[Večerní souhrn článků] • 93 630 BTC odesláno na kryptoburzy • a další články

5
(1)
Michal Fortýn
Michal Fortýn
Jsem kryptoměnový nadšenec a redaktor, působící na portálu kryptomagazin.cz, rád pracuji s novými technologiemi. Jako gamer rád sleduji herní scénu a zajímám se o propojení herního světa s tím kryptoměnovým. #memelord

Pokud máte málo času a nestíháte si procházet naše články po jednom, zkuste naše večerní shrnutí. Vše důležité, co se ten den událo, najdete zde přehledně na jednom místě. Každý nadpis lze rozkliknout a přejít tak na celý článek.

Zpráva dne

93 630 BTC odesláno na kryptoburzy

93 630 bitcoinů bylo přesunuto na kryptoměnové burzy, což odpovídá zhruba 1,6 miliardy amerických dolarů. Poslední velký přesun byl zaznamenán 4. září letošního roku, kdy se BTC vzpamatovával z dvoudenního poklesu.

Analýzy a trhy

27.11.20 Technická analýza ETH/USD a LTC/USD – Po poklesu konsolidace

Včera jsme si komplexněji rozebrali trh s Bitcoinem (BTC), kde jsem opomenul jednu zásadní věc a to jest, že pod 10 000 USD stále straší ten CME gap. Dokud tedy jde cena dolů, tak je ta mezera zase jako ostře sledované vlaky.

27.11.20 [Přehled trhu+ BTC] Investoři tvrdě odmítli ATH na Bitcoinu!

Investoři tvrdě odmítli ATH na Bitcoinu! Viděli jsme propad až téměř k 16 000 USD. Propad Bitcoinu ovlivnil i ostatní coiny, které ve čtvrtek propadly a připsaly si ztráty  cca. 10 – 20 %.

Aktuální přehled všech kryptoměn můžete sledovat pod přiloženým odkazem ZDE

Kryptoměny a kryptofirmy

Hackeři získali kontrolu nad populárními krypto doménami

Hackeři oklamali několik zaměstnanců platformy GoDaddy, aby jim začátkem listopadu předali kontrolu nad doménami kryptoměnových služeb.

6 věcí, za které kryptosvět nebude vděčný v roce 2020 – top faily

Nehledě na to, jak moc cena Bitcoinu v roce 2020 rostla, jsou obchodníci, kterým nic není dost dobré. Tyto emoce jim však ponecháme k samostudiu a přinášíme 6 věcí, které se v roce 2020 příliš nevydařily. Za tohle kryptonadšenci vděční nebudou…

Black Friday: slevy s krypto tématikou

A je tu Black Friday, který pro mnohé představuje hlavně slevy v obchodech. I bez pandemie není riziko úmrtí nulové – nakupování online je tedy lepší volba volba, pokud se chcete vyhnout ušlapání. Nebo nákazy Covidem? Kryptosvět se může pochlubit speciálními nabídkami též. Několik z nich najdete níže.

Šéf amerických zpravodajských služeb varuje před kryptoměnovou dominancí Číny

Americká zpravodajská služba je znepokojena tím, jak se Čína s vervou pustila do kryptoměnového průmyslu. Komise pro kontrolu cenných papírů Spojených států (SEC) měla obdržet podrobnou zprávu, která údajně popisuje rostoucí obavy amerických zpravodajských služeb.

Polední zprávy

Souhrn těch nejdůležitějších událostí za uplynulých 24 hodin naleznete v našich poledních zprávách. Pokud jste nestihli v poledne, můžete to nyní napravit zde.

MEME dne – No proč?

meme

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 5 / 5. Počet hlasujících 1

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img