[Večerní souhrn článků] • Cena BTC a ETH vystřelila vzhůru • a další články

0
(0)
Michal Fortýn
Michal Fortýn
Jsem kryptoměnový nadšenec a redaktor, působící na portálu kryptomagazin.cz, rád pracuji s novými technologiemi. Jako gamer rád sleduji herní scénu a zajímám se o propojení herního světa s tím kryptoměnovým. #memelord

Pokud máte málo času a nestíháte si procházet naše články po jednom, zkuste naše večerní shrnutí. Vše důležité, co se ten den událo, najdete zde přehledně na jednom místě. Každý nadpis lze rozkliknout a přejít tak na celý článek.

Zpráva dne

Cena BTC a ETH vystřelila vzhůru

Cena Etherea dnes vyskočila na třítýdenní maximum, což vyvolaly podobné zisky na trhu bitcoinu. Prudký růst nahoru způsobily zvěsti, že globální společnost Amazon hodlá přijímat kryptoměny. [1]

Analýzy a trhy

26.07.21 Technická analýza BTC/USD – po dlouhé době první impulsní růst

Jak jsem říkal ve včerejší video analýze, Bitcoin (BTC) se vážně tvářil na to, že se retracement prodlouží alespoň po 42 000 USD. Jednak se kurz dostal zpátky nad 50týdenní klouzavý průměr a jednak prodejci nevyužili příležitosti, kterou měli, když Bitcoin zamrznul v supportním pásmu.

Aktuální přehled všech kryptoměn můžete sledovat pod přiloženým odkazem ZDE

Kryptoměny a kryptofirmy

Země představující více než 90 % globálního HDP zkoumají CBDC

Vlády z celého světa nalévají zdroje do výzkumu ohledně výhod a případného zavedení digitální měny centrální banky (CBDC).

EU se snaží zpřísnit předpisy pro odesílání kryptoměn

Evropská komise přišla s novým návrhem, ve kterém se snaží blokovat velké anonymní převody kryptoměn ve snaze omezit praní špinavých peněz. Co dalšího stojí v nově podaném dokumentu EK?

Čínský zákrok signalizuje blížící se zákaz kryptoměn, říká Bobby Lee

Maximalista bitcoinů a generální ředitel společnosti Ballet Bobby Lee nedávno diskutoval o důsledcích pokračujícího zásahu Číny proti kryptoměnám. Navzdory vládní podpoře digitálního renminbi Lee uvedl, že Peking nemá žádný zájem na rozvoji průmyslu kryptoměn.

Odpolední zprávy

Souhrn těch nejdůležitějších událostí za uplynulých 24 hodin naleznete v našich odpoledních zprávách. Pokud jste nestihli, můžete to nyní napravit zde.

Máte-li jakýkoli dotaz, neváhejte se přidat do naší diskuzní skupiny na Facebooku.

MEME dne

meme
Zdroj: Michal Fortyn

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img