CEO MicroStrategy: Bitcoin je milionkrát lepší než zlato

4.4
(15)

Michael Saylor, jehož technologická společnost vzbudila před nedávnem rozruch nejen kryptoměnové komunity, když nakoupila bitcoiny za 425 milionů dolarů, se znovu rozhovořil o výhodách investování do BTC.

Generální ředitel MicroStrategy Michael Saylor v rozhovoru pro Real Vision uvedl, že Bitcoin je právě teď nejbezpečnější sázkou a je „milionkrát lepší než zlato“.

Bitcoin budeme držet 100 let

Během videorozhovoru pro finanční zpravodajství Real Vision, CEO MicroStrategy – Michael Saylor uvedl, že jeho společnost bude držet nakoupené bitcoiny sto let. K tomu dodal, že co se týče jeho investic do BTC, největší obavy má z toho, že neinvestuje dostatečně.

Saylor, jehož společnost v létě investovala do BTC 425 milionů dolarů, říká, že pokud Bitcoinu skutečně věříte a chcete jej, tak jednoprocentní investice není dostatečná. Diváky ujistil, že on sám i nadále pokračuje v hromadění Bitcoinu.

S jeho názorem se ztotožnil i bývalý manažer hedge fondů a generální ředitel Real Vision Raoul Pal, který Saylora podpořil slovy:

“Jakmile porozumíte Bitcoinu, máte největší obavy z toho, že ho máte málo […] Když vstupuji do trhu, nakupuji bitcoiny čtyři dny po sobě, každou minutu”

Co stokrát, Bitcoin je milionkrát lepší než zlato!

Saylor na Twitteru téměř každý den optimisticky mluví o BTC a je skoro nemožné najít příspěvěk, který by se jich netýkal. Jeho optimismus snad nejvíce vystihuje věta:

“Pokud Bitcoin není stokrát lepší než zlato, tak je určitě milionkrát lepší než zlato”

Michael se již několikrát nechal slyšet, že Bitcoin může fungovat jako záchranný člun, který pomůže zemím s hroutícími se národními měnami a ve svém rozhovoru s Palem dodal, že jeho společnost nedávno investovala do BTC i kvůli letošnímu finančnímu krachu, který způsobila pandemie COVID-19.

Závěr

Saylor a některé další velké společnosti již dospěly k závěru, že Bitcoin je z dlouhodobého hlediska tou nejlepší sázkou, přičemž sám Michael BTC popsal jako “kybernetický úl, který je chráněn šifrovanou energetickou zdí”.

Vzhledem k tomu, že cena Bitcoinu vystoupala již nad 13 000 dolarů, zdá se jeho optimismus zcela oprávněný. Osobně pevně věřím (a drtivá většina čtenářů Kryptomagazinu na tom bude nejspíše hodně podobně), že cena BTC již nijak extrémně nepropadne a Saylor nebude nakonec vypadat jako hňup.

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 4.4 / 5. Počet hlasujících 15

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
3 Komentáře
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
ppetr1

docela me udivilo ze se k tomu nikdo nevyjadril nad tak dulezitou veci !!
asi ma mikron lepsi finacni analityky nez je cely svet – BOHUZEL TOMU VERIM A VI CO DELAJI.jen jim fandim – i tem kteri se proto toto rozhodnou.casem ovladnou totiz i ty centralni banky a vlady.
koho by to mohlo napadnout ze 🙂
politiky??? snad si nikdo nemysli ze jsou to chytri lide :-))))

Kunděj

Boze,to je snad jasny kazdymu nymandovi ze DEFI,je ICO roku 2020.Az splaskne DEFI bbublina,zase se prijde s necim jinym.

Per

nesouhlasím. jde spíš o vaše preference v investování.
zlato se hůř krade /neztratíte ho náhodou při EMP,nebo bouřce,nebo poruše. dá se s ním obchodovat, ikdyž nefunguje elektrická síť,nebo internet, nemůže se pokazit,jako elektronika,na které btc máte,nemluvě o jeho fyzické podstatě a nižší volatilitě i možnosti prodat ho v krizové situaci v podstatě kdekoli na světě. Je pravda, že kdybych v 2013 investoval místo zlata do btc, vydělal bych podstatně víc, ale riziko ztráty tu je, nemluvě o vysoké závislosti na čímdálvíc nedůvěryhodných technologiích svázaných s čímdálvíc nedůvěryhodnými “leadry a elitou”, takže 100 až megalepšejší je přáním autora (ničím nepodloženo) nikoli zárukou a výhledem na to, že se trh s digitálními měnami nepropadne v případě “nenadálé” situace do nenávratna, páč stojí na podkopnutelných nohách..

spot_img