Analýza BTC – blížíme se k lokálnímu maximu. Kde se vytvoří?

Share This Post

BTC od odrazu z oblasti hlavního supportu neustále pokračuje v rostoucím trendu. Dosáhli jsme prvního targetu na hladině 34 500 $ a cena neindikuje zastavení. Dokdy ale bude tento trend pokračovat a kdy dosáhneme lokálního maxima?

Bitcoin se nachází na prvním targetu 34 500 $ a je možné, že dosáhneme i druhého targetu na hladině 36 000 $. Medvědím indikátorem je však neustále klesající objem během rostoucího legu. To znamená, že pravděpodobně se blížíme k lokálnímu maximu.

Zajímáte se i o analýzu jiných kryptoměn? Poslední si můžete přečíst zde – Analýza BTC, UNI, LTC, ADA – Trh pokračuje v růstu

Stejnou predikci nám poskytuje i indikátor RSI, který se nachází ve fázi překoupenosti. Naposledy jsme se v překoupenosti na timeframe 4H zdrželi u ATH. Blížíme se tedy k dosažení lokálního maxima a je třeba se na to připravit.

BTC/USD 4H Zdroj: TradingView
BTC/USD 4H Zdroj: TradingView

BTC dlouhodobě stále sideway

Po dosažení lokálního topu následně očekávám, že by se cena mohla vrátit zpět na point of control 32 820 $. I když jsme definitivně ukončili měsíční klesající leg, stále se z dlouhodobého hlediska nacházíme v sideway struktuře, která je aktuální již dva měsíce, a její rozpětí je od 29 000 $ do 41 000 $.

Mohlo by tě také zajímat: Bitcoin se brzy vrátí na historické maximum a do roku 2030 dosáhne 400 000 USD – další pozitivní předpověď je na světě

Dlouhodobá rezistence se stále nachází na hladině 41 000 $. Kromě horní hladiny sideway struktury se zde nachází také rezistence z maxim, které vznikly blízko ATH. Dokud cena nepřekoná tuto hladinu, dlouhodobý trend zůstane nezměněn.

Na druhou stranu kromě zmíněného supportu na point of control 32 820 $ budeme z dlouhodobého hlediska sledovat i 29 300 $.

Chceš se naučit analyzovat grafy? Máme tu pro tebe VIP trading room. Najdeš zde signály, denní update trhu, 200 video návodů a hlavně pomoc od profesionálních traderů. S námi nezmeškáš žádnou příležitost na trhu. Kryptoměny, indexy a forex denně monitorujeme za tebe a hledáme signály, které následně posíláme do naší skupiny.

>>> Zhlédnout nabídku <<<

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...