3 věci, které se musí stát, aby Bitcoin dosáhl nové ATH – podle Nicholase Mertena

2.3
(8)
Kytka
Kytkahttps://kryptohodler.cz/
Člen týmu KM od začátku roku 2018. Zástupce hodlerské komunity, zakladatel webu KryptoHodler.cz. Autor se zaměřením na zajímavé novinky z kryptosvěta, propagátor finanční svobody a osobního rozvoje. Kytka je oddaný šiřitel "semínek" pozitivního přístupu k životu a snahy o změnu k lepšímu.

Podle kryptoanalytika Nicholase Mertena jsou zde tři věci, které se musí stát předtím, než Bitcoin může dosáhnout nových cenových rekordů.

3 podmínky růstu podle Nicholase Mertena

Populární kryptoanalytik Nicholas Merten ze společnosti DataDash hovoří o hlavních komponentech stroje, který odpálí cenu Bitcoinu “na měsíc.” Mnozí očekávají 100 tisíc dolarů za jednotku BTC ještě do konce roku, ale aby se tam kryptoměna vůbec přiblížila, musí překonat současné maximum. V tomto článku bude řeč o třech podmínkách růstu ceny Bitcoinu na nové ATH.

Vycházet budeme pouze z názorů Nicholase Mertena. Je třeba zmínit, že tohle není investiční rada a nikdo nemá křišťálovou kouli, která by nám řekla, zda tam Bitcoin dojde nebo dokonce kdy. To ponecháme na vás. Zajímají vás tři podmínky nových maxim podle zakladatele jednoho z největších kryptoměnových kanálů na YouTube? Tady jsou:

Retest rezistence

První věcí má být opakovaný retest předchozí rezistence kolem 43 500 USD, nyní coby supportní hladiny.

„Vždy to bývá tak, že testujeme určitý rozsah podpory vícekrát. A důvodem je to, že je to test toho, kdo má vedení. Jsou to býci nebo medvědi? Jsou to v tomto případě kupující? Nakupují více než je prodejní strana? Nebo naopak převažuje tlak na straně prodeje nad potenciálními novými kupujícími?“

Vlnkování na cestě vzhůru

Pokud jde o druhý krok, youtuber chce vidět, jak Bitcoin začne vlnkovat v uptrendu a stanovovat vyšší maxima a vyšší minima poté, co zpevní nové úrovně podpory.

„Krok číslo dva je nastavení [směru] ve vyšších minimech a vyšších maximech. Nyní se to může stát současně s testováním rozsahu podpory, ale obvykle se to stane později, protože tuto linii budeme testovat několikrát.“

Prolomení maxim

Poslední krok je zároveň cílem.

„Třetím krokem, který se může zdát zřejmý, je nejen nevyhnutelné překonání širších relativních maxim, ale nakonec […] pokračování trendu číslo dvě, kdy nastavíme vyšší minima a vyšší maxima a nakonec překonáme předchozí historická maxima,” uvedl Merten a dodává:

„A důvod, proč o tomto třetím kroku mluvím jako o poměrně významném, je ten, že to není snadná výzva. Prolomení historických maxim může obecně trvat… Docela dlouhou dobu.“

Závěr

Taková je tedy představa Mertena o tom, co se musí stát k dosažení nových cenových žní na Bitcoinu. Je to prosté, musíme retestovat support, tvořit uptrend a pak jít nahoru. Zdá se to jasné, teď už jen uskutečnit plán, nebo ne?

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 2.3 / 5. Počet hlasujících 8

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
1 Komentář
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
AjRep

Pan analytik prostě chce, aby se graf btc choval přesně podle příruček a tím se stal snadno čitelným. Jenže v reálu to tak nefunguje.

spot_img