpovedat alebo pesmeruju na ich nefunkcnu stranku z 90-tych rokov alebo na email na ktory odpisu do tyzdna, ze nevedia co maju robit. Naozaj, to je uz na smiech, nedokazem pochopit ako moze takato sluzba este fungovat v dnesnej dobe vobec, ked s*ru na zakaznika.

Dorucenie este ako tak im ide, ale zavisi od sofera, niekedy len raz prezvoni na mobil a ked si nevsimnete namiesto toho aby zazvonil on vezme balik zo sebou na vikend...

Poslat cez PPL moze byt lacnejsie ako posta, ale stoji to za to? Za vsetky tie nervy? Pre mna absolutne nie. Uz aj ten ich novy system s vytlacenim etikety z ich nefunkcnej stranky je hroza. Uz aj parcel shopy ktore s nimi pracuju na nich nadavaju a radsej doporucuju postu..

Dosavadní doporučení: přečíst (5)
Vaše doporučení:

přečíst (6) 07.11.19 12:56  investor76 Jméno 'investor76' používá stále stejný uživatel  libor_tzavinacwindowslive.com  (206056)

Neschopné a arogantní PPL - odeberme jim koncesi a vyžeňme šmejdy

PPL opět ve své neschopnosti a aroganci nezklamalo. Ráno potvrdí SMS doručování zásilky v objednaném čase 17 – 21 h. Na zásilku čekám už 3-tí den a doručení zásilky se opět zpozdí, pokud ji nebudu nucen vracet. Prý někdo naložil mou zásilku na denní doručování na místo správného termínu. Omyly se stávají, ale za posledních 5 let tato společnost nedoručila jedinou objednávku podle jejich vlastních podmínek a v systému potvrzeném termínu. Pokud můžete PPL fakt nebrat !!!” Nejtrapnější je když ani lidé z reklamací PPL nechápou jaký je rozdíl mezi vnucovaným doručováním v 14:00 resp. 14:35 a potvrzeným, tudíž očekávaným doručováním mezi 17 - 21. Co dodat? PPL Nebrat.

Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (4) 04.06.19 13:09  Adam  (202337)

Dva ztracené balíky

Řidič vyzvedl a nedovezl ani na depo. V systému je o zásilce záznam. Balík nenávratně ztracen! Už nikdy PPL. I kdyby to mělo stát dvojnásobek, protože taková služba je špatná i zadarmo.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (4)
Vaše doporučení:

přečíst (21) 23.08.18 17:03  smalt  smaltzavinacsmalt.eu  (195796)

PPL sbohem!

Za chvíli si odjíždím do depa PPL pro balíček. Mám to jenm 50 Km tam a 50 km zpět. Kurýr PPL - arogantní týpek - mi totiž vyhlásil válku. Areál, v němž sídlí naše firma se začal zamykat , bránui lze otevřít jednoduše telefonem. Jenže  to prý není kurýrova povinnost a není nic, co by ho k tomu donutilo. Tak prostě přijede a když není otevřeno, což většinou není, zase odjde. Je to prý v lidech, říkala paní na zákaznické lince, a měla pravdu. Není k ničemu se rozčilovat. Už jsem rozeslala všem našim dodavatelům, ať nám propstřednictvím této firmy nic neposílají. Ostatní přeprabvní služby Česká pošta , DPD, Geis či Schenker naštěstí problém nemají. Sbohem PPL, nebude se mi stýskat!

 

Dosavadní doporučení: přečíst (21)
Vaše doporučení:

přečíst (21) 09.02.17 10:51  Olga Kuntová  olinazavinacvolny.cz  (185216)

Zhoršení služeb PPL

Praha. Absolutní zhoršení služeb PPL - naprosto stejná zkušenost během 3 týdnů (24., resp. 25.1. a 8., resp. 9.1.). První den večer mezi 18. a 19. hodinou pošlou mail, že vám budou následující pracovní den doručovat zásilku mezi 8 a 18 hodinou - k upřesnění prý pošlou SMS v onen den. Nic nepřijde. Když kliknete ten následující pracovní den na odkaz zaslaný v e-mailu ke sledování zásilky, zjistíte, že zásilka je stále v depu. Na telefonický dotaz vám sdělí, že mají na doručení dva dny a že zásilku doručí až den následující. Hodinu upřesnit nemohou, to prý si udělá až řidič v den dodání. Úžasná služba! Tu první zásilku mi ale stejně doručili v původně avizovaný den v 15 hodin (i když byla stále vedena v depu) a SMS s tím, že jí doručí mezi 13.-15. hodinou přišla v 18:39 (ověřeno, že problém nebyl na straně operátora). Tu druhou jsem si raději nechala doručit na nějaký ten jejich ParcelShop - i když jsem nemocná, snad mi tam někdo dojde. Doručení PPL už nikdy!!!!

 

Dosavadní doporučení: přečíst (21)
Vaše doporučení:

přečíst (18) 17.06.16 16:10  Rostik novak  smallfoxzavinacemail.cz  (182731)

ppl mi upira veci ktere si objednam

Na zverimexu mate krysu ktera krade

Dosavadní doporučení: přečíst (18)
Vaše doporučení:

přečíst (26) 16.07.11 15:25  Jarmila Kratochvílová  kratojarmlzavinaccentrum.cz  (147795)

PPL

PPL hlavně v Plzni je poslední dobou jak na houpačce, bordel nad bordel, Brož uplácí Šafaříka aby měl co nejvíc linek a dělá si s ním co chce, hlavní kápo v Plzni Je Eda se svými desátky Lukášovi a zbytek depa jen mlčí a poslouchá, Holub jezdí na vyjetej olej z hospod a Eda zas pašuje naftu z Německa načerno v dodávce a prodává jí o 10Kč levněji než pumpaři.


Dosavadní doporučení: přečíst (26)
Vaše doporučení:


Diskuze Firma PPL CZ s.r.o., další stránky: 1
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Firma PPL CZ s.r.o.

Firma PPL CZ s.r.o. - zdrojová stránka k tématu diskuze Firma PPL CZ s.r.o..

Zasílání Denního souhrnu názorů na Firma PPL CZ s.r.o. e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Firma PPL CZ s.r.o..

 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  624.00  +0.81% 
 ČEZ  880.00  -0.45% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 055.50  +0.33% 
 GEN DIGITAL  495.50  -0.20% 
 GEVORKYAN  260.00  0.00% 
 KOFOLA CS  269.00  -2.54% 
 KOMERČNÍ BANKA  868.00  -0.12% 
 MONETA MONEY BANK  101.80  -0.97% 
 PHILIP MORRIS ČR A  15 880.00  +0.38% 
 PHOTON ENERGY  46.20  +2.10% 
 PILULKA LÉKÁRNY  199.00  0.00% 
 PRIMOCO UAV SE  900.00  0.00% 
 VIG  731.00  +1.53% 
Komodity online
 Ropa 87.40 USD 17.04   
 Zlato 2372.70 USD 17.04   
 Stříbro 28.27 USD 17.04   
 Káva 239.08 USD 17.04   
 Cukr 19.29 USD 17.04   
 Bavlna 80.51 USD 17.04   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.