Firma CENTROPOL ENERGY, a.s. - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Firma CENTROPOL ENERGY, a.s. - Diskuze k tématu Firma CENTROPOL ENERGY, a.s.


Výpis příspěvků 1 až 20 (225)
 
určitě přečíst (5) 18.10.23 14:32  Marek  churaveczavinacgmail.com  (272449)

Centropol - praktiky energošmejdů - pozor na detaily smlouvy

Musím se podělit o své zkušenosti , bohužel velmi špatné s Centropolem v Září 22 v době krize, kdy mi skončila fixace u dodavatele Lama Energy , jsem dostal od Lamy nabídku na 3 roky za podmínek které se mi zdály nevýhodné 3500 CZK / mw tak jsem využil možnost přejít k jinému dodavateli - Centropol . Pekně mi zpívali na začátku , měl jsem radost jak dobře jsem pořídil , že jsem u dodavatele za relativně normální ceny - nabídli mi produkt Strategicky na 2 roky . Cena měla být 3200 + distribuce , zálohy 9,300 kč měsíčně a na spotřebu 25 MW ke které jsem se odhadem zavázal a dodržel ji . Věřil jsem že mám smlouvu platnou , bohužel už za 2 měsíce změnili cenu , (bez upozornění na možnost odstoupit od smlouvy - prý poslali normální dopis ) a ceny navýšili na 6900 kč / MW + distribuce , Tuto cenuz dali na Listopad a prosinec 22 a poté přišel vládní strop. Ŕíkal jsem si že když jsem si naspořil na zálohách 105.000CZK že to bude na 25 MW stačit . V 7 , 8 měsíci jsem je kontaktoval ať mi řeknou přibližnou cenu , neuměli říct , protože prý tam byli 3 ceny , říkám jak 3 a dozvěděl jsem se tu dardu za Listopad a prosinec a začal to okamžitě rozporovat a psát emaily a volat nakonec se podřekli že za 6.000 pokuty můžu dát výpověď tak jsem ji okamžitě podal . Až v reakci na mou výpověd smlouvy i pod pokutou kterou jsem byl ochoten zaplatit mi změnili smlouvu , ze zločinnou s cenou 6.900/ mw ) byla snížena jen dočasně stropem ,a opět by začla platit kdyby strop zrušili . Říkam si fajn , tak ted ještě vyučtování a přislo překvápko , při zálohách 9.300 měsíčně se spotřebou 25 Mw jsem dostal vyučtování 116.000 CZK co dodat , byl jsem totálně obrán , okraden , spotřeba naprosto v normě , mormálně jsem míval kolem 42 Mw a platíval 50.000 cca a nyní za polovinu spotřeby 25 Mw cena 116.000 CZK. Šíbři z Centropolu dali přes 1/3 spotřeby do extra drahých měsíců listopad , prosinec 22 a učtují mi za ně bez mála 50.000 CZK co dodat , bránit se nelze , podal jsem reklamaci , jak to počítali , kde vzali ty udaje že ta spotřeba byla zrovna v těch drahách měsících , prý jsem si nezadal samoodečet , byl jsem na dovolené , šetřil plyn a stejně jsem byl vyloženě okraden energošmejdy . Dejte si na ně pozor a pokud by se chovali slušně , nemám problém se podělit o dobré zkušenosti ale toto mluví za vše ... a na infolinku se dovoláte pouze fintou jako nový zákazník , Pokud by se někdo z Centropolu chtěl chytnout za nos , milerád sdílím zákaznické čislo Z220770558
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (5)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (12) 12.05.23 09:36  Karel Matouš  (261231)

Katastrofa

A cenu pro firmu s největším potenciálem pro zlepšení za rok 2023 vyhrává... Obyčejný přepis elektroměru je kosmický problém. Dokonce i v situaci, kdy se provádí po ročním vyúčtování, v rámci rodiny, kde jsou dobré vztahy a nový zákazník souhlasí s tím, že okamžitě přebírá veškeré závazky. Jednoduché? Ne u Centropolu. Zákazník MUSÍ doložit cokoliv, zákazník se MUSÍ postarat. Oni vlastní nečinností způsobí, že k převodu včas nedojde a je splatná záloha na další období. A nejsou to oni, kdo tuhle situaci aktivně řeší, naopak, jsou těmi, do nedodají ani dostatek informací - jste to Vy, kdo pátrá, kdo musí přijít na to co se děje (že někde existuje fiktivní nedoplatek), jste to Vy, kdo musí hledat způsob, jak v těch jejich "systémech" tuhle trivialitu realizovat. Zdůrazňuji, že v luxusní situaci, kdy nový zákazník platit chce, on chce převzít veškeré závazky, on chce podepsat smlouvu. Ne, kosmický problém... A takto je to u Centropolu se vším. Sebemenší drobnost je problém na X rozhovorů po telefonu. Už jsem měl několik smluv u ČEZu a za dvacet let jsem s nimi neprotelefonoval ani desetinu času co s Centropolem každý rok. Pokud by se někdo z Centropolu chtěl chytnout za nos, může si to zkontrolovat - koncové pětičíslí EAN:56696
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (12)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (17) 12.04.22 12:09  Sylva Jeřábková  (243016)

Neochota

Chci připojit být k elektrické síti nejsou schopni to udělat ani po měsíci,každý vám řekne něco jinýho ,paní na telefonu mi lhala že prý póžádali o připojení elektrohodin sem tam volala samozřejmě že nic nemají póžádáno je to hrozné jednání nedoporučuji vůbec.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (17)
Vaše doporučení:

přečíst (13) 25.03.22 09:30  kamila  (242493)

Hrozně chovani

Přestěhovali jsme se do nového domu, kde byla elektrika vedena na předchozí nájemce, který dum ani nepředali, jen vhodili klíče do schránky. Takže s novým stavem elektriky jsme jeli do ČEZu, aby jsme si elektřinu přepsali na sebe, kde jsme zjistili, že bývalý nájemci, měli na tento dům několik smluv na různá jména, ale ani jednou dluh co jim vznikl neuhradili, jen přepsali na jiného člena. Ale už tam asi půl roku nemají vedenou elektřin na nikoho. Poté nám v únoru přišel do schránky dopis od Centropolu, zjistili jsme že elektřinu mají tam, ale na úplně jiné jméno nez kdo tam opravdu bydlel. Začali jsme řešit přepis na nás, muselo se čekat, protože nebyla od nich výpověď, poté se dalo nedohledatelna..Říkáme, že máme strach aby nás nikdo neodpojil, dokud to nebude vyřešené, byli jsme ubezpečení, že ne. Odpojili nás! V tu chvíli začal koloběh. Volání na Centropol, kdy mi vždy každý říkal něco jiného. Hned na začátku mi řekli, že pokud chceme byt zapojení, tak máme uhradit dluh za tu paní, že se mi peníze vrátí, poslala jsem 8160 Kč, nezapojili mě, až když nás přepsali, mezitím Jsem ale volala na ČEZ, tam mi řekli ať anuluji smlouvu a vyžádam si peníze zpět, když sem to volala na Centropol, ještě ten den nás přepsali a že peníze vrátí v plné výši a vyřídí si s pani sami, ať pošlu čestné prohlášení, že jsem to.poslala jen chybou komunikace. Penize do teď nemám, dnes jsem mluvila s jinou paní, která mi řekla že mi sice vrátí 2160,- za to zapojení, které se vlastně neuskutečnilo, protože se zapojila elektrika na nového odběratele. Ale 6000,- to mozna už neuvidím. Každý mi říká něco jiného. Ja jsem blbá, že jsem něco posílala , protože mám 4 děti a potřebovala jsem topit( čerpadla od kotle mi jedou na elektriku) a byla ještě zima.

Dosavadní doporučení: přečíst (13)
Vaše doporučení:

přečíst (22) 06.01.22 11:42  Kříž Radim  radim.krizzavinacseznam.cz  (238554)

podvod CENTROPOL ENERGY a.s.

Zástipce CENTROPOL ENERGY, a.s. se u nás zachoval přesně jako energošmějd.

Jsou to normální ...

Podepisují sami plné moci a na základě takto zfalšované plné moci si zařídí ukončení smlouvy u ČEZu a ČEZ už vám volá s hotovou věcí.

Že na základě vaší (zfalšované) plné moci vám dali u ČEZu výpověď.

Dávejte si na ně pozor.

Hlavně na jejich podomní prodejce, cíleně si vybírají starší lidi (u nás nad 70 let) a pak balamutí.

Když se nedohodnou, tak zfalšují podpisy a přehlásí vás k sobě.

POZOR na 

CENTROPOL ENERGY, a.s. - PODVODÍCI!!!

Kříž Radim

Dosavadní doporučení: přečíst (22)
Vaše doporučení:
přečíst (10) 10.01.22 15:54  Centropol  obchodzavinaccentropol.cz  (228614)

podvod CENTROPOL ENERGY a.s.

Dobrý den, Radime, situace, kterou popisujte, je neomluvitelná a velmi nás mrzí, pokud se něco takového na českém trhu děje. Centropol nespolupracuje s obchodníky, kteří by navštěvovali zákazníky v jejich domácnostech. Zároveň na vaše jméno ani e-mail neevidujeme v našich systémech žádnou aktivní ani historickou smlouvu, a proto si nemyslíme, že se jednalo o nás.

 

S tím, co popisujte, rozhodně nesouhlasíme a odsuzujeme to stejně jako vy. Právě proto jsme iniciovali a podepsali deklaraci dodavatelů energií na ochranu spotřebitele, jejímž cílem je takové praktiky z energetiky odstranit. Každopádně rádi bychom zjistili více informací, abychom mohli adekvátně reagovat. Kdybyste nám mohl napsat jakékoliv bližší informace, budeme vám moc vděční. Piště prosím na obchod@centropol.cz. 

Dosavadní doporučení: přečíst (10)
Vaše doporučení:
přečíst (13) 11.01.22 14:20  Kříž Radim  radim.krizzavinacseznam.cz  (238554)

podvod CENTROPOL ENERGY a.s.

Dobrý den,

tak s tím, že nemáte podomní prodejce lžete.

Vloudil se k nám a jsme po jeho podvodu, kdy si sám podepsal smlouvu, u Centropol energy a.s.

To jednání si odsuzujte jak chcete, ale realita je někde jinde.

A ano, můj e-mail nemáte v databázi, budeme komunikovat tady - veřejně.

Takže ještě jednou - podomní prodejce Centropol energy a.s. po neúspěšném jednání s nabídkou od Centropol energy a.s. byl odmítnut, zcela jasně bylo řečeno, že nechceme Centropol energy a.s. a nesouhlasíme s nabídkou.

Přesto nám stávající dodavatel oznámil, že na základě plné moci od Centropol energy a.s. nám dává výpověď.

Tu plnou moc jsme nepodepsali, žádný souhlas jsme nedali.

Pozor na Centropol energy a.s. , jejich podomní prodejci si sami za vás podepisují smlouvy.

Doporučuji s nima vůbec nejednat a pokud máte ve městě zákaz podomního prodeje - okamžitě volat policii.

Dosavadní doporučení: přečíst (13)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (6) 08.01.22 16:29  Vladimír Ivanov  (238694)

podvod CENTROPOL ENERGY a.s.

člověk si dnes moc nevybere,všichni jsou tak trochu z jednoho těsta.známý pracuje v realitní kanceláři a prý spolupracoval dříve s někým z moravských dolů,kde to údajně nyní řídí někdo koho kdysi za nekalé praktiky vyhodili právě z centropolu.nic se nezměnilo,šmejdi napojení na podomní prodejce z d2d cz se jen přesunuli jinam kde jim to prochází,od koryta ke korytu a Komárkovi rozkrádají kdysi celkem solidní firmu pod rukama

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (6)
Vaše doporučení:
přečíst (6) 11.01.22 14:17  Kříž Radim  radim.krizzavinacseznam.cz  (238554)

podvod CENTROPOL ENERGY a.s.

Dobrý den,

tak s tím, že nemáte podomní prodejce lžete.

Vloudil se k nám a jsme po jeho podvodu, kdy si sám podepsal smlouvu, u Centropol energy a.s.

To jednání si odsuzujte jak chcete, ale realita je někde jinde.

A ano, můj e-mail nemáte v databázi, budeme komunikovat tady - veřejně.

Takže ještě jednou - podomní prodejce Centropol energy a.s. po neúspěšném jednání s nabídkou od Centropol energy a.s. byl odmítnut, zcela jasně bylo řečeno, že nechceme Centropol energy a.s. a nesouhlasíme s nabídkou.

Přesto nám stávající dodavatel oznámil, že na základě plné moci od Centropol energy a.s. nám dává výpověď.

Tu plnou moc jsme nepodepsali, žádný souhlas jsme nedali.

Pozor na Centropol energy a.s. , jejich podomní prodejci si sami za vás podepisují smlouvy.

Doporučuji s nima vůbec nejednat a pokud máte ve městě zákaz podomního prodeje - okamžitě volat policii.

 

 

 

 

Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:

přečíst (9) 28.12.21 13:10  Derspi  derspizavinacseznam.cz  (237839)

Centropol - elektřina

Zdravím. Musím se podělit o svůj zážitek s Centropolem. Snad to pomůže potenciálním zákazníkům s rozhodováním od koho odebírat elektřinu. Jako stávající zákazník Eonu jsem chtěl odejít k Bohemia energy. Přes ně jsem ukončil smlovu ke konci roku 2021. Situace se vyvinula jak se vyvinula a já byl nucen hledat nového dodavatele elektřiny. V říjnu jsem se přes Kalkulator.cz (taky kapitola sama o sobě) dostal k Centropolu. Centropol měl všechny údaje (že mi u Eonu končí smlouva, toto měli ode mě přeposlané i ve smlouvě, kterou jsem podepsal to bylo uvedené, že u Eonu končím 31.12.2021). I přesto jsem obdržel SMS o připojení od roku 2023! Pak nastal nekončící maraton volání (a s tím souvisejícího čekání) na Centropol, Eon a zase zpátky Centropol. Kdy jsem zjistit, že Centropol aniž by bral v potaz, co všechno ode mě už měl, tak zas podal výpověď ze smlouvy. Eon to samozřejmě přijal tak, že Centropol tu výpověd nedal dostatečně před výročím smlouvy (která končí!???) a tak dal Centropolu zpětnou vazbu, že přepojení místa odběru je možné až od rolu 2023. Takže jsem si zas vyžádal od Eonu potvrzení o ukončení smlouvy, zas to poslal na Centropol. Výsledkem toho bylo zamítnutí smlouvy s tím, že u stávajícího dodavatele (Eonu) nedošlo ke zvýšení cen jak jsem údajně někde uvedl. To, že ode mě měli několik potvrzení, že důvod odchodu od Eonu je ukončení smlouvy, nikoho nezajímalo. Stejně tak mě překvapilo, že nejsou schopni informovat klienta o tom, že zamítli smlouvu, kterou klient podepíše. O slově urgovat se mi bude ještě dlouho zdát, jak mi to operátoři dokola opakovali. A že by vás prvoliniový operátoři přepojili někam, kde by to mohli řešit lidi, co tomu opravdu rozumí, ani nemluvě. Celkově přístup příšerný. Rád bych se se svojí zkušeností podělil na stránkách Centropolu ale tam bych nejspíš neprošel kladnou cenzurou. 

Dosavadní doporučení: přečíst (9)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (6) 03.01.22 16:46  Centropol  obchodzavinaccentropol.cz  (238301)

Centropol - elektřina

Moc nás mrzí, že jste si tímhle prošel, ale v posledních týdnech u nás hledaly pomoc desítky tisíc zákazníků v režimu DPI. Snažili jsme se co nejvíce navýšit kapacity a logicky to sebou přineslo nějaká pochybení jednotlivců a všechny chyby jsme bohužel nedokázali ohlídat. Proto se omlouváme a rozhodně děkujeme za zpětnou vazbu, díky které můžeme naše služby zase o něco zlepšit. Vám přejeme, ať jste se svým dodavatelem spokojený, a kdyby se cokoliv přihodilo, jsme vám samozřejmě k dispozici.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (6)
Vaše doporučení:

přečíst (29) 09.11.21 11:17  B.  (234768)

Fixně na dva roky - žádná fixace ceny

V srpnu 2021 jsem se rozhodla fixovat cenu elektřiny na dva roky. Hledala jsem na internetu nejnižší cenu a oslovil mě obchodník kalkulátor.cz který mi předložil několik nabídek s fixovanou cenou. Vybrala jsem si produkt od Centropolu Fixně na dva roky. Smlouvu mi operátorka neposlala předem k prostudování a když přijel kurýr, ani mi jí nechtěl nechat k přečtení, že to musí hned odvézt. Tak jsem jí s kurýrem za zády smlouvu rychle pročetla a podepsala. Později jsem si ale všimla, že je tam malým písmem uvedeno, že dodavatel může změnit cenu. Na zákaznické lince Centropolu mi posléze potvrdili, že cena u produktu "Fixně na dva roky" není fixovaná! Nemohla jsem tomu vůbec uvěřit. Dodávky ještě nebyly zahájeny, takže smlouvu určitě vypovím, dle operátorky Centropolu nebudu platit žádné sankce, ale už se bojím někomu po telefonu něco uvěřit.

Dosavadní doporučení: přečíst (29)
Vaše doporučení:
přečíst (10) 10.11.21 08:40  Centropol  obchodzavinaccentropol.cz  (228614)

Fixně na dva roky - žádná fixace ceny

Dobrý den, rádi bychom vás ujistili, že cena produktu FIXNĚ je opravdu fixní a po celou dobu závazku neměnná. V tuto chvíli samozřejmě nevíme, o které větě mluvíte, ale ve smlouvě je napsáno následující:

"Pro produkty z ceníkové řady FIXNĚ platí, že v průběhu aktuálního závazku (až do prodloužení) je obchodní (neregulovaná) složka ceny určena fixně, tj. po tuto dobu Vám ji nezvýšíme." 

Co samozřejmě není dobře je to, že jste neměla dostatek času na pročtení smlouvy. Byli bychom moc rádi, kdybyste nám napsala své zákaznické číslo, abychom se mohli na celou záležitost mohli podívat a případně zajistit, aby k tomu už nedocházelo. 

Dosavadní doporučení: přečíst (10)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (36) 03.06.21 20:13  Vinky14  vinkler14zavinacseznam.cz  (227784)

Tak určitě

Že bych to řešíl po páté, přes telefon i e-mail.Myslím, že ne, napsali jste, že si rozdíl mám řešit sám s novým odběratelem, asi obchoduju s ním nebo co.Vaše neustálé blábolení, že s tím nic neuděláte znovu poslouchat nehodlám.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (36)
Vaše doporučení:
přečíst (18) 11.06.21 08:44  Centropol  obchodzavinaccentropol.cz  (228614)

Tak určitě

Rozhodně neobchodujete s novým odběratelem, proto to s vámi chceme řešit my. Dokázali jsme vás v systému dohledat podle e-mailové adresy a celou záležitost necháme prověřit. Určitě nechceme, aby naši zákazníci dopláceli na chyby někoho jiného. 

Dosavadní doporučení: přečíst (18)
Vaše doporučení:

přečíst (13) 16.05.21 09:19  Vinky14  (227784)

Centopol...

Při přepisu, který nebyl Centropol ani nový odběratel schopen dořešit do asi 5-ti měsíců trvání(přístě pro mě lépe ukončení smlouvy, i když kdo ví že), mě i přes to, že nový odběratel po té době podepsal správné stavy i datumy při předání bytu, tak stejně veškerou spotřebu naúčtovaly mě a napsali mě, že si nedoplatek mám dořešit sám s novým odběratelem.Opravdu mě to nepřijde jako normální jednání, když jim doručíme papíry s přepisem s odpovídájícímy stavy.Samozřejmě na mé dotazy již nereagují, maximálně na telefonu zopakují, že oni s tím nic neudělají, že prostě to musím já řešit s novým odběratelem.Bohužel mám pocit, že jednám s bandou cvičených opic, která není schopná řešit jakýkoliv problém nad rámec své výuky.Tudíž za mě od Centropolu již nikde odebírat NEBUDU.

Dosavadní doporučení: přečíst (13)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (9) 03.06.21 12:51  Centropol  obchodzavinaccentropol.cz  (228614)

Centopol...

Dobrý den, moc nás mrzí, že máte takovou zkušenost. Z legislativního pohledu jsou přepisy poměrně komplikovaná záležitost. Ze zákona je potřeba doložit spoustu dokumentů a často dochází k chybám při jejich vyplňování. Bohužel neznáme žádné vaše konkrétní údaje, abychom vám mohli pomoct. Napište nám prosím na obchod@centropol.cz a zkuste nám popsat celou záležitost, abychom mohli společně najít řešení. 

S pozdravem
Centropol

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (9)
Vaše doporučení:

přečíst (43) 16.04.21 11:01  Zuzana P.  (226252)

Centropol je super

Přišla jsem do centrpolu od čezu, protože jsem to měla u čezu drahé. Teď to mám o dost levnější a mám velké přeplatky. Ve všem mi v centropolu vyjdou vstříc a o všem mě informují. Nemusím čekat na lince, když tam volám. Operátorka na mě byla velice milá a se vším mi pomohla. Opravdu super a už bych neměnila. Doporučuji.

Dosavadní doporučení: přečíst (43)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (25) 03.02.21 01:53  Otakar  (222259)

Divná firma

Už týden se od nich snažím zjistit, kolik zaplatím při jejich ceně. Chtějí vše možné z vyučtování, což samozřejmě neposkytnu, dokud se nerozhodnu, ale jejich cenu za elektřinu prostě neřeknou.

Takže asi ruce pryč.

Čez mi řekne budete platit tolik a tolik - Centropol jen mlží a dotaz na cenu obcházejí.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (25)
Vaše doporučení:


Diskuze Firma CENTROPOL ENERGY, a.s., další stránky: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Další »
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Firma CENTROPOL ENERGY, a.s.

Firma CENTROPOL ENERGY, a.s. - zdrojová stránka k tématu diskuze Firma CENTROPOL ENERGY, a.s..

Zasílání Denního souhrnu názorů na Firma CENTROPOL ENERGY, a.s. e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Firma CENTROPOL ENERGY, a.s..

 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  626.00  -0.32% 
 ČEZ  872.00  -0.23% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 080.00  +0.98% 
 GEN DIGITAL  489.00  -1.21% 
 GEVORKYAN  254.00  -1.55% 
 KOFOLA CS  271.00  -0.73% 
 KOMERČNÍ BANKA  861.50  -0.46% 
 MONETA MONEY BANK  101.80  0.00% 
 PHILIP MORRIS ČR A  15 820.00  -1.25% 
 PHOTON ENERGY  45.90  -0.86% 
 PILULKA LÉKÁRNY  196.00  +0.51% 
 PRIMOCO UAV SE  900.00  0.00% 
 VIG  735.00  +0.27% 
Komodity online
 Ropa 87.20 USD 19.04   
 Zlato 2387.94 USD 19.04   
 Stříbro 28.64 USD 19.04   
 Káva 232.10 USD 19.04   
 Cukr 19.81 USD 19.04   
 Bavlna 79.77 USD 19.04   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.