Willy Woo – Bitcoin za $200k v roce 2021 je konzervativní predikce

Share This Post

Bitcoin za poslední tři měsíce ukázal, že v žádném případě nepatří do starého železa. V ukázkovém rallye zdvojnásobil svou hodnotu a v úterý dosáhl nového historického maxima na téměř všech velkých burzách na světě. Potvrdil tak dohady analytiků, že se nacházíme v novém bullish cyklu a otevřel dveře k podstatně vyšším cenám.

Nepromeškejte naše další zpravodajství a přihlaste se k odběru novinek (návod najdete zde). Nezapomeňte nás také sledovat na našem facebooku.

Vlády znehodnocují měny a instituce hledají úkryt pro své peníze

Aktuální růst tu máme hlavně díky ekonomické krizi ve světě, na kterou americká vláda zareagovala tištěním bilionů dolarů (bilion = 1000 miliard). Do oběhu od března vstoupilo více peněz než za posledních 20 let, a Bitcoin je na takové věci citlivý. Vznikl v roce 2008 jako odpověď na finanční krizi a nyní, na konci roku 2020, konečně naplňuje svůj potenciál.

O Bitcoin už mají zájem i instituce. Nedávno jsme informovali o tom, že ho jde nakupovat nový stomiliardový fond, a názor na kryptoměny změnil také ředitel 631miliardového fondu AllianceBernstein. Doporučujeme poslechnout si podcast, ve kterém Coindesk rozebírá jeho list investorům.

Pokud ještě nemáte nakoupeno, učiňte tak přes burzu Binance.
Vytvořte si účet přes >>> náš link <<< a získáte doživotní slevu 5% na poplatky.
Binance je v současnosti největší kryptoměnová burza na světě. Nabízí nejlepší obchodní služby spolu s širokým výběrem altcoinů.

Willy Woo – 200 000 dolarů za Bitcoin do konce roku 2021 je konzervativní predikce

Známý analytik Willy Woo nedávno na Twitteru zveřejnil predikci, což ukazuje jeho model Bitcoinu. Tvrdí, že nové historické maximum je pouze začátek. V roce 2021 přijde obrovský růst trhu s kryptoměnami a cena Bitcoinu by měla stoupnout o minimálně tisíc procent.

200 000 $ za minci je podle něj konzervativní predikce. Pravděpodobnější je nové historické maximum v okolí 300 000 $, nebo ještě výše.

Willy dodává, že ještě nikdy nebyl tak bullish jako teď. Průměrný majitel BTC podle něj nakupoval za 7456 $ a je tak v zisku cca 200%. Všichni jsme investiční géniové!

O tom, že HYPE na trhu s kryptoměnami teprve začíná, svědčí i senzační nadpis článku na Reuters. Agentura v něm poukazuje na rekordní propady síly amerického dolaru a koreluje je s růstem hodnoty Bitcoinu. Něco takového jsme od mainstreamového média absolutně nečekali!

Neuvěříte, jaký článek dnes o Bitcoinu publikovala agentura Reuters

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...