Korekce pokračuje! Bitcoin našel dno na ceně 44 100 USD – je to konec bullrunu?

Share This Post

Zdá se, že korekce z prvních dvou dnů po menší přestávce pokračuje. Bitcoin se v době psaní tohoto článku obchoduje na novém dně. Padl hluboko pod support na hladině 48 000 dolarů a aktuálně již testuje $ 44 000. Zdá se, že optimismus z posledních dvou dnů byl trochu předčasný.

Je třeba sledovat klíčovou hladinu 48 000 dolarů

Avšak nic není ztraceno! V podstatě se stále nic extra znepokojivé neděje. Bitcoin vytvořením nižšího dna potvrdil, že ještě nějaký čas bude klesat, ale všechno se to dá relativně přímočaře zvrátit.

30m BTC / USD - Bitstamp
30m BTC / USD – Bitstamp

Stále totiž platí, v této korekci je klíčová oblast 48 000 dolarů. Pokud se býkům do konce dnešního dne, resp. i týdne podaří cenu vytáhnout nad klíčovou hladinu, bullrun teoreticky může pokračovat.

Může vás zajímat: Za 5 let bude mít životní úspory v Bitcoinu miliarda lidí – Tvrdí CEO Microstrategy

Je toto konec bullrunu? Přijde otočka jako v roce 2018?

Mnoho lidí se nyní jistě ptá, zda Bitcoinu hrozí otočení dlouhodobého trendu. Za poslední rok udělal neskutečné zhodnocení. Je možné, že se to teď otočí, podobně jako v roce 2018? Jak to vidíte vy?

Začíná podle vás další dlouhodobý bear market? (Klesající trend)

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Inu, možné je samozřejmě vše, avšak netřeba dělat ukvapené závěry. Jeden týden v minusu ještě opravdu nic neznamená. Pokud si ještě vzpomenete na leden, tehdy se šířily podobné zvěsti a jak to nakonec dopadlo?

Institucionální investoři vykoupili každý jeden pokles Bitcoinu. Nabalily kufry v okolí  30 000 dolarů a Bitcoin pak stoupl na dvojnásobek. A co se děje teď?

Institucionální investoři opět ve velkém nakupují Bitcoin

  • Společnost Square, kterou vede zakladatel Twitteru Jack Dorsey, hned v pondělí nakoupila Bitcoin za 170 milionů dolarů. Zdvojnásobila tak svou investici.
  • Coinbase Pro za poslední dny odešlo do peněženek institucionálních investorů 13 000 BTC v celkové hodnotě 650 milionů dolarů.
  • Nezapomínejme, že i společnost Microstrategy chce ještě nakupovat. Nakonec si půjčila ne 900 milionů, ale dokonce až 1,05 miliardy dolarů, a to vše chce napumpovat do Bitcoinu.
  • I Tesla na začátku února hlásila, že možná ještě bude nakupovat.
  • Navíc americká banka JP Morgan nedávno investorům doporučila alokovat 1 % portfolia do Bitcoinu!!! O tom dnes kolem oběda publikujeme článek, takže nám dejte like na facebooku, ať nepřijdete o ten pocit zadostiučinění. Jamie Dimon se musí obracet … v ředitelském křesle!
  • Počkejme si ještě pár dní a dozvíme se, kolik Bitcoinu za únor přidala do svého portfolia společnost Grayscale Trust.

Takže pokud se chcete přidat k nejbohatším institucím na světě a nakoupit nějaké ty „Bitkojny“, doporučujeme poptat se známých a udělat to anonymně. Nebo využijte služby burzy Binance, která nabízí široký výběr kryptoměn a celkově nejlepší služby na trhu, včetně Bitcoinové kreditní karty. Vytvořte si účet přes >>> tento odkaz <<< a získáte doživotní slevu 5 % na obchodní poplatky.

Ale pozor! Pokud chcete vydělat na kryptoměnách, musíte se vyhnout nejčastějším nováčkovským chybám a mít to v hlavě správně nastavené. Jinak téměř jistě nakonec proděláte a přijdete o životní příležitost.

Disclaimer / Tento článek slouží pouze pro přehled, nelze jej považovat za investiční poradenství. Trhy jsou nevyzpytatelné a bez dostatečných znalostí je obchodování hazard. Za případné ztráty neneseme odpovědnost.

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...