Bitcoin live stream – je definitivní průlom blízko, nebo je ještě šance na zvrat?

0
(0)
Ing. Jaroslav Jarolím
Ing. Jaroslav Jarolím
Šéfredaktor, vystudovaný ekonom, který našel zálibu v teoretické a investiční ekonomii. Zabývám se i technickou a fundamentální analýzou. Na webu mám na starost hlavně tvorbu analýz, vzdělávacího obsahu, zadávání úkolů a novinek. Téměř vše, co na Kryptomagazinu vyjde, mi projde pod rukama. Především se snažím, abychom čtenáře v klíčových investičních okruzích vzdělávali.

Ve včerejší analýze na Bitcoin (BTC) jsme si ukázali, že vůbec poprvé došlo k denní close pod 30 000 USD, což je jistě dost významná událost. Nicméně dnešek je ve znamení mírného růstu, který je doprovázen menším objemovým spikem. Jak to tedy je? Máme spíše očekávat definitivní průlom dolů, nebo je ještě jakási šance, že přijde retracement?

V dnešním živém streamu v 19:00 na kanálu Žraloci sobě se pokusíme na položenou otázku odpovědět. Nesnažím se ovšem věštit budoucnost, pouze si nastíníme možnosti, které se zdají být ve spojitosti s technickými signály a makroekonomickou rovinou reálné. Zase se tedy zaměříme na makroekonomická témata technickou analýzu BTC, altcoinů, dolarového indexu, zlata, dluhopisů a akciových indexů.

POZOR: Žádné údaje ve videu nejsou investiční radou. Před jakýmkoliv investováním proveďte vlastní research a analýzu, vždy obchodujete jen na své vlastní riziko. Tým kryptomagazin.cz důrazně doporučuje individuální zvážení rizik!

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img