Jak nakoupit Ethereum přes PayPal

4.2
(6)
Michaela Nocarová
Michaela Nocarová
Už od mala mě táhla technika a sci-fi. Studium IT mě dotáhlo až do světa kryptoměn, kde se pohybuji od roku 2014. Od té doby jsem se toho naučila již mnoho. A stále se mám co učit. Nejvíc mě na nich fascinuje, že spojují tolik světů dohromady a možnost svobodné volby. Bez hranic.

PayPal v listopadu 2020 představil funkce nákupu a prodeje kryptoměn, které umožnily svým 346 milionům uživatelů po celém světě (počínaje těmi v USA) nakupovat a držet Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash a Litecoin.

Jak ETH přes PayPal koupit

Uživatelé PayPal v USA mohou také používat kryptoměny k nákupu od 26 milionů obchodníků platformy po celém světě, přičemž jejich kryptoměny jsou v místě prodeje převedeny na fiat. Funkce budou k dispozici uživatelům po celém světě od začátku roku 2021.

Dobrou zprávou je, že nákup Ethereum na PayPalu je jednoduchý proces. Funguje to takto:

Začneme na hlavní straně.

Dále vyberte kryptoměnu, kterou chcete koupit; možnosti v současné době zahrnují Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash a Litecoin.

PayPal nabízí možnost nákupu přednastaveného množství Etherea. Případně můžete klepnout na „koupit“ a vybrat konkrétní částku. Minimální nákup je 1 USD. Pod tlačítkem „koupit“ také najdete stručný popis aktiva, které kupujete.

Chcete-li pokračovat, budete muset potvrdit některé informace a souhlasit se smluvními podmínkami pro kryptoměny společnosti PayPal, které obsahují obvyklá upozornění o zřeknutí se odpovědnosti za volatilitu a nevratnou povahu kryptoměny.

Nyní můžete koupit Ethereum zadáním částky podle vašeho výběru. PayPal oznamuje, že cena Etherea se liší v závislosti na tom, kdy nakupujete, a upozorňuje, že se směnný kurz často obnovuje. Stisknutím tlačítka „další“ přejdete do další fáze procesu.

V tomto okamžiku budete mít možnost použít bankovní účet nebo debetní kartu, která je již přidružena k vašemu účtu PayPal, nebo přidat novou.

Po kontrole možnosti „další“ můžete svůj nákup zkontrolovat. Poplatky za transakce PayPal jsou typické pro burzy zaměřené na spotřebitele, od 50 centů za nákupy do 25 USD až po 1,5 % transakce u nákupů nad 1 000 USD. Až budete připraveni na nákup, vyberete „koupit“.

Po dokončení nákupu bude váš účet PayPal aktualizován tak, aby odrážel množství nakoupené kryptoměny a jeho aktuální hodnotu.

Zpět na domovskou stránku by se měl váš nákup Etherea zobrazit pod položkou „Vaše kryptoměna“ s možností nákupu a prodeje.

Jakákoli kryptoměna prodaná prostřednictvím aplikace nebo webu se převede na fiat a zobrazí se v sekci zůstatku hotovostního účtu na účtu uživatele. PayPal také zahrnoval graf poplatků a rozpětí konverzí, takže uživatelé mohou zjistit, jaké poplatky by při prodeji zaplatili.

Závěr

Zatím se kryptoměna drží jen v peněžence PayPalu. Pokud s ním nakupujete, převede se u obchodníka na fiat. Pro zatím jsou možnosti omezené, protože ani většina burz nepodporuje PayPal jako možnost platby. To by se mohlo časem změnit.

 

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 4.2 / 5. Počet hlasujících 6

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
1 Komentář
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
abc

Dobrej navod pro idioty xd . Kolik vam za to paypal zaplatil. To je pro ty co mluvi rusky a neumi anglicky ?

Poslední editace 3 let před přes abc
spot_img