TOP 5 coinů s největšími zisky za tento týden – DeFi season je tady!

Share This Post

Bitcoin za poslední týden udělal mizivé zisky a víceméně pouze konsoliduje pod 40 000 dolary. To je pochopitelné, vždyť za poslední měsíc jeho hodnota stoupla o 100 %. Nicméně stagnace největší kryptoměny dala prostor k růstu i dalším mincím.

Nepromeškejte naše další zpravodajství a přihlaste se k odběru novinek (návod najdete zde). Nezapomeňte nás také sledovat na našem facebooku.

Takové Ethereum vytvořilo zisk 23% a dnes dokonce dosáhlo nového historického maxima na všech velkých burzách. A rok teprve začíná! Vše nasvědčuje tomu, že ether čeká nejlepší rok v historii. Zde jsou důvody:

(Článek pokračuje pod odkazem)

Ethereum dosáhlo nového historického maxima! Toto ho čeká v roce 2021

Ani Ethereum však nepatří mezi nejziskovější coiny na trhu. Jeho kapitalizace sice za poslední týden stoupla nejvíce, ale některé mince udělaly podstatně větší procentuální zisk.

Polkadot DOT – TOP coin uplynulého týdne

Polkadot
Polkadot

Minulý týden nás jednoznačně nejvíce překvapila kryptoměna Polkadot. Jde o velmi zajímavý projekt, jehož cílem je spojit všechny zajímavé blockchainy a vytvořit jednu velkou celosvětovou decentralizovanou platformu.

Polkadot mnozí označují za Ethereum killera. Tento projekt minulý týden vystřídal XRP na čtvrtém místě v kapitalizaci a vytvořil zisk neuvěřitelných 95%.

Chainlink LINK – Máme tu nové ATH!

Řetěz
Chainlink

I Defi projekty mají za sebou skvělý týden. Nedá nám nezmínit Chainlink, který dokonce vytvořil nové historické maximum na hladině 24 $. To staré tak překonal o přibližně 20% a aktuálně ho testuje. Chainlink má za sebou růst o cca 50%.

Uniswap token UNI – Skvělý týden pro největší DEX

Uniswap Token
Uniswap Token

Hodnota Uniswap tokenu nedávno také dosáhla historického maxima a má za sebou růst o cca 50%. Decentralizovaná burza Uniswap je momentálně čtvrtým největším DeFi projektem na trhu a v jejích AMM poolech jsou téměř tři miliardy dolarů.

Může vás zajímat: Bitcoin je uzavřen v obrovském trojúhelníku! Za pár dní z něj vyjde, co bude potom?

Aave – TOP lending platforma s obrovskými zisky

Aave
Aave

HYPE na Defi trhu byl za poslední týden opravdu obrovský. I stejnojmenný token projektu Aave dosáhl obrovských zisků. Na burzách se obchoduje o 45% výš než před týdnem, patří tak mezi TOP 20 největších kryptoměn na trhu.

REN – Nejlepší decentralizovaný ERC-20 token krytý Bitcoinem

REN
REN

Obrovský úspěch má v poslední době i projekt REN, který spravuje stablecoin renBTC. Jde o ERC-20 token na Ethereum blockchainu krytý Bitcoinem. Tento token se využívá hlavně na decentralizovaných burzách. Jednou z velkých výhod renBTC je i yield farming (získávání úroků za poskytování krytí pro renBTC mince).

Token REN za poslední dny stoupl o neuvěřitelných 66%.

Závěr – technologické coiny mají obrovský úspěch

Jak vidíte, v poslední době mají různé Defi projekty obrovský úspěch. Technologie, které využívají blockchain na poskytování různých finančních služeb, jsou víceméně novinkou. A nikdo neví, jaký potenciál skutečně mají.

Zatím to ale vypadá tak, že by v roce 2021 mohly udělat největší zisky na trhu s kryptoměnami. Dokonce větší než samotné Ethereum!

Chcete nakoupit nějaké zajímavé Defi coiny? Doporučujeme využít k tomu burzu Binance, která nabízí nejlepší služby na trhu. Vytvořte si účet přes >>> tento odkaz <<< a získáte doživotně slevu 5% na obchodní poplatky.

Mohlo by vás také zajímat:

Bitcoin v srpnu dosáhne $115 000 a tento bullrun bude silnější než 2017! Tvrdí Pantera Capital

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...