13.06.21 Video analýza Bitcoinu (BTC), Altcoin Indexu a zlata – je vysoká inflace hrozbou, nebo příležitostí?

0
(0)
Ing. Jaroslav Jarolím
Ing. Jaroslav Jarolím
Šéfredaktor, vystudovaný ekonom, který našel zálibu v teoretické a investiční ekonomii. Zabývám se i technickou a fundamentální analýzou. Na webu mám na starost hlavně tvorbu analýz, vzdělávacího obsahu, zadávání úkolů a novinek. Téměř vše, co na Kryptomagazinu vyjde, mi projde pod rukama. Především se snažím, abychom čtenáře v klíčových investičních okruzích vzdělávali.

Bitcoin (BTC) asi čeká již třetí týdenní close v blízkosti 36 000 USD, což pro nás znamená, že trh se bohužel nikam po technické stránce moc neposunul. Fakticky roste čím dál více pravděpodobnost, že do počátku letních prázdnin Bitcoin zůstane v rozmezí 30 000 – 42 000 USD.

Jinak jsou dostupná nová inflační data, která ukazují, že květnová inflace v USA dosáhla horentních 5 %. Má tedy zlato svoje jisté, nebo je stále řiziko, že něco nevyjde? A co reakce Bitcoinu? Ještě nikdy jsme neměli 5% inflaci za dobu existence BTC. Tudíž je velká neznámá, jak trh s kryptoaktivy může zareagovat.

POZOR: Žádné údaje ve videu nejsou investiční radou. Před jakýmkoliv investováním proveďte vlastní research a analýzu, vždy obchodujete jen na své vlastní riziko. Tým kryptomagazin.cz důrazně doporučuje individuální zvážení rizik!

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
3 Komentáře
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
Yoss
Hodnocení článku :
     

Bere někdo tyhle ‘analýzy’ vážně?🤔

Roman

Tak on se snaží je dělat nezaujatě, ale zaměření mimo krypto trh z těch jeho analýz jen čiší.

Petr 2
Hodnocení článku :
     

Pokud by krátké pozice rostly díky retailu takovým tempem hrozil by short squeeze. Ale pokud je postavili obchodníci pro zhození ceny a levným nákupúm je to příležitost , problém je že se to semele velmi rychle a nebude možnost vcas zareagovat. A tím pádem ruleta dopadu a nákupu. Nic méně pokzd se tak stane čekám pořádný výtah alespoň k 50k

spot_img