3 tokeny vyrostly o více než 400 % bez ohledu na pád cen drtivé většiny kryptoměn!

Share This Post

Bitcoin a drtivá většina kryptoměn pokračují ve svém klesajícím trendu a za posledních 24 hodin klesly o více než 10 %. Vypadá to, že kryptozima je v plném proudu a trhy pokračují v „krvácení“. Některé tokeny jsou ale (dočasně) výjimkou.

Pozitivní zprávou však je, že ve světě kryptoměn nikdy není nedostatek nových projektů. Ty jsou schopny i přes velký výprodej i nadále zaznamenávat výrazné navýšení cen.

Přinášíme vám 3 tokeny, které byly schopny během tohoto trendu na trzích udělat více než 400 %!

Mohlo by tě zajímat: CEO MicroStrategy Michael Saylor neplánuje prodávat Bitcoin

INFLUENCER FINANCE (INFLUENCE) udělal +400 %

Influencer Finance byl spuštěn 20. ledna 2022 a chce spojit „influencery“ na blockchainu a mimo něj. INFLUENCER FINANCE je decentralizovaná platforma pro správu sociálních médií včetně NFT trhu.

INFLUENCER FINANCE oslovuje YouTubery či Instagramové influencery a umožňuje tvůrcům zefektivnit jejich přítomnost na sociálních sítích, přijímat platby, zvyšovat příjmy a prodej.

INFLUENCE je nativní token BEP-20 na platformě a uživatelé si jej mohou zakoupit na PancakeSwap.

Pokud chceš obchodovat nebo jen nakupovat kryptoměny, doporučujeme ti použít burzu Binance. Nemáš ještě účet na Binance? Vytvoř si jej nyní přes >>> slevový odkaz <<< a získáš doživotní slevu na poplatky při obchodování.

Token PROJECT X NODES (PXT) vyrostl na 510 %

Project X Nodes, který byl spuštěn 10. ledna 2022, je kryptoměna s pasivním příjmem postavená na síti Avalanche. Je to komunitní projekt, jehož komunita se nazývá „X-Collective“.

Projekt ale momentálně nemá whitepaper. Webová stránka je navíc nyní nedostupná, podle nedávného tweetu od týmu je to kvůli zvýšenému zájmu uživatelů.

Je také znepokojující, že webová stránka projektu byla nefunkční více než sedm hodin. Koneckonců, pokud tým nemůže udržovat ani webovou stránku online, je obtížné důvěřovat týmu, že vytvoří projekt za několik milionů dolarů. Opatrně.

MARS FLOKI INU (FLOKI) + 460 %

Mars Floki Inu, který byl uveden na trh v prosinci 2021, je jedním z těch „nejúspěšnějších“ tokenů, který za posledních 24 hodin vzrostl o více než 400 %. Ano, jde o další meme token s motivem Shiba Inu.

FLOKI je token, který odměňuje uživatele procentem z každé transakce úměrně jejich podílu na držení. Každý obchod navíc přispívá k automatickému generování likvidity, která udržuje projekt při životě.

Mars Floki Inu je klasický BSC meme token, což znamená, že obchodníci by k němu měli přistupovat jako k vysoce rizikovému obchodu s vysokou volatilitou.

FLOKI je dostupný na PancakeSwap.

Čti dál: Ruská bezpečnostní služba (FSB) „přesvědčila” šéfku centrální banky k zákazu kryptoměn po celé zemi!

Related Posts

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...

Binance nabízí odměnu 5 milionů dolarů

Kryptovelryba koupila 314 milionů tokenů BOME ještě před uvedením...