Mark Cuban: Ethereum má největší potenciál

5
(3)
Michal Fortýn
Michal Fortýn
Jsem kryptoměnový nadšenec a redaktor, působící na portálu kryptomagazin.cz, rád pracuji s novými technologiemi. Jako gamer rád sleduji herní scénu a zajímám se o propojení herního světa s tím kryptoměnovým. #memelord

Americký miliardář, podnikatel a televizní osobnost, Mark Cuban, se v nedávném rozhovoru rozpovídal o Ethereu a Bitcoinu. Dle jeho slov je ETH skvělou investiční příležitostí, zatímco Bitcoin je lepší než zlato. Co dalšího Cuban na adresu kryptoměn prohlásil?

Miliardář Cuban o kryptoměnách

V nedávném rozhovoru pro zpravodajský portál CNBC se americký miliardář a podnikatel Mark Cuban rozhovořil o dvou největších kryptoměnách světa. V rozhovoru prohlásil, že začátečníkům v odvětví kryptoměn by jako investiční volbu poradil Ethereum. Dle jeho slov má největší potenciál růstu.

„Jako investice si myslím, že Ethereum má největší potenciál jít vzhůru.“

Co se týče Bitcoinu, k němu má Cuban úplně jiný postoj. V nedávných rozhovorech často srovnával BTC se zlaten. V posledním rozhovoru ho chválí natolik, že jej považuje za lepší finanční nástroj než zlato.

Mark Cuban se v rozhovoru také krátce věnoval tématu Dogecoin. Prozradil, že obchodování s touto meme kryptoměnou by mohlo být dobrým způsobem, jak se naučit, jak funguje trh s kryptoměnami. Řekl:

„ Nikdy jsem nikomu neřekl, že je to skvělá investice. Často jsem říkal, že je to skvělý způsob, jak pochopit fungování kryptoměn a jak investovat na trhu.“

V době psaní článku se cena BTC pohybuje okolo 64 758 USD dle KMC. Cena ETH se pohybuje okolo 4 171 USD.

Závěr

Americký podnikatel a miliardář se řadí mezi další významné osobnosti finančního světa, který zastává kladný postoj ke kryptoměnám a radí tak i začínajícím investorům. Stojí také za zmínku, že jeho NBA tým přijímá také kryptoměny jako způsob platby. Celý rozhovor pro CNBC s Markem Cubanem si můžete přečíst pod přiloženým odkazem ZDE. [1]

Máte-li jakýkoli dotaz týkající se kryptoměn, neváhejte se přidat do naší diskuzní skupiny na Facebooku. Neváhejte se přidat také na náš oficiální discord server ZDE.

Zdroje:

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 5 / 5. Počet hlasujících 3

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img