02.08.20 Bitcoin a Ethereum – Týdenní přehled zpráv aneb co podstatného se událo minulý týden

0
(0)
Jan Kopil
Jan Kopil
"Price is what you pay. Value is what you get," Warren Buffett

Připravili jsme pro vás stručný přehled těch nejdůležitějších zpráv za celý tento týden. Takže pokud nestíháte a uvítali byste před novým týdnem přehled všeho důležitého, co se událo, máte možnost. Vše přehledně a na jednom místě najdete v našich Týdenních zprávách, v CZ jazyce, pouze na kryptomagazin.cz.

Zprávy 27.07.20 – 02.08.20

Aktuální ceny kryptoměn můžete sledovat na KMC.

Kryptoměny

Kryptoburzy, banky, firmy

DeFi

Blockchain, tech

CBDC

Mining

TOP týdne:

BTC Futures na BAKKTu dosáhly nového ATH

Objemy obchodů s bitcoinovými futures, které nabízí Bakkt, vykázaly 27. července nový rekord, když dosáhly celkem 11 509 kontraktů. Vzhledem k tomu, že každá smlouva představuje 1 BTC, došlo včera k pohybu zhruba 127 milionů dolarů. Stojí za povšimnutí, že poslední historicky nejvyšší objem obchodování z 19. prosince 2019 má jen 6 312 smluv.

Velká investiční banka doporučuje nyní investovat do BTC místo do zlata

Významná investiční banka Oppenheimer doporučuje nyní investovat do Bitcoinu místo do zlata. Ari Wald, vedoucí technické analýzy v bance, řekl pro CNBC: „Doporučujeme zlato jako způsob, jak se zajistit proti expanzi Fedu. Nicméně poté Wald dodal: „Doporučujeme sice zlato držet, ale myslím, že by bylo vhodné namísto toho vyzdvihnout bitcoiny, které nejsou tak rozšířené.“

Huawei podal žádost o patent na uchovávání dat na blockchainu

Huawei, poskytovatel telekomunikačních zařízení se sídlem v Shenzhenu a prodejce spotřební elektroniky, požádal o nové patenty pro využití blockchainu pro účely skladování dat. Huawei je také součástí technického výboru pro národní standardizaci blockchainu a distribuované účetní technologie.

Tip: Pokud jste dočetli až sem a naše články pro vás mají přínos, zvažte podporu našeho webu třeba prostřednictvím registrace na prověřené kryptoburze Binance prostřednictvím tohoto odkazuMůžete také využít náš referral, který Vám vrátí 10% z poplatků na kryptoburze Binance.

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img